ציד ....אוהב חיות ?

kirschi

New member
בשביל זה יש צבע מאכל ../images/Emo190.gif

מה? זה בשר אדום? הוא היה כחול כשאכלתי אותו

avi5199

New member
הדיאטה שלך מזכיר לי קטע עם הרופא שלי

יום אחד בבדיקת דם הרופא גילה שיש לי כולסטרול, נו... אחרי כל הבשר שאני טוחן מה הפלא ?... כל פעם שהיתי בא אליו היה מנדנד לי לעשות דייטה .... בסוף אחרי בדיקת דם חוזרת בפעם המי יודע...התעצבן עלי ואמר לי בקול מאיים: "אם לא תעשה דייטה אני אהיה חייב לרשום לך כדור שמוריד כולסטרול". "מה יש כדור כזה שאלתי ?" ... אז יאללה, קדימה, תירשום !!! מאז ועד היום אני לוקח אחת ליום כדור שנקרא "סימבאסטטין" ... מאז ולא משנה כמה בשר, ושומן, וביצים וכל מה שטעים ואסור... אני טוחן , הרופא מבסוט עד הגג מהכולסטרול שלי... רק שעכשיו כשקיבלתי זריקה נגד שפעת חזירים, האחות בקו"פח שקלה אותי וקבעה נחרצות "אדוני אתה סובל מעודף משקל ..." לא עזר לה שאמרתי לה שאני לא סובל בכלל, שלאישתי לא אכפת, ושדווקא דיאטה זה הסבל הכי גרוע מבחינתי ... היא רשמה את זה במחשב של קופת חולים... עכשיו הרופא שוב יתחיל לנדנד לי על דיאטה... כיוון שדיאטה אצלי לא בא בחשבון, אני מחכה שימציאו כדור גם לעודף משקל.

הדיאטה שלי

היא מתנה לחיים חדשים שהענקתי לעצמי ... נמאס לי לסחוב מזוודה של 50 קג מיותרים... אז שורוולתי .. מרגישה נפילה עם כל ארנק של ק"ג שיורד... מה זה חודשים של התנזרות מסטייק לעומת איכות חיים שמשתפרת? ולסטייקים- אחזור אומנם לא לק"ג סטייק בארוחה , אסתפק בפחות ...

bigjack

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה בהמשך הדרך

מי כמוני יודע כמה שזה חשוב... ב-25.1.10 אני נכנס לניתוח בפעם השניה והפעם אני מקווה לצאת עם מעקף הקיבה המיוחל.......אבל יש סיכוי שגם אני בסופו של דבר אצא משורוול

אוייש...כמה שאני רוצה להיות איתכם שם (-:

אך לצערי הרב - 225ש"ח זהו סכום שאיני יכול כיום להרשות לעצמי להוציא על מסעדה... )-: הארוחה נראית ממש ממש ממש מרשימה! במידה ולעוד כמה חברים בפורום המחיר "קשה לעיכול" ולא מצליחים לגבש קבוצת חברים מינימלית אשר עומדת בדרישות המסעדה ... אולי שווה לשנות קצת את התפריט ולנסות להוזילו...? (פחות סלטים,פחות סוגי בירות,בשרים יותר "CASUAL" כגון אסאדו,אנטריקוט,סינטה...במקום מנות שאולי יקרות יותר כגון שוק טלה שלם,שדרת חזיר בר בנוסח הבית,שוק בשר לבו שלם –" DOBA",אווז שלם) שוב - זו רק הצעה שרלבנטית במידה והקבוצה לא מתרחבת. אני מלא הערכה עמוקה ותודה ענקית לסתיו ואדווה על מה שהם עושים ופועלים בעבורינו בשנים האחרונות... וזו אך ורק הצעה למקרה שלא עוברים את כמות האנשים המינימלית... תודה רבה!

למעלה