צטערת שנאי פותחת שרשור חדש

shanyz

New member
צטערת שנאי פותחת שרשור חדש

אבל...נראה לי שלא רואים את השרשור הקודם כי הוא ממש למטה... נטע, תוכלי לתת רמז ל-2 התמונות המעוותות בבקשה? כבר ממש התייאשתי וזה ממש מסקרן אותי:) ואני חושבת שזה גם ממש נחמד כל הרעיון של התמונות המעוותות, אולי נמשיך פה? כי משום מה השרשור ההוא לא עולה לי למעלה... :S ו...בוקר טוב לכולם!! באותה הזדמנות אני אגיד גם משהו על הפרק של אתמול. זה היה הפרק "גן עדן נמצא" נכון? פשוט הקלטתי כמה פרקים ואני מקווה שלא התבלבלתי בסדר:) בכל אופן, ממש הרגיז אותי הקטע בהתחלה כשגבריאל אמרה לזינה שהיה לה חיוך וכל הקטע הזה....כמו בפעם הזכירו פה אמרו שבעונה הזאת, ובמיוחד בפרק הזה רואים את הקטע שגבריאל כאילו מתחילה "לרדת" על זניה בגלל שהיא אלימה וכל זה.. אז עכשיו כשצפיתי בזה זה היה ממש ברור, וקצת הציק לי... אבל עברתי את זה:) והיה קטע שמזה צחקתי! כשזינה כזה התחילה להלחם עם עדן וגבריאל כבר התמלאה בכחול..ואז היא היתה ממממש קרובה לפרצוף שלה והיא צרחה "גבריאאאאאאאאאאל" !!! פחחחחחחח היה לא קול כזה מצחיק:)) ואגב, בפספוסים, אז יש פספום שכזה הן באות להתנשק ואז מישהו מאחורי הקלעים צוחק וגבריאל מתחילה לצחוק גם.. אבל בפרק הן בכלל לא התנשקו? זה בגלל שהחליטו להוריד את זה או מה? אני חייבת לציין גבריאל נראתה ממש טוב! החולצה שלה היתה נורא יפה
אהבתי.... ו....גאר, האיש הזה שהיה שם, היה נורא נודניק.. והיה קטע שגם פחדתי:) לא יודעת למה אבל זה הפחיד אותי.. כשזינה רדפה אחריו ואמרה: או...פיגי פיגי פיגי.... וכל מיני כאלה, והוא ברח כזה... זה נורא הבהיל אותי!!
זהו, סתם רציתי לשתף אותכם:) טוב, אז בוקר טוב לכולם וחופש נעים!!!!!

ברודי

New member
פרק מעצבן...

אני מצרפת אותו לרשימת הפרקים המיותרים שלי. (רשימה קצרה, באמת) לא היתה לו שום מטרה והוא היה ממש גרוע!! והקטע שזינה נראתה פתאום מפחיד, נעזוב שלא הבנתי איך זה קרה ולמה. זה היה ממש דפוק. וכל הקטע שהוא שואב אנרגיה מגבריאל...
*מחכה לפרקים בהודו* חוץ מזה, גם הדברים של גבריאל לזינה עיצבנו (או שאני ממש עצבנית לאחרונה) מה פתאום היא נזכרת להטיל ספק בזינה? כאילו בכוח היא מנסה להראות לה שהיא עדיין רעה היא התנהגה דיי בצביעות (אפשר ללכלך, ירדן לא פה
) וחשבה רק על עצמה ועל הרווח שלה למרות שעדן אמר לה במפורש שזינה תסבול, וכל זה במסווה של- אני אלמד אותך גם לעשות את זה. פשוט התסריט של הפרק הוציא את זינה מסכנה כזאת ואת גבריאל צבועה (התנצלות כנה, זה התסריטאים אשמים, לא רנה..!!) ובגלל זה לא אהבתי ת'פרק בכלל, הוציא את גבריאל ממש גרוע.. (למרות שהיא הייתה י-א-פה
) בקשר לכביכול נשיקה בבלופר. לפי מה שאני הבנתי הם פשוט היו בסיטואציה כזאתי של... קירבה ? והבמאי צעק- קאט. וזינה בצחוק המשיכה לנשיקה, התבקש או משהוא...

shanyz

New member
את ממש צודקת!

