ציוד לתינוק עבור עולה חדשה בהריון מתקדם

קשת 82

New member
ציוד לתינוק עבור עולה חדשה בהריון מתקדם

שלום אני מפרסמת שוב את בקשתי המעודכנת אני אוספת ציוד לתינוק עבור זוג עולים חדשים שמדברים מעט מאוד עברית ואמורים לקבל בחודש אוקטובר תינוק חדש לעולם בזכות אנשים טובים וקצאת ממני אספתי בגדים 0-6 אמבטיה מיטה זוגית להורים ומעט טיטולים בתפזורת אני פונה בשנית ומבקשת אם למישהוא יש אפילו פריט אחד מהדברים שאציין זה יעזור למשפחה מאוד מצעים צעצועים בגדים לשלב מאוחר מוצצים בקבוקים תיתולי בד סינרים וכל ציוד אחר שיש לכם ומוכנים לתרום שימו לב שיניתי את הכינוי עקב בעיה שהייתה לי עם המייל אודה לכם מאוד על כל תרומה כמו כן במודעה נפרדת אני מחפשת ציוד עבור גן מיוחד טלפון ימסר במסר למי שיהיה מעוניין לתרום אני מודה לכל מי שעזר ולפורום המקסים הזה תודה שוב

קשת 82

New member
עידכונים לגביי איסוף ציוד לתינוק לעולה בהריון

שלום אנשים מקסימים אז ככה לאחר שרתמתי את בעלי למשימה הצלחנו להשיג עבור זוג העולים ותינוקם לעתיד מיטה זוגית מיטת תינוק אמבטיה סל קל ובגדים 0-6 הציוד שעדיין חסר: טיטולי בד בקבוקים מוצצים מצעים ,בגדים לשלב מאוחר יותר שמיכות, עגלה ראשונית\טיולון צעצועים לול מיזרן למיטת תינוק טיטולים מגבונים וכל דבר אחר שתחשבו עליו שחיוני עבור תינוק גם פריטים בודדים יעזרו כל דבר שיחסוך להם תהוצעה הכספית הזו שאין ביכולתם לעמוד בה אנחנו נודה לכל מי שישים איתנו יד ולתת לזוג המקסים הזה התחלה קלה ונעימה יותר ושוב תודה לכל מי שכבר עזר

אני מציעה לך...

תפני אגודת "אפרת" ע.ר- רחוב העילוי 10 ת.ד. 6325 ירושלים 91062 טל. 6536212-02 פקס. 6529531-02 אני בעצמי נעזרתי בהם הם נותנים ציוד חדש מיטה עגלה אמבטיה חיתולי בד בקבוקים בגדים ראשוניים שמיכה ועוד.. ותמיכה חודשית של 2 חבילות טיטולים ו2 מטרנה בחודש

קשת 82

New member
היי מיטל ניסיתי את אגודת אפרת אבל....

דיברתי כבר עם אגודת אפרת הבעייה היא שהם דורשים מילויי פרטים והזדהות מלאה הזוג הם עולים חדשים שלא מבינים הרבה עברית ונורה פוחדים משרותיי הרווחה למרות שניסיתי להסביר שאגודת אפרת לא קשורה לשרותיי הרווחה ושגם שרותיי הרווחה לא יקחו להם תיילד רק מיכייון שאין להם כסף אבל הם נורה פוחדים מכל מערכת הרווחה ולא מוכנים לשמוע לכן החלטתי לא לתסכל אותם יותר מידיי ולנסות לעזור בעצמי וע"י אנשים שמוכנים לעזור ולכן אני שוב פונה לכל מי שיכול לעזור אפילו בפריט בודד אתמול קיבלתי סל קל עבורם אך עדיין חסר ציוד רב בקבוקים מוצצים טיטולי בד בגדים מגיל 9 חודשים והלאה מצעים מזרון למיטה לול צעצועים וכל דבר אחר שאפשר לחשוב עליו שיעזור שוב תודה לכולם

אמבטיה

אני צריכה לקבל אמבטיה חדשה אם אני יקבל ועד אז לא תשיגי אני יעביר לך אותה

קשת 82

New member
תודה לך חמודה

אבל ציינתי שנתנתי לה את האמבטיה שלי ולכן אמבטיה יש רוב תודות לך על הרצון לתת תעייני ברשימת הדברים שציינתי במודעה אוליי תמצאי שם משהוא שיש לך ואת לא צריכה ותוכלי לתרום עבורה המשך עשייה מבורכת ושנה טובה לך

מאיפה אתם? יכולה לגייס בקיבוץ עבורם ציוד

אני מקיבוץ נגבה שבאיזור אשקלון, כולל דברים עבור הבית רק להיות איתי בקשר שנה טובה, גלית

רiנה

New member
את מוזמנת לפרט איזה ציוד צריך לגן ונשמח לנסות

לסייע.

