Carmelo Anthony
New member
אם איזו חמישיה הייתם עולים למשחק מחר?
חשבתי על זה הרבה, הרבה מאד מאד. וזאת החמישיה שלי: PG: וויל ביינום.
אחרי הארוע הנורא במשטרה ביינום נמצא במשבר עמוק שיכול להרים אותו למעלה אבל גם יכול להפיל אותו עמוק עמוק למטה, לגמד הזה יש ים של כישרון ומה שחסר לו זה בגרות, יענו, קבלת החלטות, ואחרי כל הבכי וההקלה הוא נראה בוגר קמעא, הגיע הזמן שצביקה יתן לו קרדיט, ויראה לו שהוא סומך עליו, זה יכול להיות מאד משתלם. SG: יותם הלפרין.
כמה שלא החזקתי ממכרנו חסר הביצים עד תחילת העונה, פשוט לא ראיתי את האפאטי הזה מוצא את המקום שלו בסגנון המשחק המהיר האופייני של מכבי. כמה שטעיתי.... אם יש שחקן שיכול לאזן את ביינום, זה יותם, רגוע, חכם, וקלעי מחונן, וכשהחיזוק המתוכנן, קאמינגס, לא נראה כאילו המשבצת של מנהיג מתאימה לו, הלפרין יכול להשתלט עליה בקלות. SF: דיויד בלות'נטאל.
בתחילת העונה לא שמחתי כמו כולם על הגעתו של בלות'י, הוא לא היה נראה לי מתאים למאמן הצעיר והרגוע, בלות'נטאל היה צריך מאמן קשוח וחכם שידע להוציא ממנו את השלשות שלו ותוך כדי גם ללמד אותו לשחק עם קבוצה, הוא פתח כמו שצפיתי בדיוק וזרק משלוש כמו מכונת ירייה אוטומטית לא מכוננת, ובמקום לחנך אותו, עודד נתן לו להמשיך בשלו. והנה הגיע צביקה, והראה מה אפשר להוציא מכזה שחקן אם משתמשים בו נכון, ולא רק בתור דחליל, וסוף סוף יש לנו מה שחיפשנו, גו-טו-גיי (go to guy) אידיאלי שמוצא את הטבעת כשצריך, ולא כשהשעון מראה 15 שניות ויש עליו שומר (אהמ... גארסיה). PF: טרנס מוריס.
אני מניח שזה ברור לכל אוהד מכבי שמוריס הוא אחת ההפתעות היותר נעימות שקרו בעונה הזאת, כולנו כבר מכירים אותו: שחקן שקט ונחמד, מטרייה בצבע, משאבת ריבאונד יעילה וגם אחד שיודע להעניק רגעים גדולים בהתקפה. C: ניקולה וויצ'יץ'.
ניקו צריך להתחיל להכיר מחדש את הקבוצה, את הסגנון, המאמן החדש והדרישות, אין כמו גבוה התקפי שמוסר כמו רכז ומנהל משחק מצויין, ולכן הוא צריך לעלות בחמישיה, לתת את הפוש, ואחרי 4-5 דקות, כשההתקפה תזרום, הוא יוכל לחזור לספסל ולצפות בפייזר ממשיך אותו.
חוץ מזה, עומרי גם כן צריך לקבל דקות ארוכות, גם אם זה על חשבון בלות'י. שחקן כזה מצויין שיושב על הספסל כמעט כל המשחק זה בזבוז אטומי שחייב להיפסק. מה אתם אומרים?
חשבתי על זה הרבה, הרבה מאד מאד. וזאת החמישיה שלי: PG: וויל ביינום.