ציור בסיס

Noga Lavie

New member
הבנתי את כוונתך כבר קודם

מה שניסיתי לומר הוא שיש לזיו מגוון של ציורים, המתפרשים על מנעד רחב בין מציאותי לדמיוני, ואין שום הצדקה לחטט לה בתת מודע רק כי אני הורה והיא ילדה, ויש לי את הכח לעשות זאת. פניה לפירוש תימטי של ציורי ילדים מוצדקת בעיני כאמצעי לפתירת בעיות, לא כחדירה לרשות הפרט של הילד למען סיפוק סקרנות הורית. תת המודע שלה שייך לה, וזו זכותה לשמור אותו עלום עבור עצמה ועבור אחרים, כל עוד אין משהו המחייב טיפול.

זואילי

New member
הציורים שלה יכולים לאייר ספרי ילדים

או להיפך.. לכתוב ע"פ הציורים שלה ספר.
פשוט כשרון נהדר.

Noga Lavie

New member
קומיקס היא סוגה חשובה בבלגיה

וזיו היא ללא ספק תוצרת סביבתה. יש לה רצפי ציורים היוצרים סיפורים ארוכים ומסובכים, רק שבדרך כלל איני מצליחה לשים ידי עליהם בזמן ולתעד, לפני שהם מתערבבים וחלקם נעלמים. יוצא שיש לי צילומים של כל מיני חלקי סיפורים - על קוף גיבור על החי על צמרת עץ תמר ליד הים, ומלחמתו האויב בנפש (שלא ברור מה מהותו) - על זוג ציפורים שהטיל ביצה, גידל אותה לבקיעת אפרוח, בגרות והתעופפות מהקן, ועוד. גם לציור בו השתמשתי ליצירת הברכה יש הסברים, ומי בדיוק מחברותיה של זיו רוכבת על איזה סוס, ולמה. קומיקס, כבר אמרתי?

KallaGLP

New member
יפה מאוד.

גם אני אהבתי לצייר סוסים בילדות. כל כך אהבתי סוסים וכל כל הרביצתי לצייר אותם שרק אותם ידעתי לצייר היטב :). מקנאה באנשים עם כישרון לציור. שנה טובה!

Noga Lavie

New member
תודה למחמיאים

לפעמים אני שוכחת להודות בזמן אמת, במיוחד שאנו מתקרבים לסוף חופשה בת שבועיים, וטיפוס על קירות משגע את כולנו.
אבל באמת - רוב תודות לכולם.

סביון1

New member
נוגה הבת שלך מוכשרת ברמות קיצוניות

אני לא מבינה כלום בציור וגם לא בחוגי ציור אבל מהמעט שראיתי סביבי, אם תשלחי אותה לחוג מתאים היא יכולה ללמוד שם טכניקות שהיא לא מכירה וזה, למיטב הבנתי, לא יקלקל אותה אלא רק ירחיב את אפשרויות היצירה שלה.
&nbsp

למעלה