:<
R RaVeN IYI New member 23/1/06 #23 נראה לך >> שאני אשקיע? >.> אני עושה רק שלוש יחידות XD 001 כי הייתי מאושפזת שנה שעברה @@; אזאז :}~ תודע יעלי מותק X3 3> אוהבת !!11 מיאו~ 3:
נראה לך >> שאני אשקיע? >.> אני עושה רק שלוש יחידות XD 001 כי הייתי מאושפזת שנה שעברה @@; אזאז :}~ תודע יעלי מותק X3 3> אוהבת !!11 מיאו~ 3:
כ כפית במצב כפית New member 23/1/06 #27 אה, אז יהיה בסדר!! בטוח!! כי..כי... 001 זה אחד! זה הראשון! וזה מגניב ^^ אבל הכי מגניב יהיה בקיץ, שאני יעשה בגרות 007 XD ג'יימס בונד XDDD מאושפזת? @@ מתה עלייך!! D:
אה, אז יהיה בסדר!! בטוח!! כי..כי... 001 זה אחד! זה הראשון! וזה מגניב ^^ אבל הכי מגניב יהיה בקיץ, שאני יעשה בגרות 007 XD ג'יימס בונד XDDD מאושפזת? @@ מתה עלייך!! D:
כ כפית במצב כפית New member 23/1/06 #34 ../images/Emo204.gifעדיין לא התחלתי ללמוד ^^ אובר אופטימיות לשלטון P:
C coral chan New member 23/1/06 #29 וכמובן בהצלחה למיטעלי ../images/Emo210.gif קחי גם אוריהימה 33>~ (מה לעשות שעדי שלחה רק אוריהימיות והיטוגאיים? ;______; )
וכמובן בהצלחה למיטעלי ../images/Emo210.gif קחי גם אוריהימה 33>~ (מה לעשות שעדי שלחה רק אוריהימיות והיטוגאיים? ;______; )
S shui chan New member 23/1/06 #38 בהצלחה לכולם~../images/Emo212.gif תאכלו הרבה לפני~ ועכשיו ברצינות אל תלחצו יותר מידי - לכל מועד א' יש מועד ב'-ג'-ד' וכו XD ותשנו טוב טוב
בהצלחה לכולם~../images/Emo212.gif תאכלו הרבה לפני~ ועכשיו ברצינות אל תלחצו יותר מידי - לכל מועד א' יש מועד ב'-ג'-ד' וכו XD ותשנו טוב טוב