דבר ראשון ...
גורו אני לא
דבר שני, סודות ההתחלה הם מאוד פשוטים : תתחיל ותזרום
כלומר קודם כל תתחיל לפתח איזו שהיא שיחה, זה יכול להיות "יש לך אש
" או יותר רצוי זה "אני וחבר שלי התווכחנו אם בחורות מעדיפות שגברים יגלחו שיער" או כל דבר דומה, בקיצור להעלות נושא לדיון. אני כבר השתמשתי בעבר בויכוחים שבאמת היו לי כמו "מי יותר יפה בעניי נשים קיאנו ריבס או בראד פיט
" ו"בתור הורה, היית מרשה לילד שלך לגדל מריחואנה
" בשני הנושאים זכיתי לתגובות חמות ודיון שמצידו יכול להתפתח לכל מני כיוונים. הדבר הכי חשוב הוא כמו שכבר אמרתי לעופר זה להתחיל לדבר. אתמול לדוגמא דיברנו עם 3 קבוצות: פעם ראשנה היה דיבור קצר ליד שולחן ששאלנו בחורות בנות כמה הן אחרי ויכוח ביני לבין עופר והמשכנו הלאה. פעם שניה כדי להוכיח לעופר שבחורות לא נושכות שאלתי משהי אם בחורות נושכות שמתחילים לדבר איתן, היא ענתה שלפעמים ואחרי דיבור קצר שהוסב לדיבור על עופר והצאת טרמפ חביבה מצידי הביאה לעופר את הטלפון המיוחל (GO OFER GO OFER) . פעם שלישית הבחורות פשוט נעצו בי מבטים מרכב ואחרי שנעצתי מבטים חזרה ועמדתי קרוב לרכב הן התחילו לדבר בעצמן, ומזה כבר פיתחנו שיחה חביבה שהסתיימה כמובן בהבטחה לבקר, טלפון, ועוד כמה דקות של כיף עם חתיכה בלונדינית בת 26 (זה בסדר שהעלתי את הגיל שלי בשנה
). אז שיעור ראשון תתחילו אחר כך אני ישמח להגיד את דעתי על מה צריך להגיע אחר כך וכמובן בקצב הזה נראה לי שנארגן סדנאות, נגיע כל גברברי הפורום, נעביר איזו הרצאה פתיחה ושיחת עידוד, ואחר כך נתחלק לזוגות ונפשוט על ברי העיר... המקום להתחיל לפי דעתי הוא כל מקום
אתמול לדוגמא זה היה בבית קפה, ברחוב ובגרש חניה אבל בשביל הנוחות יש פיקאפבאר, זה מקום נוח להתחלות וגם הרבה מאלו שמגיעים לשם מגיעים בשביל למצוא ולהשיג. אני אוהב את הסטולי אבל שמעתי שיש עוד כמה מקומות חביבים. קדימה לעבודה ...