|ציוץ| של אדם שהוא הולך לגאגא

magenta73

New member
איזה העיפו?

מה נסגר איתכן? הבחור סלבריטי, יש לו אבטחה שביקשה ממנו לצאת לפני השיר האחרון בכדי ששלל בחורות הורמונליות במיוחד או שנגיד עם חזיונות שווא (כמונו, כנראה...) לא יתנפלו עליו. נ.ב. להעליל על מסיבות טראנס/אלכוהול וסמים בביתו הפרטי כל אחד יכול לעשות בטוויטר. אם אין תמונות אז זה לא שם ולא קיים.

mayarel

New member
אז גם דניאל וגם הבחור הזה של הזודיאק

היו שם. מוזר.. מה הם כולם התפרעו???

nini18

New member
טומי חמודי שלי (חדש) הגיע הזמן ללכת לעשות

שופינג דחוףףףףףףףףףףףףףף כל פעם שרואים אותו הוא עם אותה חולצה...
וחוץ משופינג הגיע הזמן לעשות את זה
עם אדם. (אם עוד לא עשו) אוי האצבעותצ של אדם בתמונה כל כך מהממות
ומה דניאל נעמדה ביניהם?????????????... חוצפה
איזה כיף שאדטומי יוצאים ביחד

InbarKiii

New member
חחחחחח רציני, אני כבר מכירה את הארון שלו

בעל פה החולצת פסים הזאת והג'קט הזה שהוא תמיד איתו חחחח אדם צריך להוציא אותו לקניות דחוףףףףף

DC124

New member
אני באמת לא מבינה את כל הדרמה

הזאת סביב טומי...הוא דיי..חמוד והכל אבל..
..יותר מזה הוא לא עושה לי כלום..מה אתן מוצאות בו לעזאזל?? בלי להעליב חח אבל אני שמחה שאדם מבלה עם כל הפמליה הקבועה שלו..משמח לראות :)

heart1soul

New member
איך את לא אוהבת את הזוגיות ביניהם?חחחחחח

הם כלכך חמודים ביחד לא יודעת למה הם פשוט מסתדרים לי

DC124

New member
זהו, שהם לא מסתדרים לי בכלל

וזה מעצבן אותיייי חח כאילו לא מסתדרים לי מבחינת כלום..לא מראה, לא כלום (ואני לא מוצאת את טומי נאה בכלל...הוא חמוד אבל רחוק מלהיות יפה) עם יד על הלב הוא אפילו לא נראה לי הtype של אדם בכלל! מממ לא יודעת ..אני לא מתחברת וזה מעציב אותי כי זה מבאס :( מה גם אפילו לא שמעתן אותו מדבר חח

heart1soul

New member
אל תתבאסי כי לצערי כולם טוענים שטומי סטרייט

כך שלא נראה לי שהוא יהיה אי פעם עם אדם..חחחח והוא דווקא כן הטייפ, נמוך ורזה חחחח

DC124

New member
כן..

הוא נמוך ורזה אבל הוא לא יפה..לפחות לא כמו בראד..או קריס...או דרייק והוא רזה בצורה חולנית כאילו הוא הולך להישבר.. והשיעררר... סורי אם אני פוגעת במישהו אבל כואב לי להסתכל עליו חחח רק מביעה את דעתי קיצר שאדם יחזור לבראד או שימצא כבר מישהו..רק שיפסיק להיתקע עם סטרייטים ..למה זה נחוץ

ר ו ח ל י

New member
הוא באמת קטן ורזה מדי אבל בפנים הוא ממש חמוד

והוא מאגניב כזה ודווקא בגלל השוני הזה ביניהם הם מתאימים. :) אני אוהבת לראות אותם ביחד ^^ מה שכן אני גם לא הכי מתה על השיער של טומי. יש תמונות ישנות ויפות שלו שכל השיער מחומצן בלי החלק השחור הזה והוא קצת יותר מלא בפנים מעכשיו. הוא צריך לחזור ללוק ההוא.

DC124

New member
מה הגובה שלו?? כי הוא לא נראה

נמוך...גמד, אולי בגלל שהוא כ"כ רזה הוא נראה לי גבוה חחח ואני אוהבת איך אדם מביט בגאגא
לא יכול להוריד את העיניים..זה כ"כ מקסים

InbarKiii

New member
הוא מהמם!

את צריכה לראות עוד תמונות שלו כנראה.. באמת שלילד יש פנים כלכךךךך יפות :)

למעלה