ציטוטים של ג'ארד

קצת מפחיד ../images/Emo4.gif

הרבה חברות שלי שפגשו אותו אמרו לי שלפעמים קצת לא נוח להיות לידו
כאילו הוא לא... נגיש כמו תמו, שאנון וטים או מאט בזמנו (אוי מאט
)

pizi23

New member
מצד אחד זה קצת מפתיע כי בכל הקטעים שרואים

שהם עם מעריצים אז ג'ארד דווקא נראה נינוח, נחמד, מצחיק, מתחבק, מצטלם והכל, ולא נראה שיש לו בעיה. אבל מצד שני אני דווקא מאד יכולה להאמין לזה כי נראה לי שיש לו מצבי רוח מאד משתנים והוא יכול להיות פעם נחמד ופעם לא. והוא גם די אגו-מניאק (pardon my french), וקצת אינטנסיבי, אבל מפחיד? באמת? המממ.... טוב, בכל מקרה עוד מעט תוכלי לספר לנו בעצמך איך הוא, לא? XD

m i c k e y 15

New member
וואי הסירטון שלפני האחרון קורעעעעע../images/Emo6.gif

שג'ארד עושה כזה עם האצבעות חח וצועק כזהה GO! חחחחחחחח נקרעתיי
הסירטון החמישי חחחח איזה מצחיק ג'ארד שהוא כזה מדבר כמו ראפר
בייבי גירל
חחחחח ומאט אומר בהצלחה שם?? חחחחחחח זה נשמע ככה לפחות וכדג'ארד דיבר בקול נשי כזה שקט נשפכתיייייייי!!!
הוא ה-ר-ג אותי!!!! אני בדמעות פה
ושהוא אומר למאט כזה..תגיד לחבר שלך שיפסיק להתקשר לכאן כל הזמן
he didint know for like...forever
כמו איזה ילדה מתלהבת חחחחחחחח איזה חמוד!!! כל הדרך שהוא סיפר צחקתיי... הסיפור שהוא סיפר כל כך מדהים...מרגש כל הסירטונים קורעים!!
תודהההה

עוד כמה ציטוטים

Host: So tomo when you got to be on the band was it huge were you.. sturstrack?" Tomo: no i wasn't starstruck the band: commonnnnn Matt: tomo asked me for my autograph Shannon: He was shaking and sweating madly Tomo: OK.. maybe just for Shannon אין לי כוח לכתוב את השאר.. ועוד משהו Tomo: Amandine What the fuck why aren't you here?! Fan: she's in france Matt: I understand why you in france but we broght you some flowers from Jacksonville Florida and some pink flamingos Tomo: and Aligaot heads. we miss you Matt: we wish you could have been here Tomo: come see us please. we're coming to you soon don't worry גההה.. אני לא יכולה יותר.. חח.. אני אוסיף יותר מאוחר עוד כמה של שאנון וג'ארד

SCRATCHER

New member
תראו פייט קלאב!תראו פייט קלאב!תראו פייט קלאב!

זה כזה סרט ענק! הוא מצחיק ומפחיד ומוזר ומטורף וזוי לחלוטין והתפקיד של ג'ארד נורא קטן וזניח אבל כל הסרט פשוט שווה!

pizi23

New member
זה אחד סרטי הפולחן הגדולים והגאוניים ביותר

שנעשו אי פעם, בלי קשר לג'ארד. לי לא היה מושג שהוא שם בכלל, וראיתי את הסרט הזה מיליון פעם, וכל פעם מחדש גיליתי דברים שלא ראיתי קודם. אם מסתכלים טוב טוב, אפשר לראות דברים שלא רואים בצפייה הראשונה XD

../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

First rule of Fight Club, you do not talk about Fight Club .Second rule of Fight Club, you DO NOT talk about Fight Club .Third rule of Fight Club, when someone say "stop" or goes limp, the fight is over .Fourth rule of Fight Club, only two guys to a fight .Fifth rule of Fight Club, one fight at a time .Sixth rule of Fight Club, no shirt, no shoes .Seventh rule of Fight Club, fights go on as long as they have to .Eighth and final rule of Fight Club, if this is your first night at Fight Club, you have to fight סרט באמת מעולה

הו וגם יש את זה>>../images/Emo205.gif

Jack .I'm Jack's smirking revong .I'm Jack's broken heart .I'm Jack's complete lack of surprise .I'm Jack's cold sweat .I'm Jack's raging bile duct .I'm Jack's wasted life .I'm Jack's inflamed sense of rejection D:

למעלה