צטערת שנאי פותחת שרשור חדש
אבל...נראה לי שלא רואים את השרשור הקודם כי הוא ממש למטה... נטע, תוכלי לתת רמז ל-2 התמונות המעוותות בבקשה? כבר ממש התייאשתי וזה ממש מסקרן אותי
ואני חושבת שזה גם ממש נחמד כל הרעיון של התמונות המעוותות, אולי נמשיך פה? כי משום מה השרשור ההוא לא עולה לי למעלה... :S ו...בוקר טוב לכולם!! באותה הזדמנות אני אגיד גם משהו על הפרק של אתמול. זה היה הפרק "גן עדן נמצא" נכון? פשוט הקלטתי כמה פרקים ואני מקווה שלא התבלבלתי בסדר
בכל אופן, ממש הרגיז אותי הקטע בהתחלה כשגבריאל אמרה לזינה שהיה לה חיוך וכל הקטע הזה....כמו בפעם הזכירו פה אמרו שבעונה הזאת, ובמיוחד בפרק הזה רואים את הקטע שגבריאל כאילו מתחילה "לרדת" על זניה בגלל שהיא אלימה וכל זה.. אז עכשיו כשצפיתי בזה זה היה ממש ברור, וקצת הציק לי... אבל עברתי את זה
והיה קטע שמזה צחקתי! כשזינה כזה התחילה להלחם עם עדן וגבריאל כבר התמלאה בכחול..ואז היא היתה ממממש קרובה לפרצוף שלה והיא צרחה "גבריאאאאאאאאאאל" !!! פחחחחחחח היה לא קול כזה מצחיק
) ואגב, בפספוסים, אז יש פספום שכזה הן באות להתנשק ואז מישהו מאחורי הקלעים צוחק וגבריאל מתחילה לצחוק גם.. אבל בפרק הן בכלל לא התנשקו? זה בגלל שהחליטו להוריד את זה או מה? אני חייבת לציין גבריאל נראתה ממש טוב! החולצה שלה היתה נורא יפה
אהבתי.... ו....גאר, האיש הזה שהיה שם, היה נורא נודניק.. והיה קטע שגם פחדתי
לא יודעת למה אבל זה הפחיד אותי.. כשזינה רדפה אחריו ואמרה: או...פיגי פיגי פיגי.... וכל מיני כאלה, והוא ברח כזה... זה נורא הבהיל אותי!!
זהו, סתם רציתי לשתף אותכם
טוב, אז בוקר טוב לכולם וחופש נעים!!!!!
אבל...נראה לי שלא רואים את השרשור הקודם כי הוא ממש למטה... נטע, תוכלי לתת רמז ל-2 התמונות המעוותות בבקשה? כבר ממש התייאשתי וזה ממש מסקרן אותי