ציביייי סוף העולם הגיע: הכנתי גלידה
הקפאתי עכשיו בתבניות אינגליש.
אחת גלידה שוקולד עם אגוזים וטיפת טעם תפוז
אחת גלידה לימון עדינה עם רבעי דובדבנים טריים
עכשיו אני חרדה רק למרקם. הלימון קצת יותר רכה מהשוקולד.
לשוקולד הוספתי כף מיץ תפוזים טבעי.
יש לי 25 אורחים בערב. תחזיקו לי אצבעות.הם מביאים הכל,
זה סוף קורס וזה הנוהל. אבל בכל זאת רציתי להכין משהו
מיוחד, וכיוון שרציתי לצאת מאזור הנוחות שלי, ויתרתי על
הסלטים (ועל הדגים) הפעם. אחרות יביאו סלטים.
נכון, זה אומץ. או טפשות. אבל יש לי מזל טוב של מתחילים,
וחוץ מזה, הן לא מצפות שאכין כלום. מקסימום יישאר במקפיא
לחובב הגלידה האמיתי בבית הזה...
האם כדאי להעביר למקפיא הגדול, שיקפא יותר מהר?
תחזיקו לי אצבעות.
הקפאתי עכשיו בתבניות אינגליש.
אחת גלידה שוקולד עם אגוזים וטיפת טעם תפוז
אחת גלידה לימון עדינה עם רבעי דובדבנים טריים
עכשיו אני חרדה רק למרקם. הלימון קצת יותר רכה מהשוקולד.
לשוקולד הוספתי כף מיץ תפוזים טבעי.
יש לי 25 אורחים בערב. תחזיקו לי אצבעות.הם מביאים הכל,
זה סוף קורס וזה הנוהל. אבל בכל זאת רציתי להכין משהו
מיוחד, וכיוון שרציתי לצאת מאזור הנוחות שלי, ויתרתי על
הסלטים (ועל הדגים) הפעם. אחרות יביאו סלטים.
נכון, זה אומץ. או טפשות. אבל יש לי מזל טוב של מתחילים,
וחוץ מזה, הן לא מצפות שאכין כלום. מקסימום יישאר במקפיא
לחובב הגלידה האמיתי בבית הזה...
האם כדאי להעביר למקפיא הגדול, שיקפא יותר מהר?
תחזיקו לי אצבעות.