צחי

נו, מה לעשות...

מה לעשות שממשלה של מעל 20 שרים עולה הרבה כסף... מה לעשות שישיבות עולות הרבה כסף... מה לעשות שהתנחלויות עוד הרבה הרבה יותר כסף משני החרונים... מה לעשות שהמס על עבודה מגיע ל 60% בזמן שהמס על רווחי הון הוא 10%... מה לעשות? להעיף את ממשלת הימין לכל הרוחות, ולבחור שמאל. וכשאני אומר שמאל, אני לא מתכוון למפלגת האבודה, אלא למרצ.

פריפטס

New member
אבל אתה לא מבין

זה ממש עצוב... הרי צחי הסביר לך כמה זה עצוב. ואתה יודע מה עוד יותר עצוב? שיש אנשים שלא תומכים, בניגוד לצחי, בהתנחלויות ובממשלה כל כך בזבזנית ובכזו מדיניות כלכלית המיטיבה עם בעלי ההון- אבל גם הם משלמים את המס. אבל צחי רוצה פחות מס על הטלפון הסלולרי שלו, ולכן "יקמבן" משהו. אז צחי שתומך בכל האיוולת שהזכרת ישלם פחות ממני, שלא תומך בזה, כי אני לא מוכן לעשות מעשים מנוגדים לחוק. צחי- זה הדבר העצוב באמת.

Zack DA

New member
כבר הצהרתי שלא אעבור על החוק ../images/Emo13.gif

נו באמת, מה מר"צ תביא עלינו ? עוד 1000 הרוגים ?

פריפטס

New member
לא דיברתי אישית עליך

השתמשתי ב"צחי" ככינוי לכל אותם ליכודניקים מתחמקים ממס. "נו באמת, מה מר"צ תביא עלינו ? עוד 1000 הרוגים ?" ברור, כי הרי כל הזמן הזה שהיתה אינתיפאדה והיו פיגועים עם הרוגים מרצ היתה בשלטון...

Zack DA

New member
מר"צ הייתה בשלטון כשנחתם ההסכם

שהביא אותנו לזה. כן.

פריפטס

New member
כמה נוח להשליך

כמה נוח להשליך את כל הצרות בעולם על הסכם אוסלו... הרי הסכם אוסלו כבר לא ימשיך, והסכם אוסלו כבר מת, והצד הישראלי של הסכם אוסלו הוא אדם אחד שמסרב לפרוש והפך לבדיחה בכל העם, ואדם אחד שנרצח. אין אף אחד שיגן על כבודו האבוד של ההסכם. הסכם אוסלו מוריד ממך את כל האחריות למצב ולכן גם לא צריך לנסות ולשנות. אפשר לשבת בבית ולקטר. אבל מה שקורה היום בשטח הוא שיש אינתיפאדה ושיש ראש ממשלה שלא מצליח לשים לה קץ, אלא רק להפך. ומה שקורה, הוא שאתה סוטה מהנושא בכוונה ועובר שוב לנושא המדיני, שבו קל לך יותר להתווכח מהנושא שדיברנו עליו- הנושא הכלכלי. לא אגיב יותר להודעה שלך שתדבר על הנושא המדיני. אנחנו מתווכחים כאן על הכלכלה שמתפוררת למרות שהמיסים במדינה מטורפים בתקופת שלטון הליכוד.

Zack DA

New member
מה הקשר ?

אני לא בורח משום דבר. דווקא הליכוד מדבר על הורדת מיסים. בכלכלה ליברלית המיסים בד"כ נמוכים יותר מאשר בכלכלה שתואמת מדיניות רווחה כמו בהצעת מר"צ. בלי קשר לאסונות הכלכליים שמר"צ הביאה יש גם אסונות מדיניים. דווקא ממך ציפיתי שתכיר בקשר בין השניים.

