ציורים שעשיתי שהמחשב היה אצל הרופא

*GormE*

New member
יש שם הרבה צללים, לאיזה אתה מתכוון?

אולי ציירתי את זה ממש מזמן, אבל אני חושבת שהצל יצא לי לא רע (חוץ מהעמוד) אם יש משהו שאני מבינה זה איך נראים אנשים מהצד האחורי של הבמה, והצל שלהם נופל די דומה רק שאי אפשר לראות את הפרצופים של הקהל (אלא אם כן התאורה מאוד לא טובה) (איך אני אוהבת זרקורים! אני מתגעגעת לבמה בטירוף) והצל שנופל מהחשפנית? לדעתי הוא בסדר אם מקור האור נמוך כך שזה יהיה אפשרי

Lotus floweR

New member
*דופקת ת´ראש בקיר*

*מסתובבת במקום* *מנפצת חתול מחרסינה* *מתה* את ציירת אחד מהציורים האלו בכיתה ט´????.??..???????????..?...?.????.?.???.?.??????.??????????????????.?.......???.?....?..?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????.......??????????? לא נכון!!!!! אני בכיתה ט´ עכשיו ואני בקושי מציירת אררר-כלום! בבקשה תגידי לי שלמדת איפה שהו כי אחרת אני ארגיש ממש חסרת כישרון...מה שחלקית נכון יחסית לציורים שלך. הציורים האלו - מושלמים! ודרך הגב...גם אני ציירת בעט 0.4 כשאני לא שוחכת אותו בבית ונאלצת לעבוד עם עיפרון. אני גומרת עט בשבועיים. את שולתת!

Art Of Madness

New member
גם אני מציירת עם 0.4../images/Emo19.gif

וזה בכלל לא נראה ככה... באסה לי
והיא באמת שולטת... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוהבת קשות בכל ארבעת הציורים האלה... אוף איתך.. איזו מוכשרייה ארגג

*GormE*

New member
ואוו..

אז- קודם כל, ממש תודה על שתי ההודעות האלו... וקצת קשה לי למצוא מה להגיד שיהיה בסטנדרטים של ההתלהבות האצורה בתוכם, אז אני מתנצלת מראש! העטים האלו 0.4 באמת מצויינים, יש לי אותם בכל חור בבית אבל דווקא לוקח לי המון זמן לסיים אותם (בניגוד לאחותי שפשוט מרוקנת אותם בזה אחר זה) אבל.. לא למדתי אף פעם. והאמת היא שאני לא ממליצה לאף אחד ללמוד ופעם היו לי טיעונים מאוד משכנעים אבל היום אני קצת פחות מאמינה בהם, אז אני פשוט נשארת עם ההמלצה הזו. את הציור עשיתי בסוף כיתה ט´ (קשה לי להאמין שהזמן עבר כל כך מהר!) ואני זוכרת שמאז שציירתי אותו התחלתי לשמור את הציורים שלי.

Scum Bunny

New member
אני משתמש ב 0.4 לאינקינג

וגם ב 0.7 כשצריך. חוץ מזה ציורים אדירים כרגיל.

למעלה