ציורים

daniel ben ari

New member
ווואי.

עכשיו זה בכ-ל-ל מדהים. והדמות מזכירה לי את גולום משר הטבעות קצת
במבט הספק מתגעגע ספק חומד ואוהב..

misheani

New member
מרתק

ומרגש יפה כל המחשבה שהכנסת בזה (מבחינתי עיניים זרות זה שיר פשוט על אהבה נכזבת, אבל יש כנראה אנשים יותר עמוקים ממני :)

bזוהר

New member
יואו אני מזה מתחברת לזה...

למה שכתבת כאן וע"י מה שכתבת גם לציור... "מבחינתי "עיניים זרות" זה שיר על חלומות, על משהו שמאד מאד רוצים ואי אפשר בלעדיו - אבל אי אפשר להשיג אותו. רק לחלום עליו ולהתגעגע אליו." - גם בשבילי השיר הזה הוא על זה וזה נושא שקרוב לליבי , זה בעצם סיפור חיי... :) העניין היחידי הוא שיש דג מפחיד בציור, והכמיהה לדבר שרוצים, אצלי לפחות מלווה בכ"כ הרבה...רצון חזק ואמיתי, שבכלל קשה לי להכניס לכל התמונה הזאת פחד, כי לא נראה לי שיש פחד מן הדבר שרוצים, או שהייתי רוצה לחשוב שאין פחד..(טוב אני מודעת לזה שזה לא ממש ברור מה שכתבתי ..)

אני מבינה את מה שאת אומרת

אבל אני לא מציירת בצורה כזו... אני לא אומרת "אוקיי יש פה פחד אז צריך להכניס דג מפחיד" או להיפך. זה יותר אינטואיטיבי, אני מציירת מה שאני מרגישה, ולפעמים יוצאים דברים שנראים לי נורא נכונים למרות שאני לא יכולה להסביר אותם למישהו חיצוני. רק אח"כ אני מתחילה לנתח את הציור ולראות מה ציירתי למה.

bזוהר

New member
ברור.

בכלל, לדעתי יש דברים אינטואטיביים ואמיתיים בציור שלא תמיד אפשר להסביר אותם אחר כך.. לי באופן אישי הדג לא התאים למה שאני מרגישה וזה מה שיפה, שכל אחד מרגיש אחרת, ואת הבעת את מה ש-את- מרגישה

חיפאית36

New member
וואו!

אני בקושי מוצאת את המלים להחמיא לך, כי כל מה שאגיד יראה חיוור. מלא כשרון, והרבה יותר חשוב מזה - כל כך יצירתי, מעניין, אינטילגנטי ומעורר מחשבה! במיוחד אהבתי את הצמא והרעב ואת עיניים זרות. את עוד תגיעי רחוק...

m757

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד!

מיץ פזי

New member
מקסים מקסים מקסים

זה הולך ומשתפר, כל ציור שראיתי אהבתי יותר מהקודם.. חלק לא כל כך הבנתי, אבל הבנתי שיש מה להבין, רואים שיש הרבה חשיבה מאחורי זה, זה מלא ביצירתיות, מקוריות וזה פשוט מדהים שאת יכולה לבטא ככה את ההשראה שלך מרונה. במיוחד אהבתי את מבול. עשית לי חשק לשמוע אותו עכשיו :) באמת, כל הכבוד.

itoosh2

New member
פאק.

כבר הרבה זמן שלא יצא לי לראות כישרון כזה... ביחוד בכושר הבעה... יש כמה ציורים שאני ממש חושב שהם מושלמים, יש כמה ציורים שאני ממש אהבתי את הרעיון אבל אני חושב שכדאי לך לשעתק אותם, ויש כמה ציורים שפחות התחברתי אליהם אבל עדיין יפים מאוד... באמת שעשית לי משהו מיוחד עם הציורים האלה... אני חושב שאני יכול לדבר בשם כולם שנשמח גם לראות דברים אחרים שאת מציירת, או סתם או בעקבות אמנים אחרים... תמשיכי ככה...

misheani

New member
פרויקט מדהים

הרבה כישרון, אשוב לעיין בציורים. מה עם טיול בהיר?

daniel ben ari

New member
מדהים מדהים מדהים

התחלתי, מתוך הרגל, לנתח את הציורים כמו תלמידת אמנות טובה, אבל עצרתי את עצמי במזמן

וואו, איך שימחתם אותי עכשיו ../images/Emo13.gif

לא חשבתי שזה יתקבל בכזאת התלהבות... תודה רבה! רוני - גם אני חושבת שעשר שניות הכי טוב. תודה. בקשר לטיול בהיר, זה אחד השירים האהובים עלי ודווקא עשיתי לו סקיצה (שביל שעשוי כולו דלתות ומשהו עם אקווריום) אבל זה לא יצא טוב מספיק, אז ויתרתי. יעל - אם לא הבנת, את יכולה לשאול ואני אסביר. :) איתי- אם בא לך לציין אילו ציורים אהבת ואילו כדאי לשעתק, אני אשמח. לגבי עבודות אחרות - לצערי אין לי כל-כך השראה בזמן האחרון... אולי כשהיא תחזור. דניאל - דווקא מעניין לשמוע את הניתוחים, אם יש לך כוח. המון המון תודה לכולכם. באמת.

bזוהר

New member
וואו, וואו ,וואו !!!

מצטרפת לכולם, כישרון אדיר ודרך מקסימה ויפייפיה להביע משהו דרך השירים!!! תמיד רציתי לדעת לצייר...נורא מעניין מה ששמת כאן.תודה ששיתפת.

חלקם ממש גאוניים.

בהתחלה קוותי לכתוב תגובה שגרום לך לחייך כמו שאני חייכתי מהציורים, אבל החלטתי שזה מסובך מדי

למעלה