ציור D:

dark max

New member
הגדלתי:

נו, אז איך זה? הקפצה במסווה

Envious

New member
וואו ממש טוב.

השיער של איצ'י 'צת מוזר @.@ אבל ממש יפה *.*

Violettecat

New member
הציור שלי ^^

אני משום מה חושבת שזה מצחיק... קאנה ויאצ'ירו מסיימות את האוניברסיטה עם דיפלומה ובצד נאראקו וקנפאצ'י בוכים על כך ש"הבנות" שלהן גדלות כה מהר.... יש כאלו שיקראו לזה קומדיה, או בדיחה של מוח מעוות......

RaVeN IYI

New member
אני הייתי קוראת לזה גאונות ^-^

~מוחצתאתיצ'אן~ רק את חכמה מספיק בכדי לחשוב על דבר כזה ^-^ ^0^ גאונה שלי, תעשי לי בישונן קטן ^^

Violettecat

New member
ציור יפה ,אבל..../images/Emo58.gif מ 180

אני חושבת שזה לא יפה לשפוט את היסאנה בצורה כזו, היא הייתה נערה צעירה, שחיה בשכונת עוני והייתה צריכה לכלכל גם את עצמה וגם את אחותה התינוקת לא היה לה אף אחד שיעזור לה והיא בקושי יכלה לטפל בעצמה שלא לדבר על פעוטה קטנה, חוץ מזה מאוחר יותר כשהמצב הכלכלי -חברתי שלה השתפר , היא שבה לחפש את רוקיה .

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif צודקת, אבל

איצ'יגו, למשל, לא היה נוטש את אחיותיו גם כשהוא היה צעיר. בסה"כ, הם היו ביחד כל החיים, לא זורקים תינוקת מסכנה וחסרת אונים באמצע רוקונגיי ומשאירים אותה למות. {אבל אני לא באמת חושבת שהיסאנה כלבה מטומטמת. רק מכוערת D:}

Neon taichou

New member
ממש לא. ../images/Emo58.gif

בחצי שנייה שראו אותה, היה לה שיער שלא סורק יובלות ופרצוף של כלב אשפתות נרקומן. איך את מעיזה להשוות את זה לרוקיה?! ==

... ../images/Emo58.gif

שני הפריימים הכי ברורים של הפרצוף שלה מהמנגה שמצאתי חוץ מהתמונה הממוסגרת, שבה השיער שלה אכן פרוע אבל לא "לא סורק יובלות", לא "פרצוף של כלב אשפתות נרקומן" ולא נעליים. P:

Neon taichou

New member
הנה, עכשיו זה עובד D:

ואוקע, פה היא נראית בסדר, אבל תסתכלי על התמונה שלה כשביאוקיה אמר "אני הולך, היסאנה". >< יאק.

למעלה