צו 8...

צו 8...../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

אבא שלנו מגוייס מהצהריים.. אני לא מפסיקה לבכות.. ומאד מאד דואגת מקווה שיהיה טוב.. ושנשמע ממנו בקרוב.

odeia

New member
טלי, תשתמשי בביטוי התגייס אבל לא

בביטוי הלך ללא המשך למלה, כמו הלך לצבא. מאחלת לכולכן מפגש מוקדם וכייפי

גם אנחנו גוייסנו...

אני חושבת שהעלתי את מפלס הכנרת לפחות בחמישה מטרים עם דמעותי.... שתיכן מוזמנות אליי... בראשון....

פירי היה נורא נורא חולה

שבוע שעבר, הקאות הסטריות, והוא הדביק גם אותי שחטפתי את זה בטרוף ורק ביום שלישי חזרתי לאכול טיפה, וזה ממש לא מתאים לי... אתמול הוא שוב הקיא, אבל אני חושבת שאתמול זה היה ממרק שהוא אכל... אני מקוה שהוא לא יהיה חולה שוב, כי אני לא אעמוד בזה לבד...

גם אנחנו גויסנו!../images/Emo7.gif

תיארתי לעצמי שאנחנו לא היחידים... בגלל שאין לנו אוטו, ההורים שלי באו אלינו לצהרים (במקום ההפך) ופתאום דפיקה בדלת, צו 8 - יאללה לארוז. אז מיד התחלנו בבכי.... וארזנו כולנו - בעלי לצבא, ואני לבית הורי, הקפצנו את בעלי לנקודת המפגש, נפרדנו בדמעות (שלי ושל תומר, שכנראה הבין שמשהו קורה - וגם היה עייף...) עכשיו אני אצל ההורים שלי ברעננה, והם מאוד מבסוטים שאנחנו פה, אבל כולנו נורא דואגים. אומרים שצרות באות בצרורות... ואללה נכון. המשך חג שמח לכולם.

רותי ע

New member
טלי, לימור, חגית וכל מי שקיבל צו

ה
איתכם. מי יתן ויחזרו הביתה מהר מהר

לכל המגוייסות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תהיו חזקות, העיקר שיבוא כבר שלום! ואל תראו לילדים שזה סוף העולם! אבא מגוייס לצבא כדאי לשמור עלינו!

שולחת המון ../images/Emo24.gif

ללימור של עמית, טלי של גלי, גית של אופיר ואמא של תומר. תחזיקו מעמד. ליבי אתכן.

jole

New member
../images/Emo24.gif גדול לכל הבנות../images/Emo104.gif

היו חזקות למען עצמכן ולמען הילדים. אני יודעת שזה לא פשוט. אמנם היום הוא נכה אבל לא לפני הרבה זמן חייתי עם בן זוג שהיה בכוננות והקפצות 365 ימים בשנה, 24 שעות ביממה. אחת הבדיחות (אנחנו תמיד מחפשים את ההומור בכל מצב) "יקירי תבקש מהחברה בלי הקפצות בין 13:00-14:00 אנחנו......
....ואז הודעה בקשר..."חברה זה בסדר אנחנו בשלב הסיגריה".
אתכן כל הזמן. אני תפילה שכולם ישובו בשלום וישמור האל עליהם באשר הם.

למעלה