ציבונה VS מכבי :: שרשור מרכזי

Carmelo Anthony

New member
אם איזו חמישיה הייתם עולים למשחק מחר?

חשבתי על זה הרבה, הרבה מאד מאד. וזאת החמישיה שלי: PG: וויל ביינום.
אחרי הארוע הנורא במשטרה ביינום נמצא במשבר עמוק שיכול להרים אותו למעלה אבל גם יכול להפיל אותו עמוק עמוק למטה, לגמד הזה יש ים של כישרון ומה שחסר לו זה בגרות, יענו, קבלת החלטות, ואחרי כל הבכי וההקלה הוא נראה בוגר קמעא, הגיע הזמן שצביקה יתן לו קרדיט, ויראה לו שהוא סומך עליו, זה יכול להיות מאד משתלם. SG: יותם הלפרין.
כמה שלא החזקתי ממכרנו חסר הביצים עד תחילת העונה, פשוט לא ראיתי את האפאטי הזה מוצא את המקום שלו בסגנון המשחק המהיר האופייני של מכבי. כמה שטעיתי.... אם יש שחקן שיכול לאזן את ביינום, זה יותם, רגוע, חכם, וקלעי מחונן, וכשהחיזוק המתוכנן, קאמינגס, לא נראה כאילו המשבצת של מנהיג מתאימה לו, הלפרין יכול להשתלט עליה בקלות. SF: דיויד בלות'נטאל.
בתחילת העונה לא שמחתי כמו כולם על הגעתו של בלות'י, הוא לא היה נראה לי מתאים למאמן הצעיר והרגוע, בלות'נטאל היה צריך מאמן קשוח וחכם שידע להוציא ממנו את השלשות שלו ותוך כדי גם ללמד אותו לשחק עם קבוצה, הוא פתח כמו שצפיתי בדיוק וזרק משלוש כמו מכונת ירייה אוטומטית לא מכוננת, ובמקום לחנך אותו, עודד נתן לו להמשיך בשלו. והנה הגיע צביקה, והראה מה אפשר להוציא מכזה שחקן אם משתמשים בו נכון, ולא רק בתור דחליל, וסוף סוף יש לנו מה שחיפשנו, גו-טו-גיי (go to guy) אידיאלי שמוצא את הטבעת כשצריך, ולא כשהשעון מראה 15 שניות ויש עליו שומר (אהמ... גארסיה). PF: טרנס מוריס.
אני מניח שזה ברור לכל אוהד מכבי שמוריס הוא אחת ההפתעות היותר נעימות שקרו בעונה הזאת, כולנו כבר מכירים אותו: שחקן שקט ונחמד, מטרייה בצבע, משאבת ריבאונד יעילה וגם אחד שיודע להעניק רגעים גדולים בהתקפה. C: ניקולה וויצ'יץ'.
ניקו צריך להתחיל להכיר מחדש את הקבוצה, את הסגנון, המאמן החדש והדרישות, אין כמו גבוה התקפי שמוסר כמו רכז ומנהל משחק מצויין, ולכן הוא צריך לעלות בחמישיה, לתת את הפוש, ואחרי 4-5 דקות, כשההתקפה תזרום, הוא יוכל לחזור לספסל ולצפות בפייזר ממשיך אותו.
חוץ מזה, עומרי גם כן צריך לקבל דקות ארוכות, גם אם זה על חשבון בלות'י. שחקן כזה מצויין שיושב על הספסל כמעט כל המשחק זה בזבוז אטומי שחייב להיפסק. מה אתם אומרים?

שומו

New member
מסכים איתך רק לגבי מוריס.

החמישיה שלי: PG: וונטיגו קאמינגס. SG: דריק שארפ. SF: עומרי כספי. PF: טרנס דארי מוריס. C: מרקוס פיזר. השחקן ה-6: אסטבאן באטיסטה.

Carmelo Anthony

New member
אני לא מבין מה עשית מקאמינגס.

סתם שחקן יבש ומאכזב, לא שחקן חמישיה. דרק כבר זקן, אם הוא יעלה בחמישיה הוא יגמר לקראת הסוף, כשממש נצטרך אותו, וזאת תהיה בעיה. כספי?! הוא בן 19!! איך כזה שחקן יכול לפתוח במשחק חוץ?!

שומו

New member
אני עשיתי מקאמינגס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אחד המקטרגים הגדולים ביותר שלו מהרגע שהוא עלה כמועמד בקיץ. אני חושב שהוא נכשל בגדול וחייב לעוף, יחד עם ביינום. אני בעד לפתוח איתו רק בגלל שהוא הרע במיעוטו- יותם מאכזב אותי בגדול מאז שהוא חזר למכבי מאוניון אולימפיה ליובליאנה. דריק, טל וניקו הם 3 השחקנים הכי טובים של מכבי, ושום דאנק של פיזר או ספרינט של גארסיה לא ישנו את זה. טל עדיין פצוע, ניקו לא בכושר מלא, נשארנו עם דריק. אין שום סיבה שהוא לא יפתח. גיל
כל שנה הוא מוכיח מחדש שהגיל שלו לא משפיע על היכולת שלו. פאפאלוקאס שמאפאלוקאס, דריק הוא השחקן השישי הטוב ביותר באירופה, וזה ככה כבר שנים. לגבי עומרי- מילא אם המשחק היה באיזה אולם ביתי מובהק כמו האבדי איפקצ'י או האואקה, אבל זה כולה בזאגרב. אני בטוח שדאנילו גאלינארי וניקולאס באטום פתחו במשחקים של הקבוצות שלהם בזאגרב. אני גם בטוח שעומרי לא נופל מהם בשום אספקט של המשחק.

