צטערת שנאי פותחת שרשור חדש

זה אחד הפרקים האהובים עלי

כי אני מאד אוהבת את המסר שלו בסוף. אני גם בהתחלה חשבתי שמנסים להגיד שוב שזינה רעה מבפנים וגבריאל טהורה מבפנים אבל יש בפרק רמיזה שבעצם כל הדברים שזינה חוותה לא היו בגלל רוע פנימי שלה אלא בגלל מניפולציות של איידן עצמו. או לפחות זו צורה אחת לפרש מה שקרה לה שם. והוא בהחלט היה טוב במניפולציות - הוא גרם לגבריאל לדאוג לזינה כי הוא הבין שהיא חושבת שזינה אפלה בפנים והוא ידע שהיא תגיד לזינה דברים ושזינה תאמין אם זה יבוא ממנה. יכול להיות שהוא אפילו שתל לה את הפנטזיות של הפגיעה בגבריאל כי הוא רצה שהיא תעזוב אותה ותלך, כי בה הוא לא יכול היה להשתמש. בסך הכל איידן היה טוב מאד בקריאת אנשים והוא פשוט עבד עם מה שכבר היה קיים בשתי הגיבורות שלנו - בעיקר הפחד המשותף של שתיהן מהצד האפל של זינה.

אבל הייתי מוותרת

על השיניים הרקובות והעיניים הבולטות. אני לא מבינה למה היא צריכה להפוך לחיה מעוותת כשהיא מתמסרת לרוע לגמרי. למה לא להיות קצת יותר מעודנים ולא להפוך את זה למשהו כל כך פיזי וויזואלי?

shanyz

New member
נכון:) הרי היא הייתה פעם רעה

והיא נראתה טוב מאוד, גם אני לא הבנתי למה צריך להפוך אותה למפלצת כזאת... ו.. אמרת שעדן ידע לקרוא אנשים ושהוא יכול להשתמש בזינה.. אבל היה קטע אחרי שהוא הפיל אותה וחשב שהיא מתה, אז הוא אמר: בוא נראה מה אני יכול להוציא ממך.. משהו כזה.. אז זה רמאה שהוא בכל זאת לא ידע בדיוק לקרוא את זינה... לא?

זה לא אומר שהוא לא יכול לטעות

אבל באופן כללי הוא טוב בלקרוא אנשים, בעיקר הפחדים שלהם. מה שקרה, לדעתי, זה שזינה כמו במקרים רבים אחרים מצאה את נקודת התורפה שלו ולא נתנה לו להגיע אליה לגמרי.

BUG LOVE

New member
למה אתם לא עונים לי?

בבקשה שאלתי מה זה שיפר וסאבר? (אם כותבים את זה ככה)

BUG LOVE

New member
אה תודה רבה....

אז אם הבנתי נכון שיפר זה מאלה שרוצים אז זינה וגבריאל עם אחרים (גברים) וסאבר זה אלה שחושבים שהם לסביות

לא מדוייק...

סאבר זה מישהו שלאו דווקא רואה אותן לסביות, אלא ביחד... אני למשל דיי סאברית, ולמרות שאני רוצה שהן כן יהיו ביחד, אני חושבת שזינה תהיה אחלה עם הרקולס (לא ארס, לא ארס, דפי לא לכעוס
), כי הרקולס הוא גבר חבל על הזמן, ואני מתה מתה כל הסדרה רציתי שיהיה משהו בין ג'וקסר לגבי, כי הם כאלה חמודים ביחד, אפילו עם איאולס זה אחלה, כי הוא פשוש... בקשר לשיפרים, שיפרים זה אנשים שרואים את זינה אך ורק עם ארס... לדוגמא, אנשים מהפורום שהם שיפרים: האמא של כולם זאת דפי, וגם ניפ שכבר לא כל כך פה, נטע, שירי, שני, ענבר (?)... מי עוד? ירדן והילה למשל, לא רואות את זינה וגבי כלסביות אלא כחברות הכי טובות, אבל הן לא רוצות שזינה תהיה עם ארס... האנשים שנמצאים על הגדר, כמוני למשל, הם אני ואביב... ואני לא יודעת מי עוד מה והכל, אבל תחליטו מה שבא לכם...

Dafi the Mighty

New member
זאת לא הגדרה מדוייקת של על הגדר...

נראה לי דווקא ש"על הגדר" נהנים משני העולמות- מהעולם הסאברי ומהעולם השיפרי, לא אכפת להם. לכן, על הגדר זה לא מישהו שרואה אותן כחברות טובות ולא רוצה שזינה תהיה עם ארס, אלא לא אכפת לו אם זינה תהיה עם ארס. אביב לדוגמא, לא אכפת לה! היא אפילו דיי מחבבת את הנושא (נכון אביב????? יפה) אז מיכלי, יקירה, על הגדר זה לא אנטי שיפר, חה חה חה!!! חחחח, אני האימא השיפרית? חחחח... תודה על המחמאה... כן, ענבר שיפרית. בעצם לא, ענבר תומכת בזה שהיא תהיה עם ארס. גם שרון ככה.

למעלה