פריפטס

New member
אוקיי

"דווקא הליכוד מדבר על הורדת מיסים." הליכוד באמת מדבר על הורדת מיסים... כמה זמן הוא בשלטון? למה הוא לא ביצע? "בכלכלה ליברלית המיסים בד"כ נמוכים יותר מאשר בכלכלה שתואמת מדיניות רווחה כמו בהצעת מר"צ." בכלכלה עם מדיניות רווחה, אך בלי התנחלויות, תקציבי עתק לישיבות, לצבא ולמשכורות של בכירים, המיסים יהיו נמוכים יותר מאשר בכלכלה בלי מדיניות רווחה אך עם כל מה שציינתי. "בלי קשר לאסונות הכלכליים שמר"צ הביאה יש גם אסונות מדיניים." אנחנו מדברים הרבה על האסונות המדיניים שהליכוד הביא בשרשורים אחרים, לא רציתי שהדיון יוסט מהנושא.

Zack DA

New member
הליכוד לא הביא לשום אסון מדיני

מלבד, אולי, הסכם השלום עם מצרים. העבודה ומר"צ עשו כל כך הרבה נזק מדיני
בכל אופן, הליכוד יוריד את המיסים, נתניהו מדבר על הורדת מיסים ל- 35%. ואל תכחיש שמדיניות הרווחה של מר"צ פירושה מיסים גבוהים. בכל אופן - הליכוד גם יבצע בעניין זה - וכבר ביצע חלקית מאוד כששלום היה שר אוצר ! לגבי הישיבות, אני מאמין שצריך לתמוך בהן - אבל זה לא הויכוח. יש גם שמאל דתי שדווקא תומך בהתנחלויות. ההתנחלויות הן לא 40% מתקציב המדינה כדי שהמיסים יופחתו. אתה סתם מעלה את נושא ההתנחלויות שלמרות שהוא עולה לנו כסף הוא לא קשור לויכוח המיסוי בארץ.

פריפטס

New member
צחי

מ"כללי ההתנהגות בפורומים": "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום."

Zack DA

New member
אם תתעקש אני אוריד את זה ../images/Emo13.gif

אבל אתה מכיר את איתן... הוא פשוט לא מסכים עם דבריך...

פשוט לא בסדר

מעצבן לראות בנאדם מגשים את הסטראוטיפ של המתווכח חסר הנימוקים ותרבות הדיון שלאחרונה נוצר אצלי משיחות עם ימניים וקצת התמוגג מהכרות עם ימניים אחרים. גישה כוחנית, חסרת נימוק והסבר, וזו לא הפעם הראשונה. מה ניסית להוכיח?

פריפטס

New member
הייתי מתעקש

אבל אני מעדיף שהשרשור יישאר בארכיון. הוא הוכחה מצויינת לרמה התרבותית של איתן, שהיא מייצגת, לדעתי, אפילו אם קצת בהקצנה, את הרמה התרבותית של הימין בארץ. הוא גם הוכחה מצויינת לרמת הניהול הירודה בפורום, והיחס הרופף של הימנים לחוקים, גם אם הם אלה שמופקדים לשמור עליהם (כמו בכנסת כמו בפורום...).

Zack DA

New member
בכמה הודעות שלך, הוכחת שאתה לא

פחות גרוע מאיתן. "הידע הכללי שלך שואף לאפס". זו רמת הדיון של השמאל ?

פריפטס

New member
נכון שזה לא פוליטקלי קורקט

לומר כאלה דברים, אך אני מתבסס על מה שאני אומר על הודעות קודמות ותמיד מסביר את עצמי. יש סיבה לכל דבר שאני אומר ואני תמיד מגיב עניינית. ולהגיד "אתה אדיוט" או "אתה פלשתינאצי" יותר גרוע מלציין את העובדה הנכונה שאני עדיין עומד מאחוריה שהידע הכללי שלך שואף לאפס.

Zack DA

New member
אתה ממש עלוב...

מי אתה שתגיד לי שהידע שלי שואף לאפס ? איך אתה לא מתבייש ? זה אתה שהידע שלו מצומצם, אם כבר. איזה חוצפן ! רואים שאתה לא מכיר אותי (וטוב שכך), לפחות על תדבר שטויות. ------------- אני כתבתי עליך שאתה פלשתינאצי ? מה הקשר בכלל ? אין קשר.

למעלה