צחי

invalid user

New member
צחי

בקשר לשאלתך בפורום 117, אתה יכול לקנות אותו ישירות מנוקיה העולמית פה http://www.nokiausa.com/phones/6310i רק ב$180 +$50 החזר=150* 4.485*150=672 672 ש"ח (במקום 2484 ש"ח בארץ) מחיר נחמד

Zack DA

New member
מה אתה אומר !!! ??? !!!

אבל הם לא יעשו לי צרות ? אני יודע שיש כל מיני קודי נעילה כאלה... ספרו לי כל מיני דברים....

invalid user

New member
תקשיב

תחכה עד שמישהו שאתה מכיר מגיע מארה"ב תזמין לבית שלו, תגיד לו שיזרוק את הקופסא וישים אותו ב"תיק יד". לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, מקסימום אם המניאקים יעצרו אותו הוא יגיד שזה לא חדש. (אין קופסא) פה בארץ סע לירוקום, תריב איתם, תקלל אותם, תאיים בתביעה "וישמחו" לצרוב לך עברית.

פריפטס

New member
או במילים אחרות:

תעבור על החוק, תעלים מס, תגדף ותאיים על אנשים שלא עשו פשע- ואז תקבל את הנוקיה שלך, עם עברית. האידיאולוגיה האלימה של הימין תואמת גם את התנהגותו בחיי היום- יום.

invalid user

New member
או במילים אחרות:

לא תשלם 52% מס על מכשיר סלולארי המדינה תקבל מס מהתשלום לירוקם (מס ערך מוסף) תבקש שיעשו לך גם עיכון גירסא, ואם הם לא רוצים תקנה כבל תחבר למחשב ותוריד לטלפון את העברית. נהדר לא?

פריפטס

New member
אם תעשה משהו לא חוקי

כדי להשיג מכשיר טלפון סלולרי- אני מקווה שכן.

Zack DA

New member
זה מה שאתה מאחל לי ???

ונניח שאשמע בעצתו של איתן. אתה לא מעדיף שלא אתפס ?

פריפטס

New member
כן

לא. אגב, שום דבר אישי נגדך, פשוט מעצבן אותי שאנשים חושבים שמותר להם לבצע עבירות ולהעלים מס כדי להשיג טלפון סלולרי בזול- המס שאתה לא תשלם, ילך אחר כך מקרנות הפנסיה.

Zack DA

New member
נכון

אבל הכל מתחיל מזה שהחברות הסלולריות גובות בארץ מחיר הגדול פי 4 מאשר בחו"ל ! זו שערוריה !!!!

invalid user

New member
זה בגלל משרד התקשורת

52% זה אומר שאם אתה קונה טלפון ב100$ בחו"ל תשלם פה עוד 102 $ ז"א יצא לך 202$ במקום 100$ תבקש ממישהו שחוזר מחו"ל לקנות לך

פריפטס

New member
וזה באמת לא בסדר

אבל לעבור על החוק? מי אתה שתתן דין לעצמך? אני בקרוב מאוד מתגייס לצבא- למרות התנגדותי הנחרצת למה שצה"ל עושה בשטחים- כי יש כאן חוק, וכולם צריכים לעמוד בו. לך יש התנגדות נחרצת ללשלם יותר, נכון- אבל אם אני לא עובר על החוק ומקדיש זמן רב מהחיים שלי בשביל העקרון הזה- אתה יכול לשלם עוד כמה מאות שקלים.

invalid user

New member
אין שום סיבה בעולם שצחי ישלם 52%מס

אם המס היה 7% בכיף הייתי קונה הכל פה, אבל זה לא. ולכן אין ברירה אלא לעקוף את ה"כיבוש".

כמובן שיש סיבה.

הרי צחי מעוניין בקיום מפעל ההתנחלויות, וכידוע, מפעל זה עולה כסף רב... מישהו צריך לשלם את החשבון, לא?

Zack DA

New member
כן... אבל אתה לא יודע כמה מיסים

המשפחה שלי משלמת
. זה ממש עצוב. אחרי 60% מס הכנסה, אתה נשאר עם 40% כשמתוכם תצטרך לשלם חשבונות, לקנות אוכל, דלק ובגדים ולשלם מע"מ על כל זה...

למעלה