"ציד הבנות" של סנדה ושלי ....

ליאן.

New member
להודיע ? ../images/Emo12.gif

אתה יכול לגלוש גם בפורום המתחרה הזה.. אני לא אעלב חלילה.. יש לי הסכם עם המנהלת..

SENDA

New member
די ל ../images/Emo46.gif כל הזמן ...

את לא יודת שכשאת
את לא
חוץ מזה את לא צריכה לנסוע לחיפה
יאללה את תמיד רצויה ואת יודעת את הכתובת ... תעשי חיים בחיפה ותבזבזי המון כסף

נתן.ל

New member
עזוב את צומי , בוא נדבר

לפי הבנתי ומה שעופר אמר, אתה כאן הגורו חלוק עימנו, הגברים היבשים של הפורום, את סודות ההתחלה עם המין הנשי. לאן הלכתם ? מה עשיתם ? איך עשיתם ?

SENDA

New member
דבר ראשון ...

גורו אני לא
דבר שני, סודות ההתחלה הם מאוד פשוטים : תתחיל ותזרום
כלומר קודם כל תתחיל לפתח איזו שהיא שיחה, זה יכול להיות "יש לך אש
" או יותר רצוי זה "אני וחבר שלי התווכחנו אם בחורות מעדיפות שגברים יגלחו שיער" או כל דבר דומה, בקיצור להעלות נושא לדיון. אני כבר השתמשתי בעבר בויכוחים שבאמת היו לי כמו "מי יותר יפה בעניי נשים קיאנו ריבס או בראד פיט
" ו"בתור הורה, היית מרשה לילד שלך לגדל מריחואנה
" בשני הנושאים זכיתי לתגובות חמות ודיון שמצידו יכול להתפתח לכל מני כיוונים. הדבר הכי חשוב הוא כמו שכבר אמרתי לעופר זה להתחיל לדבר. אתמול לדוגמא דיברנו עם 3 קבוצות: פעם ראשנה היה דיבור קצר ליד שולחן ששאלנו בחורות בנות כמה הן אחרי ויכוח ביני לבין עופר והמשכנו הלאה. פעם שניה כדי להוכיח לעופר שבחורות לא נושכות שאלתי משהי אם בחורות נושכות שמתחילים לדבר איתן, היא ענתה שלפעמים ואחרי דיבור קצר שהוסב לדיבור על עופר והצאת טרמפ חביבה מצידי הביאה לעופר את הטלפון המיוחל (GO OFER GO OFER) . פעם שלישית הבחורות פשוט נעצו בי מבטים מרכב ואחרי שנעצתי מבטים חזרה ועמדתי קרוב לרכב הן התחילו לדבר בעצמן, ומזה כבר פיתחנו שיחה חביבה שהסתיימה כמובן בהבטחה לבקר, טלפון, ועוד כמה דקות של כיף עם חתיכה בלונדינית בת 26 (זה בסדר שהעלתי את הגיל שלי בשנה
). אז שיעור ראשון תתחילו אחר כך אני ישמח להגיד את דעתי על מה צריך להגיע אחר כך וכמובן בקצב הזה נראה לי שנארגן סדנאות, נגיע כל גברברי הפורום, נעביר איזו הרצאה פתיחה ושיחת עידוד, ואחר כך נתחלק לזוגות ונפשוט על ברי העיר... המקום להתחיל לפי דעתי הוא כל מקום
אתמול לדוגמא זה היה בבית קפה, ברחוב ובגרש חניה אבל בשביל הנוחות יש פיקאפבאר, זה מקום נוח להתחלות וגם הרבה מאלו שמגיעים לשם מגיעים בשביל למצוא ולהשיג. אני אוהב את הסטולי אבל שמעתי שיש עוד כמה מקומות חביבים. קדימה לעבודה ...

joecamel

New member
אתה בסדר אחי !!!!

