ציטוטים רבותיי,

ציטוטים רבותיי,

טיילתי לי קצת ברשת ומצאתי כמה ציטוטים של חברי הפלויד. חלקם מצחיקים, מרגשים, חלקם מלמדים על האופי וכאלה שהם פשוט נועדו "לגזור ולשמור" (כן, כפי שציף עשתה). תוסיפו את מה שאתם מכירים!!!
דוד גילמור אמר:|סהדגש| - "אני לא חושב שהיה לי מושג מה אני אעשה בגיל 49 כשהייתי בגיל 21. לא חשבתי על זה פשוט. לא דמיינתי מעולם שאגיע למעמד הזה". - "הפסדנו משהו והרווחנו משהו אחר (כשווטרז עזב). תמיד תצטער על הפסד של כשרון, לא כן?!". - "תמיד חשבנו ש-'אימא לב אטום', כמו 'אומהגומה', צעד לקראת משהו כזה או אחר. עכשיו אני מבין שהם היו גישושים באפלה". מסביר את החיפוש של הפלויד אחרי כיוון מוסיקלי, הם מצאו אותו שנה לאחר מכן ב-MEDDLE. - "אני זקן מדי בשביל להיות כוכב רוק, אם אני בכלל כזה".
ניק מייסון:|סהדגש| - "בינתיים אנחנו ביחד, אבל אנחנו לא עובדים קשה לעת עתה". אחרי שווטרז יצא מהלהקה. - "לקחו אותנו פעם לראות את הביטלז כשהקליטו את 'Lovely Rita'. זה היה כמו לפגוש את משפחת המלוכה". - "אם אתה בתוך להקה, אתה תקוע עם שניים או שלושה משוגעים אחרים שלעולם לא יגידו לך תודה! אף על פי שעבדתם קשה ביחד. אבל מתעקשים לחלוק את הכסף".
ריק רייט:|סהדגש| - "מעלום לא היתה לנו התאווה להיות מפורסמים, להיות כוכבי רוקנ'רול. לא הייתה לנו התשוקה והרצון להיות באור הזרקורים. פשוט רצינו לנגן מוסיקה". (תשובה על הסנוביות של הפלויד (?)). - "מועדון ה-UFO היה עבורנו מפלט מפני דעת הקהל החוץ-לונדונית. עשינו מה שהתחשק לנו. האמת בזמנו ניגנו הרבה שטויות". - "מעולם לא היינו רגועים ונינוחים, והתנהגנו כאילו חושדים בנו (?). היו לנו את הרגעים שלנו בדיוק כמו 'האבנים המתגלגלות' ו-'המי' (???)". -
רוג'ר ווטרז:|סהדגש| - "גילמור ומייסון הם בעלי השם 'פינק פלויד'. זהו!. נגמר!. אין לזה כל קשר אליי. אין לי שום שליטה עכשיו. אין לי שום קשר אליה עכשיו. אני מחוץ לזה עכשיו, או.קיי?". נשמע רותח כמו לאבה. אחרי פסק הדין בינו לבין גילמור ומייסון. - "אני כתבתי את 'החומה' כהתקפה על רוק באצטדיונים. והנה, הפינק פלויד עושים מזה כסף כשהם מנגנים באצטדיונים. פתטי, הם מקלקלים את היצירה שלי". - "אני אחד מחמשת הכותבים הטובים ביותר באנגליה מאז המלחמה". איזה שוני בינו לבין גילמור ומייסון.
- "אם אנחנו לא נפתחים לאפשרות לגלות איפה הגבולות שלנו. לעולם לא נתקדם." אהבתי!
סיד בארט:|סהדגש| - "אנחנו רגילים חושבים שהמוסיקה והאורות הם חלק מאותה סצנה. אחד גובר ומוסיף לשני". - "חוץ מלהיות גיטריסט טוב, אין לי שום שאיפות כרגע. אני לא עד כדי כך חזק בעסק הזה". - "תעזבו אותי בשקט. אני צריך להכין סלט-כרוב".

afon

New member
מעולה! תודה!

הרג אותי סיד בארט והסלט כרוב!

deePink

New member
באמת מצחיק

לא הרג אבל הספיק לגרום לי לחייך אחרי המבחן הנוראי שהיה לי היום בלשון... הלכתי לי לאכול סלט כרוב...לא אכלתי כלום מהבוקר... 5 הכותבים הכי מוכשרים מאז שעברה המלחמה?! הגזים קצת... הרבה...

אגב...

כמדומני שהוא הזכיר את עצמו בנשימה אחת עם לנון, דילן, לאונרד כהן ו.... פרדי מרקורי.

deePink

New member
עד לפרדי!!!!

הגזים קצת הבחור לא?! את דילן ולנון זה עוד בסדר... אבל מרקורי... פרדי מרקורי

avki

New member
אני לא יודע אם זה כתוב בנימת זלזול

אבל לדעתי זה בדיוק ככה. הכותבים הכי גדולים מאז המלחמה (מילים לשירים) זה בדיוק החמישיה הזאת.

itaikuskus

New member
לא בדיוק.

יותר מקרטני,דילן,בארט,בריאן מיי,צ'אק ברי (ילדה,אני רוצה להשכיב אותך ויש לי כל כך הרבה דרכים להגיד לך את זה) סתם זה לא בהכרח אלה גם.

itaikuskus

New member
כמובן

קווין היו שואלים עצמם, איך קובעים את הקרדיטים לשיר? ופרדי מרקורי בא עם ההצעה, שכותב המלל הוא בעל השיר. וכך קווין היא להקה שכל 4 חבריה אחראים על מספר לא מבוטל של שירים ולהיטים. בריאן מיי אחראי על להיטים כמו: tie your mother down who wants to live forever now i'm here we will rock you keep yourself alive fat bottomed girls ועוד הרבה רבים וטובים. אבל כשאני חושב על זה, (כבר הרבה זמן לא הסתכלתי על הקרדיטים בדיסקים ומלא "נעלמו" לי, אני חושב שבאמת מרקורי כותב יותר טוב. אז נחזיר אותו. בריאן מנגן בגיטרה בצורה שהוא בכלל לא צריך לכתוב, הקסם פשוט קורה.

avki

New member
פה זה כבר עיניין של טעם אישי

אבל ללא ספק גם היוצרים שאני הזכרתי וגם היוצרים שאתה הזכרת ראויים לתואר הזה.

avki

New member
('../images/Emo163.gif') נו באמת...

חדל לקטנוניות הקטנונית!

wommer

New member
אולי שעוד אנשים יעלו את זה

ותרכזי(
)את זה למאמר כל שהו? (או שיש כזה כבר...)

למעלה