ציד ....אוהב חיות ?

Master Stav

New member
סעודת הקרניבורים אירוע מיוחד

להלן תפריט אירוע הקרניבורים סלט "דובה" מבחר חסות ועליי ביבי וירקות, מעוטרים בפירות יער מלווים ברוטב בלסמי פטל סלט "כפרי" מבחר ירקות קצוצות, פטרוזיליה, כוסברה, מטובל בלימון ושמן זית חציל בלאדי חציל צרוב בתנור, מטובל קלות ומוגש עם טחינה בלאדי לחם הבית נאפה במקום מוגש עם מטבלים פוקצ'ה ציידים מעוטרת בחצילים אפויים, גמבות ועגבניות שרי, מוגש עם מבחר מטבלים פלטת אנטיפסטי בטטה, פלפלים, שום, גזר, בצל קלויים בתנור סלט צילי - תפו"א תפו"א אפויים עם ירקק וצילי,מתובל במיונז עשבי תיבול מבחר חמוצי הבית DOBAMEAL בשרים מוגשים במרכז השולחן, תוספות מוגשות במחבתות (רטטוי ירקות, תפודים אפויים בתנור)
שוק טלה שלם עשוי במרינדה מיוחדת ועשבי תיבול
שדרת חזיר בר בנוסח הבית עשוי במרינדה מיוחדת בבישול איטי ומיוחד
אסאדו נתח בקר עסיסי ורך ,עשוי עם רוזמרין בצליעה איטית במיוחד בתוך גריל גחלים במשך כ-4 שעות
שוק בשר לבו שלם –" DOBA" מושרה במרינדה DOBA למשך 4 ימים ועשוי בתנור נ
קניקיית תוצרת בית נקניקייה ענקית עסיסית במיוחד, מתוצרת בית
אווז שלם בשר משובח ורך עשוי במרינדה פרות יער DOBADESERT (קינוח מוגש על הפלטות עץ במרכז השולחן) פאי תפוחי עץ חליטות תא וקפה שחור/אספרסו DOBADRINKS יין אדום ולבן (יינות הבית) מיצים תפוזים ולימונדה, מוגזים DOBABEER KOZEL בירה תוצרת צ'כית כהה 4% אלכוהול מתקתקה בטעמה בעלת מרקם עדין STAROPRAMEN בירה תוצרת צ'כיה לבנה לאגר 5% אלכוהול מעט מרה בעל מרקם מלא KRIEK) CHERRY BEER ( בירה תוצרת בלגיה 4% אלכוהול מתוקה מאוד בעלת מרקם עשיר בטעמים מתי ?
יום שבת מהשעה 13:00 ועד 18:00 או לחילופין יום רביעי החל מ19:00 ועד 24:00
התאריך והיום יקבע לפי הנירשמים !!! הערת בינים : 1. הרשמה במסרים אצלי 2. הנירשמים יקבלו חשבון בבנק הואר להפקדה מוקדמת של הסכום לאדם 3. המקום מוגבל ל50 איש כך שכול הקודם זוכה 4. מדובר בסעודה ללא הגבלה ב5 השעות האלו כך ש...... 5. המחיר 225 ש"ח לאדם כולל טיפ ( 15 ש"ח לראש ) וכן אנחנו גובים גם את הטיפ מראש ההרשמה מתחילה עכישו ....נשארו עוד 42 מקומות

כמו שאמרתי לך אתמול....

הפעם, אני אוותר. אתן לאחרים את התענוג להנות. שנה אזרחית טובה לכולם. חגי

uriler

New member
נשמע טוב - שיהיה למבקרים בתיאבון

(לצערי - קצת מעל התקציב שלי).

נשמע מדהים

אהבתי את ה"אסדו בצליעה איטית" ואגב סתיו- שלחתי מסר..שלחתי מייל..לא הגבת- האם התקבל?

Master Stav

New member
מסר לא מיל התקבל ../images/Emo13.gif

יום ראשון גם יהיו לי תשובות עבורך נרשמת לאירוע ?

