ציוד לתינוק עבור עולה חדשה בהריון מתקדם

נירה63

New member
ממליצה שלא לפרסם פרטים אישיים כך בפורום

כל מיני אנשים נכנסים ולא בריא לפרסם פרטים אישיים כשכל העולם ואחותו רואים את הפרטים שלך. לגבי העזרה, אני מכינה לה חבילה של מוצרים, כיצד מעבירים לאיזור השרון? זו שאלה, לשלוח חבילה כזו גדולה בדואר לא אשלח, אבל...אולי נמתין לשבוע הבא כשצריפינה תבקר בחיפה, אבדוק איתה אם היא יכולה להעביר ממני אל נתניה את החבילה.

קשת 82

New member
תודה רבה לך את מקסימה

תודה רבהההההההההה על הרצון לעזור ועל הנתינה תעדכני אותי לגביי צריפינה גם היא מגיעה לאזור נתניה ולא לנתניה עצמה אני אשלח את בעלי לפגוש אותה זה יעזור המון רוב תודות לך חג מקסים לכולנו המשך עשייה מבורכת מלאה בנתינה רק מכל הלב

קשת 82

New member
עדכון לגביי עולה חדשה שזקוקה לציוד לתינוק

אז ככה שלום לכולכן מקווה שהעברתם את החג בנעימים אני שוב רוצה להודות לכל המקסימות שמשתדלות לעזור לי באיסוף ותורמות מזמנן לצורך הפרוייקט הזה אני מפרסמת עדכון לגביי איסוף הציוד עד כה אספתי אמבטיה מושב לאמבטיה סל קל מיטה (חסר מזרן) בגדים 0-9 מעט טיטולים בתפזורת מיטה זוגית להורים+מזרן וחבילה קטנה עם של מזון יבש קיבלתי גם טיולון מאתר אגורה עבורה אך הוא אינו מתאים מלידה רק מגיל חצי שנה ולכן נישארנו עם בעיית העגלה אני כותבת עדיין מה חסר למי שיש ויכולה לתרום זה יעזור טיטולי בד מוצצים ביגוד לשלב מאוחר יותר מצעים לתינוק שמיכות צעצועים טרמפולינה או אוניברסיטה מוצריי אמבטיה (סבון מספריים וכו' ) טיטלים סינרים וכל דבר אחר שיכול להועיל ובמצב שמיש כמו כן אני אוספת מזון יבש עבורה ובש/ישי שבת מעבירה גם אוכל מבושל אני שוב רוצה להודות לכל מי שכבר עזרה וגם רוצה אם תרשו לי לשבח את בעלי המקסים שנרתם למשימה באופן ראויי לשבח שנתן לבחורה המקסימה הזאת את תלושיי החג שלו מכל הלב ומבצע איסוף לאחר שעות העבודה שוב תודה לכולן והמשך חג מקסים

למעלה