חיבוק לכולם
A Amit mom New member 30/3/02 #17 חיבוק לכולם../images/Emo104.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif
פ פנינה ושלושת הדובים New member 30/3/02 #18 לכל המגוייסות../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif הלוואי שהכל כבר ייגמר וכולם יחזרו הביתה בשלום, נמאס לחיות בפחד ולדאוג יום ולילה. לימור אי אתקשר אלייך בבוקר נשיקות פנינה והדובים
לכל המגוייסות../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif הלוואי שהכל כבר ייגמר וכולם יחזרו הביתה בשלום, נמאס לחיות בפחד ולדאוג יום ולילה. לימור אי אתקשר אלייך בבוקר נשיקות פנינה והדובים
ע עידית של מעין וארז New member 30/3/02 #21 ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif שהמגויסים יחזרו בשלום
ש שירי ל New member 30/3/02 #23 חיבוקים גדולים לכולכן! ../images/Emo24.gif שכל האבות ישובו במהרה בריאים ושלמים!
ע ענבל30 New member 30/3/02 #24 שיחזרו הביתה בשלום ומהר ../images/Emo140.gif ושייגמר כבר המצב הנוראי הבלתי נסבל הזה. תהיו חזקות - הם שומרים על המדינה, ואתן נשארתן לשמור על משפחותיכן וביתכן. אני שולחת חיבוקים ואהבה
שיחזרו הביתה בשלום ומהר ../images/Emo140.gif ושייגמר כבר המצב הנוראי הבלתי נסבל הזה. תהיו חזקות - הם שומרים על המדינה, ואתן נשארתן לשמור על משפחותיכן וביתכן. אני שולחת חיבוקים ואהבה
א אילנה של יובל ומיכל New member 30/3/02 #26 המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif שילך בשלום וישוב בשלום! ואני מצטרפת להצעה של אורנה לשלוח רייקי למי שמבקש/ת, גם להגנה ולבריאות. אם את רוצה עבור עצמך ואם הוא מבקש עבור עצמו, תשלחי לי מסר.
המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif שילך בשלום וישוב בשלום! ואני מצטרפת להצעה של אורנה לשלוח רייקי למי שמבקש/ת, גם להגנה ולבריאות. אם את רוצה עבור עצמך ואם הוא מבקש עבור עצמו, תשלחי לי מסר.
י יונית ש New member 31/3/02 #28 יקירתי - אני שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק אוייש זה כל כך קשה הלוואי והתקופה הזו תעבור מהר תהיי חזקה יקירה שלך יונית
יקירתי - אני שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק אוייש זה כל כך קשה הלוואי והתקופה הזו תעבור מהר תהיי חזקה יקירה שלך יונית
א אירית של מורן ומתן New member 1/4/02 #29 מתוקה, אני מקווה שיהיה טוב בקרוב אני מקווה שהמצב המפחיד הזה יימשך כמה שפחות ושאבא של עמית יחזור הבייתה בריא ושלם יש לנו מספר חברים שגם גויסו. כנראה שמגייסים את כל החי"ר והנח"ל. מחזיקה אצבעות לכל חיילנו...
מתוקה, אני מקווה שיהיה טוב בקרוב אני מקווה שהמצב המפחיד הזה יימשך כמה שפחות ושאבא של עמית יחזור הבייתה בריא ושלם יש לנו מספר חברים שגם גויסו. כנראה שמגייסים את כל החי"ר והנח"ל. מחזיקה אצבעות לכל חיילנו...