צחוק בלתי נשלט

לא חשבתי שאתה בא עלי בטענות.

פשוט הצגתי את המציאות כפי שהיא, זה הכל אני הייתי רוצה לשנות כל כך הרבה דברים בעולם הזה ממש הרבה דברים, זה גם החולם שלי אבל כרגע אני חלש מד כדאי לעשות שנוי אמתי ( אתה יודע מה החלום שלי בקשר לטיפול באוטאיסטים), אז אני מקווה שהיה טוב, ואכן בפרם השני יש מלא חומר אנשים שהם באמת דעתניים ודיונים מרתקים,שמה זה פורום פילוסופי- ועמוק יותר אבל אני לא רוצה להשוואות כי האטפי של שני הפרומים שונה כמו שאתה יודע..

גם אני נכנסתי לפורום השני אתמול וקראתי

גם בן מקבל פריזמה ולפי הבנתי כפי שהסבירו לי לא מפסיקים בבת אחת לפני שתיים ניסינו להוריד התחלנו בהורדה איטית ובן חווה אחרי חצי שנה ללא שום התקפת חרדה התקף חרדה ( נכון אצלו זה נראה אחרת אבל ...) לא מורידים פריזה שבונה רמה בדם בבת אחת . ויכול להיות שזו התגובה של הבן שלך להורדת הפריזמה .
&nbsp
לגבי רטלין אין לי הרבה מה להגיד אנחנו זחנו אותו לפני 3 שנים ועברנו לאדרל .
&nbsp
עוד דבר שכדאי לבדוק זה פרזיטים בצואה
לפני כמה שנים בפורום הביו רפואי שהיה בתפוז דובר הרבה על צחוק בלתי נשלט כתגובה לפריזיטים בבטן .
&nbsp
לבקש מרופא המשפחה / ילדים לעשות בדיקת פריזיטים .
&nbsp
בכל אופן אני שולחת לך חיבוק ענק של הבנה

הפסקת פריזמה

הוא לקח גם ככה מינון מאוד נמוך של 1/4 כדור.
התופעות התחילו לפני ההפסקה (הפסקנו כדי לראות אם ישנה משהו - ולא...).
לגבי הפרזיטים - מעניין, לא שמעתי על כזה דבר אבל אבדוק..

5 מ"ג את מתכוונת ?

לגבי פריזיטים בהחלט רצוי שתבדקי .
&nbsp
שנה שעברה בתוך התקף החרדה שלווה בכאבי בטן ושלשולים עשינו לבן בדיקות גסטרו ( לא שלא ידעתי שיש לו מעי רגיז אבל הבדיקה היחידה שיצאה חיובית היא רגישות ללקטוז שלא ידענו עליה מאז הוא נמנע ממאכלי חלב )
&nbsp
&nbsp
כל דבר חדש לדעתי האישית רצוי גם לבדוק באופן פיזי ולא רק רגשי ואני לא מורידה לרגע את הפן הרגשי .

למעלה