קשת 82

New member
תודה לך

כפי שציינתי הגן הוא גן שפתי שמאחד בתוכו ילדיי PDD הילדים הם בערך בניי 3+ דרוש להם מתקנים רכים מתקניי חצר קטנים (בימבות וכאלו) ובמיוחד ציוד יצירה מדבקות דפים צבעים וכל דבר אחר שיכול לשמש תקטנים כפי שציינתי בעבר העירייה מספקת ציוד דל שאינו ממצאה כלל ולכן נירתמתי לנסות לגייס קצאת עזרה שוב תודה ושנה טובה לכולם

L o l a123

New member
יש לי כמה מוצצים חדשים באריזה, קצת מצעים

ואני אנסה לארגן גם קצת בגדים. צרי אתי קשר במסרים

קשת 82

New member
תודה לכל מי שמנסה לעזור

אני מפרסמת את הטלפון שלי למי שרוצה להתקשר ולסייע 0502299902 תודה רבה לכולם ושנה טובה

סאג 1

New member
../images/Emo219.gifלקשת82-שלחתי בדואר שקית עם כמה פריטי

לבוש לתינוק. לכתובת שנתת לי

קשת 82

New member
תודה רבה לך יקירתי

אני מעריכה את מאמצייך לעזור ומודה לך שהקדשת מיזמנך לטרוח ולישלוח בבקשה תומרי לי כמה עלה לך המישלוח כדיי שאוכל לשלם לך עבורו שנה טובה ושוב תודה לך

קשת 82

New member
ציוד לעולה חדשה בהריון מתקדם עדכון

שלום לכולם ושנה טובה מאז העידכון האחרון נאספו עוד כמה בגדים ראשוניים אני רוצה להודות כל מי שעוזר וטורח ומתאמץ לעזור בפרוייקט הזה אני רושמת עדיין מה חסר אוליי למישהיא יש והיא תוכל לתת אז ככה :בגדים מגיל 9 חודשים ומעלה (כולן יודעות כמה מהר הכל נהייה קטן) טיטולי בד סדינים ומצעים, שמיכות, עגלה ,מיזרון למיטת תינוק ,מוצצים ,בקבוקים ,מוצריי אמבטיה ,טיטולים(גם בתפזורת יכול לעזור) ,צעצועים וכל דבר אחר שיכול לעזור אלו הדברים העיקריים ישנם דברים נוספים שיכולים לעזור ולשמח כמו טרמפולינה אוניברסיטה נדנדה וכו' הם בגדר מותרות אבל אם למישהיא בה לתת זה יכול גם לעזור אני מכינה עבורה גם מוצריי מזון אז אם יש לכן דברים שלא צריכות אפילו שקית קמח זה מצטבר ובסוף זה מגיע לכמות מכובדת שמאוד עוזרת למי שאין מאחלת לכולן וכולם חג שמח והמשך שנה מקסימה מלאה בעשייה מבורכת ובנתינה

קשת 82

New member
היי נירה שנה טובה

אנחנו מנתניה וכך גם הבחורה העולה עבורה אנו אוספים את מגיעה אוליי לאזור השרון ? תודה לך על הרצון לעזור את מקסימה

קשת 82

New member
היי בנות מקסימות בנוגע להעברת דברים

שלום לכן אנחנו מאזור השרון רתמתי את בעלי לעיניין האיסוף והוא עושה זאת אחריי שעות העבודה ולפעמים תוך כדיי אם הוא באזור אך עיניין השינוע מרחוק הוא בעייתי וחבל שהבחורה שזקוקה לדברים מאוד לא תקבל עזרה בגלל מכשול המרחק אני מפרסמת כאן את כתובת הדואר האישית שלי כל מי שרוצה לישלוח דברים לתינוק או מוצריי מזון אני מבטיחה לזכות אותה בדמיי המישלוח (רק לכתוב לי במסר כמה עלה) נכון שזה גם כסף אבל דיבריי תינוק עולים הרבה יותר ביררתי בדואר עעד 20 קילו עולה 28 שקלים ופריטים מועטים עולים שקלים בודדים בעיניין ציוד גדול יותר כמו שידה או טרמפולינה שלא ניתן להעביר בדואר אני יעשה מאמצים לתפוס את בעלי שישנע או יבקש ממישהוא שבאזור אני מתנצלת על הטירחה הכפולה שאני גורמת לכן ושוב מודה לכל מי שעוזרת ונירתמת אני פשוט מאוד רוצה לעזור לבחורה הזאת במצוקתה היא מתמודדת עם קשיי קליטה ואני רוצה להקל עלייה לפחות בעיניין הציוד לתינוק מלבד זאת בעלי ואני הסכמנו ביננו לתרום לה ולבן זוגה תלושים על סך 200 ש"ח שקיבלנו לחג הכל כדיי לעזור במה שרק אפשר אני מתנצלת על ההודעה הארוכה זאת הכתובת שלי הרב קוק 57 דירה 3 נתניה מישפחת מארואני דנה הטלפון האישי שלי 0502299902 חג שמח

למעלה