לעשות איזה סיבוב יחד נראה להם מה זה לצוד חחחחחחחחחחחחחחחחח נתי ועל האש תתכוננו!!! יש לכם יום לימודים ארוך חחחחחחחחחחחחח בקרוב

SENDA

New member
אין בעיות חבוב ../images/Emo13.gif

חוץ מזה שמרוב בנות כבר נגמר לי המקום בלו"ז
צור קשר ותעביר פלא במסנג´ר ונראה מתי אנחנו הולכים לחסל את הבתולות של תל אביב

SENDA

New member
הגזמנו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

צריכה פרוט
(;

SENDA

New member
אין לך משהו יותר טוב לעשות ../images/Emo35.gif

מאשר לחפש הודעות בהיסטוריה
במקום זה תמיד את יכולה ליצור קשר ולהצטרף
. חוץ מזה ללכת לצוד צריך הרכב מסויים, חלק גדול מחברי הפורום לא יתחילו בפגישות עם נשות הפורום והבנות לא יעזרו במיוחד לשנות את הסטטוס הזה. אני דווקא חושב שהכי טוב זה שמישהי תלך ביחד עם משהו ותמיד אפשר לעזור אחד לשני, אישה יכולה להתחיל עם משהי אחרת בשביל גבר בהרבה יותר קלות ונוחות, משהי מוכנה להתנדב לניסוי, מוכנה להתנדב לניסוי, מוכנה להתנדב לניסוי

joecamel

New member
אני לא מחפש הודעות בהיסטריה

זה קודם כל! דבר שני מה שאתה ועלה אש עשיתם אני ונתי עשינו גם כך ש......יצא . דבר שלישי מניסיון לצאת עם בחורה שתתחיל בשבילך זה נחמד אבל ברוב המקרים גורם בעיות! 2 גברים זה הרבה יותר לעניין לדעתי והפורום לא הוכיח את עצמו ככר נרחב ופורה להכריות רציניות עדכמה שאני הבנתי בכל אופן

SENDA

New member
לא דיברתי אליך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלא לליאן שמצאה הודעה שלי וקיטרה קלות. אני מסכים איתך שגברים עדיף, ככה גם אין את הפדיחות אם נכשלים (לא שזה קרה לנו
) וגם ההרגשה הרבה יותר חופשיה. קיצור מסכים ועכשיו רק לביצוע.

joecamel

New member
צודק אחי אני מתנצל

סליחה ולגבי הביצוע אז ........תגיד מתי ואנחנו מבצעים !

נתן.ל

New member
ועל זה נאמר

לו בני האדם יחדלו מלהניע את שיפתותיהם ללא הרף עלול מוחם להתחיל לפעול

ליאן.

New member
נתפסת על חם ואתה בא להאשים אותי ?!

חחח נמוך.. נמוך.. ההודעה היתה לפני פחות משבוע והיא ממש לא בהיסטורי של פורום כלשהו אלא בעמוד הקודם.. עוד שנייה גם תאשים אותי שאני קוראת את ההודעות שלך.. תצטרך תזהר במילותייך, להבא.
יש לי זכרון חבל"ז.. אגב, לא הבעתי כל רצון להצטרף ונראה לי שלשם אותה מטרת יציאה - שלישייה זה קהל. חוץ מזה, תגיד, אהמ אהמ.. לא סיפרת לנו שאתה לא נוהג להתחיל עם בנות ??

SENDA

New member
האמת נכון

אני באמת לא נוהג להתחיל עם בנות. אתמול התחלתי בשביל עופר שזה הרבה יותר קל. ואם תקראי את מה שכתבתי, תראי שהבחורות בסוף התחילו לדבר איתי, אני רק עשיתי עניים (כן לעשות עניים אני יכול ויכולת הפלירטוט שלי לא רעה
) חוץ מזה שמדי פעם אני כן עושה חריגים, בעיקר שאני רואה שהמצב נוטה לכיווני באופן ברור (שעושים לי עניים בצורה שלא משתמעת לשני פנים), כמו במסיבה לפני שבוע ואז זה גם בדרך כלל הולך טוב. סה"כ אני אומר שצריך להתחיל בשביל להשיג, להגיד לאחרים זה כמובן יותר קל מלעשות אבל אני משתדל לתת דוגמא ועזרה לחברים שלי. ודרך אגב לא נתפסתי על חם ולא כלום, פשוט נראה לי שההודעה הזו היתה סתם מיותרת ווכחנית, ואם הייתי יודעת בדיוק על מה שדיברתי שכתבתי את זה ... ... ...

למעלה