באמת הוציאו את זינה מגעילה.. במיוחד בקטע שהוא אמר שמי שיש לו נפש אפילה, אז הרוע יתגלה אצלו, ומה שעשו זה בעצם הראו שזינה היא כאילו בתוכה אישה רעה.. ומה עם כל המעשים הטובים שהיא עושה? וזה לא שהיא עושה אותם כי הכריחו אותה, אלא בגלל צורך שהיא מרגישה. וחוץ מזה היא ממש השתנתה, והנפש שלה בכללל לא אפילה! יש לה כמה מעידות פה ושם, אבל זה לא הופך את הנפש שלה לאפילה, וזה גם לא צריך לגרום לה להפוך למפלצת כזאת.. ו....לא חשבתי על זה, אבל עכשיו כשהזכרת שכאילו גבריאל חשבה רק על עצמה וזה, זה ממש נכון (ירדן, אם תחזרי ותקראי, תדעי, זה לא נגד גבריאל, נגד התסריטאים
). בכל אופן, היא ידעה שזינה תסבול וזה... למרות שהיא כן בהא ושאלה אותה אם הכל בסדר וזה...אבל היא ארתה שהיא היתה מדוכאת כזה ועדיין המשיכה לרצות להיות שם וזה. טוב אבל מה שחשוב זה שבסוף הכל הסתדר

shanyz

New member
לדעתי גם ניסו כאילו להראות

לא רק בפרק הזה, אלא כאילו במבט על כל התוכנית, שגבריאל היא הטובה וזינה הרעה. זה מעצבן אותי!!!!

ברודי

New member
אני תמיד צודקת!

לא הוציאו את זינה מגעילה הוציאו אותה מסכנה. הם לא אמרו שהיא רעה, הם אמרו שיש לה נפש אפלה וזה שונה. אין ספק שהיא עשתה מעשים טובים אבל היא עשתה אותם בזכות גבריאל שתמיד "מראה לה את האור" ובלעדיה זינה הייתה נגררת למעשים רעים בגלל שבמקור הנפש שלה עדיין אפלה מכל המעשים הרעים שהיא עשתה ודוגמא לזה ראינו ב- Locked Up and Tied Down עם הסרטנים. תחשבי איזה דברים רעים היא עשתה, ברמות כאלה גבוהות שכמה מעשים טובים לא יוכלו לתקן לה את הנפש ולהפוך אותה לטובה לגמרי, גם ב-Locked Up and Tied Down היא אומרת שהיא בחיים לא תוכל לכפר על הדברים שהיא עשתה. לא משנה כמה מעשים טובים היא תעשה... למרות שלקראת סוף זינה, התלות של..זינה בגבריאל יורדת. היא עדיין צריכה אותה אבל לא בתור מי שינחה אותה מה טוב ומה לא. דוגמא לזה ב- To Helicon and Back שזינה אומרת לה לסחוב את הפצועות, ולא להמשיך לרדוף אחרי מי שניכנע ב- Heart of Darkness גבריאל נכנעת לרוע וזינה גם אבל עדיין בתוכנית הראשית שלה הכול היה מתוכנן, וכן נכון שבזכות גבריאל היא לא נכנעה לרוע (או משהוא כזה) אבל עדיין, הרבה פחות!

shanyz

New member
אני ממש לא חושבת ככה

אני לא חושבת שיש כל כך הבדל בין נפש אפילה ללהיות רעה. כי מי שיש לו נפש אפילה, שהכל אצלו אפל הוא רשע... וזינה לא ככה. בעבר הלב שלה היה אפל, (למרות שלדעתי הוא לא היה ל-ג-מ-ר-י אפל, עובדה שהיא דאגה לסולן כשרק נולד וגאדה לו ופחדה שיקרה לו משהו ובגלל זה היא מסהר אותו), אבל עכשיו לזינה ממממש אין לב אפל.. אפילו טוב!ונכון אי אפשר לכפר לגמרי על המעשים הרעים.. אבל עצם זה שהיא עושה מעשים טובים, ולא סתם מתבודדת לה באיזה בקתה מבודדת ומתאבלת על זה, זה כבר מראה שבתוך תוכה היא בן אדם טוב. וכמובן שגבריאל עזרה לה, אבל אני לא חושבת שגבריאל היא זאת שמההתחלה גרמה לה "לראות את האור" כי כשגבריאל וזינה הכירו, זה היה אחרי שזינה כבר החליטה להיות טובה. וגבריאל רק במהלך השנים עזרה לזינה להתחזק ולהיות יותר ויותר חזקה וטובה. לא צריך שזינה תהיה לגמרי טובה, כי הצד האפל שיש בה כן מעצב את האישיות שלה ובעצם את הכל.. אבל זה לא נכון להגיד שיש לה נפש אפילה. לדעתי.... ובאותה הזדמנות.. אני מתביישת להציג את הולפייפר הראשון שלי!!!! הוא הכי מכוער בעולם! התמונות בכלל לא קשורות אחת לשניה, כי זה סתם היה ניסיון.... יש מלא צבעים תקועים באמצע שלא ידעתי איך להעיף אותם.. אני אשמח לשמוע תגובות מה לעשות איתם ו...סתם יהיה נחמד גם לשמוע תגובות טובות!:) חיחי הנה!! קבלו!!!!! איכככססססססססס

shanyz

New member
אהה והדבר החשוב ביותר!!!!!

