צו ראשון...

שירלי=

New member
אני הולכת לקורס טייס!

בתקווה לעבור אם לא נלך לקורס חובלים! ובמקרה שניפול משניהם נלך או לתותחנים! או למג"ב! אבל עדיף מג"ב!

פומיקית

New member
מג"ב אה...

אולי נהיה ביחד בטירונות
בת כמה את?

שפיפון

New member
רק לא זה..............

אל תילחו לתותחנים....זה חייל של אנשים דפוקים שאין להם מושג מה הם רוצים מהחיים שלהם לכן גם אני שם!!!

לא נכון!!!!!!!

אבא שלי בתותחנים!!! ואני לא אומרת סתם זה אחלה חייל אבל אני אלך בע"ה לקורס טייס!! אמן ואמן!!!!!!

**Blue-Lagoon**

New member
טוב שלפחות למישהו יש מוטיבציה...

שיהיה אני חושבת שזה מיותר ביתר להתגייס. סתם בזבוז זמן

נריה_ה

New member
נכון, או לא...

לך זה יהיה מיותר להיתגייס, הרי מה תוכלי להיות בצבא? אולי "מכינת קפה ותה"... מובן שלא!!! כל אחד יכול לתרום למדינה, ולשרת שירות משמעותי ותורם. הכל תלוי באדם. לחשוב ששרות צבאי זה בזבוז זמן זה לא יותר מאנוכיות.

נריה_ה

New member
בטח מלחמה!!!!

אנישים נהרגים מסביבך! את לא שמה לב???? איפה את חיה???

liran b

New member
מה לעשות..וכבר הייתי בצבא 7!!!@!

פעמים...(יש לי שתי בעיות רפואיות..).. פעם ראשונה הייתי רק חצי שעה כי הייתי עדיין קטן מידי... עולה לי"א.. אז עשו לי בדיקות רפואיות.... :)) לעמוד עם גופיה ותחתונים.(נראה לי זה היה מזמן..) אחרי פעם שניה הייתי ובדקו לי את האוזן..(אני חירש באוזן ימין שלי...) והרופא אמר לי שיהיה לי פרופיל 45....(מה שאומר שירות יחסית קל)...אז חיכתי שם בתור איזה שעה בשביל 10 דקות!! גם כן צבא.... פעם שלישית בדקו לי תנשימה ( יש לי אסטמה..).. פעם רביעית סיכום פרופיל...שהוא 45 ואמרו לי שאני יעשה טירונות של פטורים... פעם חמישית ראיון אישי זה רק לבנים...יש שם שאלות מפגרות (כמו באיזה גיל הפסקתי להשתין במיטה..)... פעם שישית מבחנים פיסוסומטיים..(פיסוטכניים..)..היה כיף..כי יש לי כל מיני אישורים בגלל שאני חירש שיהיה לי הארכת זמן..וכל זה... :) אל תפחדו...אבל זה רגיל לפחד.... תעברו את זה.. :)

LOST YAEL

New member
בנות!!!דחוף!

אני 1.60 ואני שוקלת 42............. מה המשקל המינימלי? ז"א יכולים להוריד לי פרופיל על תת משקל יש לי פרופיל 97 ואני מתגייסת באפריל למכית בנים אבל בצו ראשון שקלתי 55 ......אני מפחדת...... יעל

LOST YAEL

New member
אני יענה על השאלה....

ובקצרה... היה לי חבר 3 שנים נפרדנו. איבדתי את התאבון..... וחוץ מזה שאף פעם לא הייתי שלמה עם הגוף שלי ותמיד חייתי בדיאטה... יעל

המרחפת

New member
ועדות רפואיות ותת משקל

בועדה הרפואית, חיכיתי שעתיים לבדיקה שלקחה לרופא 6 דקות (וזה כשהוא ממש ניסה למרוח זמן). אני רציתי לצרוח עליהם כשגיליתי שכל הבדיקה היא להסתכל באוזן ולומר לי "כן, את באמת לא שומעת". מה?!?! גיליתם לי את אמריקה! יכולתי לומר לכם את זה לבד!!! בעצם, אמרתי לכם את זה לבד!!!! טוב, לא אמרתי, כי אני רוצה להתנדב וחסר לי שירשמו לי התפרעויות והשתוללויות. ויש הארכת זמן לחרשים במבחנים הפיסכוטכניים?! באמת שלא שמעתי על כזה דבר. עשיתי בחינה רגילה. בננות- מה זה כל הסיפורים על תת משקל? להעלות, ומהר! לא מגייסים כאשר יש חריגה של 20% מהמשקל שבו אתן אמורות להיות (נראה לי, לא בטוחה), ובאמת, תעלו את המשקל הזה. ראיתי מקרוב מה תת משקל עושה לבן אדם, מה האנורקסיה עושה לנפש שלו, ואל תכנסו אפילו לעסק הזה, אפילו לא במסווה של דיאטה. מה עוד שכל אלו ששואלות על כך, אומרות שהן רוצות להיות קרביות. הגוף שלכם לא יעמוד בזה אם לא תתנו לו עכשיו מה שהוא צריך. המרחפת

למעלה