Master Stav

New member
ההרשמה עדיין אל מחייבת

שלחי מסר עם הרצון להיות באירוע ועם הימים הנוחים .... שבת רביעי או שלישי ...... אחרי שנראה מה הרוב יכול נוציא תאריכים כך שיוכלו להתאים את עצמם כולם ...

kdr

New member
רק עכשיו קראתי עד הסוף

כבר הודעתי שלא אגיע מסיבות בריאות. אחרי ההודעה על זה שהמחיר גבוה, קראתי שוב ואני בשוק, אני בהלם, אני המום. מה המחיר הזה ? זה כולל מניות במסעדה ? בלי קשר להיעדרותי, כדאי לבדוק שוב אם אין כאן טעות, המחיר הזה לזוג נראה סביר. ממתי נותנים טיפ ללא שביעות רצון ? ביוני 2002 הוחל חוק האוסר הוספת דמי שרות מעבר למחיר הנקוב בתפריט ! טיפ אני משאיר רק כשאני מרוצה. למסעדה שאני יודע שמשלמת לעובדיה מהטיפים אני לא נכנס ! לא רוצה לקלקל, שווה בדיקה חוזרת עם המסעדה הזו או אחרת ברמה דומה.

Master Stav

New member
למה לראות רק אתה דברים הרעים?

1. מדובר באירוע מאורגן לערב סגור לנו הקרניבורים 2. המחיר יותר מסביר מאחר ובמסעדה דומה NG בתל אביב המחיר היה 280 והיה פחות בשר כל שכן סוגים ,פה יש לנו 5 שעות בשר ובירה ושתייה ללא הגבלה !!! 3. באירועים שכאלו אני ואדווה הינם אלו שעומדים בחזית וככאלו אנו מעונינים לסגור את כול הפינות מראש גם זו של הטיפ, שיימסר רק בסוף אבל כדי למנוע תופעה של חלק נותנים חלק לא זו ההחלטה שלנו ...אפשר לא לכבד אותה ולא להשתתף , איך אומרים אלו הכללים שלנו מי שרוצה יכול לארגן בעצמו , בינתיים לצערי רק אנחנו מארגנים את האירועים ומוציאים הכל לפועל ....נשמח לראות יוזמות גם של אחרים .

kdr

New member
כמי שמארגן, מסכים איתך בכל מילה

עד נושא הטיפ, זה עקרוני אצלי. לא מרוצה - לא משלם. אם זה שכר המלצרים - לא נכנס למסעדה. אולי צודק החלק שלא נותן טיפ.

Master Stav

New member
ושוב ידידי זו הבחירה שלי

כמי שמארגן את האירוע אני בוחר לאסוף את הטיפ כחלק אינטגרלי מהסכום .... נכון שרק בסוף נחליט אם לתת או לא לתת אבל חשובה לי האחידות .

bigjack

New member
נראה לי שמזמן לא היית במסעדה טובה

אם האוכל יהיה טוב או לא אני לא יודע כי לא מכיר את המקום.... אבל בשביל התמורה שמקבלים כאן המחיר הוא זול ביותר.... בשרים איכותיים כפי יכולתך? בירות טובות כמה שאתה רוצה? היום בכל מסעדה נורמלית רק הסטייק הוא בסביבות ה-100 שח' +- תוסיף מנה ראשונה 30-40 שח' ומנה אחרונה 30-40 שח' ובירה אחת בסביבות ה-30 שח' ואתה כבר ב-200 שח' לבוא ולהעביר ביקורת על יוזמה ברוכה זה תמיד הכי קל......במקום זה נראה אותך בונה תפריט דומה במסעדה נורמלית ביותר זול ומציע את זה כאן.... ולגבי הטיפ זה כבר עניין שלך....אבל נשמע לי קטנוני משהו..

עינבלית

New member
אוי איזה יופי של מנות

וסחתיין על הארגון! המחיר סביר ביחס למה שאתם מציעים מעורר תיאבון ביותר... אני כרגע בדיאטה מיוחדת, ולא יכולה להגיע.

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

לצערי הרב לא אוכל להגיע עקב דאיטה שאוסרת בשרים אדומים בחודשיים הקרובים (אך נשרוד זאת? לא יודעת, מזל שיש דגים )...האוכל נשמע מעולה והמחיר סביר בהחלט . טלי

למעלה