טוב אני אגלה לכם וזהו מתאים????
ציטוט 1 Like every other girl in the world, my most embarrassing moment had to do with a guy completely turning me down. His loss! "כמו כל בחורה אחרת בעולם, הרגע הכי מביך שלי היה עם בחור שלגמרי דחה אותי, הפסד שלו!" - קלי קלארקסון. ציטוט 2 Goodness, I've gotten so used to embarrassing myself that I don't really get embarrassed that often. "אלהים, כל כך התרגלתי להביך את עצמי שאני כבר לא מובך בקלות"- קליי אייקן. ציטוט 3 everyone in LA is blonde with big boobs! even the men! "כולם בלוס אנג'לס בלונדינים עם ציצים גדולים! אפילו הגברים"- קלי קלארקסון. ציטוט 4 who is your american idol? batman, because he saves life everyday. i do love batman! מי האמריקן איידול שלך? "באטמן, בגלל שהוא מציל אנשים כל יום, אני באמת אוהבת את באטמן!" - נאדיה טרנר. ציטוט 5 I was smiling and showing all 500 of my teeth. "חייכתי והראתי את כל ה-500 שיניים לי" - פנטזיה בארינו. ציטוט 6 "Half my butt is mac & cheese and the other half is Krispy Kreme..." "חצי מהתחת שלי זה ספגטי עם גבינה והחצי השני הוא קריספי קרים [דונאטז]"- קליי אייקן. ציטוט 7 I had my first date in 1999 when I was 16 years old. I was so excited! I walked into the living room to watch out the window for him and my dad was cleaning his shotguns!!!! My mom yelled at him for a while and, uh, the guy never asked me out again... "הדייט הראשון שלי היה ב 1999 שהייתי בת 16 התרגשתי נורא, הלכתי לסלון לחכות לו דרך החלון ואבא שלי ניקה את הרובים שלו. אמא שלי צעקה עליו ו..אהה.. הבחור לא הזמין אותי לעוד דייטים..." - קארי אנדרווד. ציטוט 8 I have a very voluptuous rear, I have a J. Lo butt and I'm proud of it!" "יש לי תחת עסיסי, יש לי את התחת של ג'יילו ואני גאה בזה!" - דיאנה דיגרמו. ציטוט 9 interviewer: what do they eat over there in ireland? A: a bunch of nasty animals we dont even have here! they dont really cook them either. if you ask for well done it's still walking around the plate! מראיין [או לנו או ג'ימי קימל?]: מה הם אוכלים באירלנד? תשובה: מלא חיות מוזרות שלנו בכלל אין פה! הם גם לא מבשלים אותם ממש, אם אתה מבקש עשוי היטב זה עדיין מתהלך לך על הצלחת!"- קליי אייקן. ציטוט 10 (on using public restrooms) oh my god! i wrap the toilet with paper... its a five minute process. nothing on my skin is going to touch the toilet! people could have like nasty #$@%#$ ! [על שימוש בשירותים ציבוריים] "אוי אלהים! אני עוטפת את האסלה עם נייר... זה תהליך של חמש דקות! שום דבר בעור שלי לא הולך לגעת באסלה! אנשים יכולים להשאיר שם חרא..." - קלי קלארקסון. ציטוט 11 "Every person is like a painting. When we come in contact with another life, that individual dabs a little bit of color onto our soul. It isn't always the color you like, but even ugliness provides it's own lessons." "כל בן אדם הוא כמו ציור. שאנחנו באים במגע עם חיים אחרים האינדיבידואל טופח מעט צבע לנשמתנו, זה לא תמיד צבע שאתה אוהב, אבל אפילו גועליות מלמדת משהו" - קליי אייקן [בציטוט מטאפורי במיוחד
] ציטוט 12 Everyone says I'm like the girl next door... Y'all must have really weird neighbors! "כולם אומרים שאני כמו בת השכן... כנראה יש לכם שכנים ממש מוזרים!!" - קלי קלארקסון. ציטוט 13 I want to be around for a long time. I don't want to be a one-hit wonder. I want to make sure I continue to make good music that my mom and everybody around me can be proud of "אני רוצה להיות בסביבה הרבה זמן. אני לא רוצה להיות זמר של להיט אחד. אני רוצה לוודא שאני אמשיך לעשות מוזיקה טובה שאמא שלי וכולם מסביבי יהיו גאים" -[להפתעתכם הרבה זה דווקא:] רובן סטאדארד. ציטוט 14 I could have a degree in music and come on the show, and Simon could still say 'You stink'. Getting a compliment from Simon is like getting water out of a rock." "יכל להיות לי תואר במוזיקה והייתי בא לתוכנית וסיימון עדיין היה אומר אתה גרוע. לקבל מחמאה מסיימון זה כמו להוציא מים מסלע".. - קליי אייקן.