צייד הקרוקודילים נהרג

צייד הקרוקודילים נהרג

ככל הנראה הוא עסק בצילום טריגון (סטינג ריי) דג ארסי כשנעקץ ממנו בחזה. אפשר להגיד עליו הרבה דברים, לכאן ולכאן אבל את ה"ז'אנר" של תוכניות הנחשים שאנחנו רואים בשנים האחרונות הוא הביא לטלוויזיה. וזה חשף המון אנשים לזוחלים, גם אלו שנחשפו לתוכניות באותו הסיגנון שבאו אחריו. חבל מאוד שהוא נהרג, מה שמפתיע זה שזה קרה על ידי דג ולא על ידי נחש.

די ,אתה לא מתכוון לסטיב אירווין ?

אם כן לי זה עצוב נורא ,כי בעיני הוא חובב זוחלים אמיתי שתרם רבות לתחום ואהבתו לבעה"ח ובעיקר לתנינים ונחשים הייתה ללא גבולות . עצוב נורא...

Folklore

New member
בדיוק גיליתי את זה במייספייס ..

ישר באתי לפה לראות אם זה אמין.. ניראה שכן.. :(

gaichuk

New member
נגמר לו הדלי...../images/Emo4.gif

ברור לכולנו שזה היה ענין של זמן. עם כל ההבנה שלו בתחום,הניסיון העשיר והרצון הטוב,המתלהב הזה חי על זמן שאול... אם לא טריגון אז תנין ואם לא תנין אז קרנף ואם לא קרנף אז קוברה ואם לא קוברה אז... אם הוא היה שורד את זה הייתי שוקל תביעה נגדו על עוגמת הנפש שהוא גרם לנו עכשיו ... יהי זכרו ברוך

omer356

New member
חבל

לא מת מקוברה,לא מת מ-ממבה,לא מת מתנין ענק,לא מת מכוח מפלצתי.. פשוט דרך על דג. מר צחוק הגורל

tzvitzi

New member
פשוט עצוב..

הוא היה בן אדם כל כך חי ופעיל פשוט בלתי נתפס שהוא נהרג,הייתי מכור לתכניות שלו שבהן הוא הסתכן אמנם אבל תמיד היה לו גם ריספקט לבע"ח שאיתם התעסק,כששמעתי את הבשורה נהרס לי כל היום, כאילו אני מכיר אותו אישית. מישהו מכיר אתר שאפשר לקרוא יותר פרטים בקשר לנסיבות התקיפה של הדג ההוא?

Nevo Schwartz

New member
בקשה,

Taking time off from the main project, Mr Irwin was swimming in shallow water, snorkelling as his cameraman filmed large bull rays. "He came over the top of a stingray and the stingray's barb went up and went into his chest and put a hole into his heart," said Mr Irwin's friend and manager John Stainton. "It's likely that he possibly died instantly when the barb hit him, and I don't think that he ... felt any pain. "He died doing what he loved best." Mr Irwin's death was only the third known stingray death in Australian waters, said shark and stingray expert Victoria Brims. Wildlife experts said the normally passive creatures only sting in defence, striking with a bayonet-like barb when they feel threatened. Marine documentary maker Ben Cropp, who spoke to one of Mr Irwin's crew, said: "Steve got probably maybe a bit too close to the ray, and with the cameraman in front, the ray must have felt sort of cornered. "It went into a defensive mode, stopped, turned around and lashed out with its tail, which has a considerable spike on it. "Unfortunately Steve was directly in its path and he took a fatal wound." Unconscious, Mr Irwin was pulled aboard his research vessel, Croc One, for a 30-minute dash to Low Isle, where an emergency helicopter had been summoned at about 11am, his Australia Zoo said in a statement. The crew of the Croc One performed constant CPR during the voyage to Low Isle, but medical staff pronounced Mr Irwin dead about noon.

tesnake

New member
כואב כואב... לסטיב כבר לא...

איש יקר מאוד, מלא אנרגיות, שגריר של רצון טוב לעולם הזוחלים בפרט ובע"ח בכלל. חבל... זאת הבעיה עם אנשים כאלה, מלאי אנרגיה, התלהבות, שמחת חיים בלתי מתכלית כביכול שאמורה להספיק לאדם עד שיבה טובה, מתממשת בעצמה כה רבה תמיד אצל אנשים שחייהם נגדעים באיבם. אנו מתחממים לאורה של האש העוצמתית הזו ולא יודעים שהזמן שלנו איתם שאול. אדרנלין הוא כמו סם, צריך לדעת למשול בו, כשסטיב ארווין טעם ממנו בפעם הראשונה שעון החול שלו התהפך. זה היה עניין של זמן עד שימצא את מותו... יהי זכרו ברוך.

barazu

New member
יהי זיכרו ברוך../images/Emo16.gif

הוא היה בן אדם מיוחד, בעל שמחת חיים יוצאת דופן. חבל שהסוף כל כך מר

למעלה