ציור שלי(סתם)

• פותח הנושא SA SA
  • פורסם בתאריך

SA SA

New member
איזה דיסקים שווה לקנות?

שווה לקנות את KID A או את PABLO HONEY ?

SA SA

New member
נכון שלבנאדם יש את השיער המושלם?

ג´ון בהופעה בליסבון!

Yael Floyd

New member
חח ../images/Emo13.gif מגניב!

למרות שהתמונה הזאת מזעזעת הציור ממש מגניב~!@

Lady Dana

New member
אני בעד כולם

אבל אם קשה לך\ אתה נטול ניירות בעל ערך כלכלי\ אתה מתנגד אידיאולוגית לרעיון של יותר משני דיסקים של אותה להקה על מדף הדיסקים שלך... אני דווקא הייתי ממליצה על Pablo Honey לא שיש לי משהו נגד KID A (חס וחסה) אבל אני בעד הרדיוהד הטהור (הולכים להצליף בי בגלל הרמיזה מלאת החוצה הזו שרמזה שרדיוהד השתנו במקצת? כי לא אמרתי "איבדו משהו" אמרתי השתנו.. יש הבדל) רדיוהד של ימיה הראשונים.. של הגיטרות.. משהו שנעלם במקצת מאז אוקיי קומפיוטר.. לטובת מוטיבים אלקטרונים יותר. זהו דנה.

SA SA

New member
זה לא עניין של כסף!@!#!#

פשוט יש לי כבר את רוב השירים מהדיסקים האלה על המחשב,ויש לי כל כך הרבה דיסיקים שאני לא חושב שאני צריך עוד,אבל למקרה וישעמם לי...,רוב הסיכויים שאני לא אקנה אחד מהדיסקים האלה בקרוב

Lady Dana

New member
אני לא אמרתי שזה עניין של כסף

אני העלתי כמה סיבות שיכולות לגרום לך לא לקנות דיסקים ש-חייבים- לקנות. בלי שום קשר למה שגר לך בתוך המחשב... אתה והדיסקמן שלך לא יוצאים מהבית לפעמים?

SA SA

New member
כן אנחנו יוצאים הרבה

אבל יש לי מלא דיסקים,כבר עכשיו קשה לי לבחור איזה לקחת איתי שאני יוצא,אז למה אני צריך עוד דיסקים חדשים?,אם אני אקנה דיסיקים חדשים,צריכה להיות סיבה טובה

SA SA

New member
יש לי דווקא מקום לאחסון...

למרות שכל הדיסקים זרוקים לי פה בחדר,למה אני צריך יותר דיסיקים ממה שיש לי,יש לי כמעט את כל הדיסקים שאני צריך,אולי חסרים לי שניים שלושה כדי להשלים את האוסף,בכל מקרה גם יש לי מלא שירים וקליפים על המחשב,אפילו שאני יוצא לטיול או משו ויש לי מקום לעשרים דיסקים בתיק הדיסקים שלי קשה לי לבחור,אז אני מעדיף להשאיר את המצב ככה,ואם אני באמת צריך איזה שיר או כמה שירים אני פשוט אוריד אותם על המחשב

SA SA

New member
דרך אגב...

אני ממש לא נגד שני דיסיקים של אותה להקה על מדף הדיסקים שלי,ויש לי הוכחות לזה,יש לי שלושה דיסקים של רדיוהד,וKID A וPABLO HONEY הם השניים של רדיוהד שחסרים לי,ואני בכלל לא בטוח שאני רוצה לקנות אחד מהם,בגלל זה שאלתי,אבל בסוף אם אני אקנה נראה לי שזה יהיה KID A כי שמעתי את שניהם ויש לי כמה שירים משנהם על המחשב,ובינתיים KID A מוביל,גם יש לי עוד הרבה להקות שיש לי שני דיסקים שלהם ויותר,ככה שאני ממש לא מתנגד לזה

Major Thom

New member
אני שמעתי את פאבלו אחרון..

וזה באמת שלא חסר לי הרבה. זאת אמורת, דיסק נורא נחמד למצבי רוח מסויימים, אבל קיד איי הרבה יותר חיוני להבנה של רדיוהד, אני חושבת. שני הדיסקים האלה מראים איזה שלב בהתפתחות, אבל פאבלו הוא השלב הראשוני והדי בוסר, ולכן עדיף לשמוע אותו בסוף. אני הייתי אומרת שתלך על קיד איי.

SA SA

New member
כן כבר רציתי לקנות אותו פעם

כבר רציתי לקנות אותו פעם בדיוטי פרי אבל בסות העדפתי עליו דיסק אחר,אני צריך לשמוע אותו לפני ואולי אני אקנה אותו,אבל אני לא חושב שזה יהיה בזמן הקרוב

איזה קטע../images/Emo13.gif

גם אני קניתי את האוסף של blur בדיוטי פרי... המממם.. אינטרסטינג

englishfan

New member
אל תזלזלו בפאבלו !!

יש בו כמה פנינים...במיוחד אני מת מאז ומתמיד על הקטע הלפני אחרון lurgee ושתי שאלות: מה זה lurgee ומה מקור השם פבלו הני?? מיהו פבלו????

למעלה