|cbsbv|
ע עורוס New member 20/4/06 #24 ../images/Emo127.gif יפה ../images/Emo8.gif../images/Emo97.gif נשארו 4,5 ו-10. לתת רמזים?
ע עורוס New member 21/4/06 #29 יפה!! ../images/Emo127.gif../images/Emo97.gif זה היה טיפה יותר קשה... נשארו 4 ו-10, הנה רמזים: 4. השיר סומפל לאחרונה ע"י להקת ראפ 10. התרגום הוא לא בהכרח לאנגלית
יפה!! ../images/Emo127.gif../images/Emo97.gif זה היה טיפה יותר קשה... נשארו 4 ו-10, הנה רמזים: 4. השיר סומפל לאחרונה ע"י להקת ראפ 10. התרגום הוא לא בהכרח לאנגלית
G gever0908 New member 21/4/06 #30 אני מנחש ש 4 זה דרך המלך המקורי או לא יכול המקורי (לא יכול להוריד ממך את העיניים של מאיר אריאל) וש 10 זה שיר בטח בשפה זרה משהו כמו צרפתית או ספרדית או כל דבר אחר ככה שאני חושב שזה סעיף מיותר למה אני לא חושב שיש הרבה שבקיאים בזה
אני מנחש ש 4 זה דרך המלך המקורי או לא יכול המקורי (לא יכול להוריד ממך את העיניים של מאיר אריאל) וש 10 זה שיר בטח בשפה זרה משהו כמו צרפתית או ספרדית או כל דבר אחר ככה שאני חושב שזה סעיף מיותר למה אני לא חושב שיש הרבה שבקיאים בזה
ע עורוס New member 22/4/06 #31 נכון ../images/Emo127.gif../images/Emo97.gif 4 זה באמת "לא יכול להוריד ממך את העיניים" של מאיר אריאל. ועוד רמז- 10 הוא ציטוט בצרפתית
נכון ../images/Emo127.gif../images/Emo97.gif 4 זה באמת "לא יכול להוריד ממך את העיניים" של מאיר אריאל. ועוד רמז- 10 הוא ציטוט בצרפתית
G gever0908 New member 23/4/06 #32 אממממ יש איזה שיר בצרפתית שידידה שלי אוהבת משהו שהולך ככה (בצורה הכי נכה שיש): קארי דה סופו..... טו אושארו, טרו דו ויזארו, קארי דה סופוור חחחחחחחחח משהו כזה
אממממ יש איזה שיר בצרפתית שידידה שלי אוהבת משהו שהולך ככה (בצורה הכי נכה שיש): קארי דה סופו..... טו אושארו, טרו דו ויזארו, קארי דה סופוור חחחחחחחחח משהו כזה
ע עורוס New member 26/4/06 #34 טוב, תשובה ל-1 ../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif מהר לפני שהשרשור עובר עמוד... אז התשובה היא Laisse Moi T'aimer המפורסם של הזמר מייק בראנט. התרגום המילולי של השורה שנתתי היא "Faire avec toi, Le plus long le plus beau voyage".
טוב, תשובה ל-1 ../images/Emo3.gif../images/Emo97.gif מהר לפני שהשרשור עובר עמוד... אז התשובה היא Laisse Moi T'aimer המפורסם של הזמר מייק בראנט. התרגום המילולי של השורה שנתתי היא "Faire avec toi, Le plus long le plus beau voyage".