את ה"הצלחה" שלי אני חייבת למיכלי!!! תודה של החייייים!! בלי ההסברים שהכנת לי לא הייתי מצליחה כלום..!! וברגע שנצליח לסדר את התמונות בטח אני אצלליח יותר טוב! בכל אופן, מיכל ישבה שעתיים אם לא יותר וצילמה לי תמונות של הפוטושופ עם הסברים! אין כמוך מיכלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה ענקייייייייייייייייייייייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושבת שפספסתן את הנקודה

של הפרק... בהתחלה, אני גם לא אהבתי את הפרק הזה. לא הבנתי אותו, ולא הבנתי למה הם עשו אותו דווקא עכשיו... אבל אחרי כמה פעמים שראיתי אותו וכמה מאמרים שקראתי על הפרק, אני מבינה אותו הרבה יותר טוב ואפילו אוהבת אותו. אני מפנה אתכן לשני מאמרים בנושא- אחד של חמוטל <אלת הירח> שלא יכולתי להסביר את הפרק יותר ממנה - הטוב, הרע והשלם <תודה חמוטל!
> והשני של אלעד אברון, שמשווה את הפרק הזה לפרק "נגינה מרה".

ברודי

New member
קראתי (בפעם השנייה) את המאמרים

להבין יותר טוב את הפרק זה בהחלט, אבל לאהוב את הפרק... נאאאאה... אולי הפרק בא ללמד-אותנו-משהוא-על-גבריאל מבחינת העומק של הסידרה זינה וההסתכלות הכוללת על כל הפרקים, לפרק יש משמעות גדולה אבל אם באים להסתכל על הפרק כאינדיוידואל. הוא ממש מיותר. את המאמר של חמוטל אגב, הבנתי עכשיו הרבה יותר טוב!

הבלופר של הנשיקה...

קודם כל, אנחנו כבר יודעים שללוסי יש חוש הומור מפותח והיא מאוד אוהבת להגיד דברים ולעשות דברים אחרי שהבמאי אומר קאט, או אפילו לפני, לא ממש אכפת לה... דוגמא קטנה, בפרק The way אני חושבת... או באחד הפרקים שהיה אח"כ, היה איזה קטע שהיא אומרת לגבריאל כזה, שלפני כמה ימים היא ראתה את החיים שלה בעתיד וראתה שהיא שוחרת שלום והכל, ואז היא אומרת I can't be a warrior anymore... *הבמאי צועק קאט* And I'm serious, it's over כאילו, היא נורא אוהבת לעשות את הקטעים האלה... שמח לה והכל, אז היא עושה קטעים כאלה... ד"א - שמתי לב לבלופר אחר, לא זוכרת מאיזה פרק שלוסי עושה כזה עם האצבעות (יש לדבר הזה שם?) ואז היא אומרת Oops, my cell phone או משהו כזה, זה ממש ממש הצחיק אותי. הממ.. בכל מקרה, הבלופר הזה של הנשיקה, קודם כל, אני מתנצלת בפני כל קוראי ההודעה השיפרים והסאברים כאחד, בלי לפגוע באף צד, אבל לא משנה לאן הסדרה הזאת הולכת ובאיזה פרק לוסי היא סאברית... זה ידוע ת'אמת לכולם... לוסי מאוד אוהבת את הסאבטקסט בין היתר בגלל שהוא מצחיק אותה, והיא גם אמרה בראיון ההוא שזינה וגבריאל היו לסביות... זה כמובן הכל לפי דעתה, כי היא יכולה להחליט מה שבא לה בסדרה לפי איך שהיא רואה אותה... כמובן שהדיעה שלה שולטת כמו הדיעה שלנו, אין שום הבדל, והעובדה שהיא שחקה את השחקנית הראשית, לא אומר שהיא יכולה לקבוע אם הדמות לסבית או לא. היא יכולה לשחק אותה לכיוון הזה או לכיוון הזה, כל עוד זה פועל על פי הוראות הבמאי והטסריטאים... בכל מקרה, זאת ההבהרה של הנקודה של לוסי...

ברודי

New member
../images/Emo12.gif אמא'לה... סאברית בטח סאברית

היא אמרה- And I'm serious, it's over ?? יודעת כמה זמן ניסיתי להבין מה היא אמרה שמה???? זה היה נשמע כמו- and our series is over (או שאני הושפעתי כזה חזק מ-FIN שכל דבר מתקשר פתאום לזה...) ולא הבנתי כי זה היה באיזה פרק לא מתקדם... חחח אוקי טוב לדעת. ואממ ברור שהיא סאברית וה-"כמעט נשיקה" היתה בצחוק... וזה אגב, מצחיק. כי זה אחרי הקאט ואין פה עניין של סאבר ושיפר. סתם השתעשעות מאחורי הקלעים של רנה ולוסי, לא זינה וגבריאל.

למעלה