ציורים שעשיתי שהמחשב היה אצל הרופא

*GormE*

New member
ציורים שעשיתי שהמחשב היה אצל הרופא

לא שאני בדרך כלל משתמשת במחשב לציור עיבוד וכו´ אבל היה לי מאוד משעמם

*GormE*

New member
עוד שתי דמויות

היי, גם אתם מעלים הרבה! לפעמים גם אני פורה מי היה מאמין

apathic

New member
איזה יופי....

ויש לי שאלה בקשר לפרצוף של זאתי מצד ימין... הממ... מה קורה שם בדיוק באיזור הפנים בעצם? ....השניה לא בפוקוס או שאני רואה מטושטש?! בכל מקרה ציור מדהים. נ.ב. - לא. אני לא אגיב על הציור הראשון. מחמאות זה לא משהו שצריך להגיד פעמיים...

*GormE*

New member
ציור ישן יחסית

צוייר איך לא- בנסיעה ברכבת (וכי משעמם בפאריז אז ציירתי כל הזמן) לפני שנה איכות איומה, אני יודעת

rusty2223

New member
הציורים האלו פשוט מדהימים!!

ממש משהו ב* ***ה.... ההצללות טובות לאללה וכל הציור בכלל,נראה טוב!! יפה!!

Art Of Madness

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

ה.. הציור השלישי.... הוא באותו סגנון בציור שאת ציירת שאני מאוהבת בו קשות!!!!!!!!!!!!!! גרררר
אמא... איך ציירת את זה..??? יענו עם מה... ? ציור פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!

*GormE*

New member
יש לי עוד שניים כאלו

או יותר, אני לא זוכרת אני אסרוק אותם אם את רוצה ואעלה אותם מאוחר יותר אבל אחד מהם ממש ממש ישן! אולי הציור הראשון שממש טרחתי לשמור שאני רואה אותו עכשיו הוא ממש לא משהו אבל לזכור שעשיתי אותו לפני 3 שנים בערך זה כשאעלה אותו, כמובן

Art Of Madness

New member
כןןןןןןןן תעלי אותם../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

אני מאוהבת בשני הציורים האלה

*GormE*

New member
הציורים:

את זה עשיתי גם כן בטיסה והמשכתי אותו עוד הרבה אחר כך (נתן לי תעסוקה רבה) אין צורך לתת הערות בונות כי זה ציור מלפני שנה ומשהו הציור השני (מצטערת על האיכות האיומה, זה קובץ עצום) צוייר לפני המוןןןן זמן (אני אפילו לא זוכרת מתי, בטח בכיתה ט) ויש שם המון דברים לא מקצועיים, אני יודעת... אבל זה היה תרגיל מצויין. וחלק מהדברים שם אני מאוד אוהבת

The Crusader

New member
שמעי...

מעבר לציור יפייפה! אני חייב לשבח אותך על משהו שלי (ולעוד מליוני ציירים מתחילים) נורא קשה ועדיין ללא הצלחה.... את הצלחת לעשות רקע לא רק אמין אלא גם יפה!!! אז כל הכבוד!

apathic

New member
שמתי לב למשהו מעניין....

..בקשר לדברים שאת מציירת בטיסות... אבל לא משנה. אני לא אכתוב את זה. העיקר שיש שם ברווז.

Supermans girl

New member
איזו סבלנות...

איזו סבלנות צריך בשביל לצייר רקע כזה... מדהים. אני שונאת לצייר רקע

chatenoire

New member
יפהפה

שימוש מרתק בשחור ולבן, זווית מעניינת, תחושת עומק נהדרת. אם טיסות גורמות לבני אדם לעבוד על כאלה רקעים מפורטים ומעוטרים, אני מודה להוריי שלא הטיסו אותי לחו"ל לעתים קרובות מדי; זה נראה מפרך ומוציא מהדעת, ומרשים באותה מידה. הנושא עצמו גם מעניין, והזווית המיוחדת תורמת לתחושת ה...מסתורין, אני מניחה, או לפחות מוזרות כללית. אהבתי את החפצים הלא קשורים כביכול שמשתלבים ממש טוב באטמוספירה הכללית. מעולה, לסיכום, אני ממש אוהבת.

*GormE*

New member
האמת? את האובייקט בציור עשיתי בטיסה

או ברכבת השאר היה מחוסר רצון שלי לעשות עוד ציור (כי יצא מאוד מרשים) ויצא לי בזמנו להמתין הרבה (פעם עשירית בלשכת גיוס וכו´) אז לקחתי איתי את הציור וכל פעם המשכתי עוד ועוד ועוד עד שמיליתי את הדף לחלוטין הפרטים הלא קשורים הם בגלל שהייתי במלא מקומות שונים וכל פעם היו לי השראות אחרות. לדוגמא בציור שרואים את הגב של הבחורה- חלון של רכבת תחתית, כרית של מלון בציו השני הברווז פשוט נתקע לי בראש ובאותה תקופה ציירתי מלא ברווזים בכל מקום, או המטף כיבוי שהזכיר לי איזה אמן שלקח מטף כיבוי וצייר עליו... מטף כיבוי ועם מה ציירתי? דפים מזופתים לרישומים, שאני ממש לא אוהבת כי הם סופגים הרבה יותר דיו מדפים אחרים ועט אחד ויחיד- pilot 0.4 שנגמר כולו אחרי אותו טיול... מזל שמוכרים אותם ברבעיות באופיס דיפו

Humus_Chipsalat

New member
כפרה עלייך ! כותבים

מילאתי !!! חה !!! החזרתי לך !! עכשיו נשארו עוד כמה לסגור איתם חשבון...

Art Of Madness

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

אוקי... *מעכלת* הכשרון הזה כבר מתחיל להפחיד אותי....
*המומה* זה פשוט יפהפה.... שיווו... זה ה wallpaper שלי עכשיו... איך את מציירת את זה? דיו? זה כזה מדהים....

dark ch0s3n

New member
חחח טעות קטנה אם הצל

לדעתי הצל של הציור האחרון הוא נטוי מידי, אך יכול להיות שאני טועה תקנו אותי אם כן...

למעלה