Carmelo Anthony

New member
יותם ממש מצויין העונה.

דרק כבר לא אותו דרק, ואל תתבלבל, מייקל ג'ורדן כונה "אלוהים", דרק עדיין בן אדם ולכן לא יכול להיות שהגיל שלו לא משפיע, חוץ מזה, הוא לא שחקן כזה טוב, היתרון הגדול שלו זה הגנה, נשמה וקלאץ' ולכן צריך לשמור אותו לסוף. ביינום לדעתי צריך לקבל הזדמנות וקצת קרדיט כדי להראות לנו באמת מה הוא שווה. עומרי לא כזה שחקו ענק, אתה משווה אותו לבאטום וגאלינרי?! הם לוקחים אותו בכיס הקטן, עומרי סה"כ כישרון גדול, בהחלט לא יותר טוב מבלות'י, אבל ראוי ל-15 עד 25 דקות.

שומו

New member
היתרון הגדול של עומרי על בלות'י הוא הגיוון.

הקלאץ' אכן חיוני לסוף, אבל הגנה ונשמה צריך כל המשחק- במיוחד שאין לנו יותר מדי שחקנים שמצטיינים בשני התחומים הנ"ל. יותם לא מצוין העונה, בטח שלא יחסית למכבי. הוא היה אמור להתפתח לשחקן מוביל, כוכב. הוא אפילו לא מתקרב לזה.

Carmelo Anthony

New member
אבל בתכל'ס, בלות'י הרבה יותר טוב (בינתיים)

דרק לא יכול לשחק כל המשחק, עדיף שיהיה מרוכז ומפוקס בסופו. יותם לא אמור להיות כוכב, אלא שחקן חמישיה משלים, והוא עושה את זה נהדר.

שומו

New member
יותם אמור היה להתפתח לכוכב.

דריק בהחלט יכול לשחק כל המשחק. כל עונה אומרים שהוא לא, ובסוף אוכלים את הכובע.

Carmelo Anthony

New member
דרק גם לא כזה טוב...

הגנה וקליעות משלוש, הוא כבר לא מסוגל לרוץ כמו פעם.

trigotrigo

New member
דרק מתעייף, אין מה לעשות.

בינתיים לא רואים הבדל משמעותי, אבל כשאתה מזדקן, וכשאתה נמוך יחסית מכולם, היתרון שלך נחלשים לאט. במשחק ביום חמישי הוא זרק פעמיים שלשה והחטיא את שתיהן. הוא שחקן ענק, זה פשוט הגיל.

trigotrigo

New member
אני יוצא מנקודת הנחה שבאימונים הוא משתתף.

שחקן שאינו משתתף במשחק עצמו לא מאבד יותר מדי את היכולות אם הן מטופחות באימון.

רטורי

New member
קאמינגס

לקאמינגס יש יכולות וכושר ביצוע וצריך לתת לו דקות כדי להראות ולהוכיח אותן, גם ביינום בתחילת עונה שעברה איכזב מאוד ובסוף העונה עם ספאחיה די כיכב (יחסית) ולדעתי כיום הוא שחקן חשוב למכבי.. במיוחד כשיש למכבי את שארף, מאמן שיודע לעשות את העבודה כמו שצריך ולא יתן לשחקן לשבת ולשרוף את הספסל.. תנו לקאמי צ`אנס אוקיי חבר`ה?

רטורי

New member
רק רגע..

לקאמינגס יש יכולות וכושר ביצוע וצריך לתת לו דקות כדי להראות ולהוכיח אותן, גם ביינום בתחילת עונה שעברה איכזב מאוד ובסוף העונה עם ספאחיה די כיכב (יחסית) ולדעתי כיום הוא שחקן חשוב למכבי.. במיוחד כשיש למכבי את שארף, מאמן שיודע לעשות את העבודה כמו שצריך ולא יתן לשחקן לשבת ולשרוף את הספסל.. תנו לקאמי צ`אנס אוקיי חבר`ה?

יו45

New member
אתה רואה ה``חיים זה לא הכול``?

בפרק 6 או 7 גדי אומר ``דבר מצליח לא משנים`` וזה נכון גם למכבי, כשיש לך חמישיה שרצה יפה, אתה לא משנה אותה כל כך מהר. ואני מאמין שלא נראה שינוי בחמישיה מחר. ניקולה צריך באמת לחזור לחמישיה אבל לא מחר אלא רק כשהוא יחזור לכושר מלא.

שומו

New member
זה ממש לא נכון.

חמישיה לא מנצחת משחק. אם ניצחנו במשחק, זה אומר שזה בגלל החמישיה
אאל"ט, קאמינגס פתח בכל המשחקים של מכבי ביורוליג העונה. הוא לא קלע יותר מ-10 נקודות באף משחק. מה שכן- גם אני לא מאמין שנראה שינוי בחמישיה מחר. למה להיות כ"כ שבלונים

למעלה