צייד הקרוקודילים נהרג

altid

New member
קשה להאמין....

זה כאילו שזה לא נכון כאילו שזה לא קרה ממש מרגישים כאילו שמחר הוא יופיע בחדשות ויגיד וווואוו זה הייתה חתיכת מכה אבל שרדתי אני א חושב שאף אחד מאיתנו מוכן להשלים עם המוות שלו. כל העולם מפסיד כל כך הרבה מהאהבה שהייתה לו לטבע לחיות ובעיקר לזוחלים הוא נפל שולל הותיר חור גדול בלב שלנו ונעליים ענקייייייווווותתתתתתתת למלא אדם גדול אני אוהד מושבע וממש אוהב את הבן אדם כן יהי זיכרו ברוך

oralkali

New member
אני לא מכיר אותו אבל מסכןןן

היה זיכרו ברוך.. יש סיכוי שאתם מביאים לי סירטונים שהוא עשה דברים אם נחשים??

geviaz

New member
איש גדול... ../images/Emo16.gif

לשלום לכולם, רק רציתי להשתתף איתכם בצער על האדם שפעל מאהבה אמיתית ומתשוקה אינסופית לעולם החי ובעיקר לעולם הזוחלים... חולה על התוכניות שלו. הלוואי על כולנו למות בזמן שאנחנו עושים את הדבר האהוב עלינו ביותר...
אבידה ענקית...

hod4

New member
מאוד חבל ../images/Emo16.gif

אחרי כל מה שהוא עבר כל הסיכונים שלקח בסוף מת מדג זה באמת גורל אכזר אבל לפחות הוא מת ממשהו שהוא אהב יהי זכרו ברוך

omrabj

New member
באמת עצוב ../images/Emo16.gif

הוא היא פעיל מאוד באירגונים לשימור הטבע...

ינאי 15

New member
חבל ועצוב מאד...

אני אישית חיבבתי את סטיב מאד, אהבתי את היחס שהוא נתן לבעלי - החיים, ומאד התרשמתי עד כמה הוא יכול לתרום לבעלי-חיים כה רבים ולנו, לבני האדם - ללמוד על נחשים, תנינים ועל עוד הרבה בעלי-חיים. כששמעתי את הבשורה המרה, הייתי במהלך הגדנ"ע. חבר שלי סיפר לי שהוא שמע שסטיב נהרג כתוצאה מהכשת קוברה, לא האמנתי לשמועה שהוא מת, הייתי בשוק לחלוטין - עד כמה איש אמיץ ונועז כמו סטיב יכול למות אחרי כל מה שהוא עבר בחייו, בעיסוקים רבים עם בעלי - חיים, סכנת חייו למען עזרה לבעלי-חיים בשעת מצוקה ועוד הרבה דברים שהוא עשה ותרם. וכשחזרתי היום הביתה, הודיעו לי מה באמת קרה ואיך. עדיין הייתי בשוק, ועד עכשיו קשה לי להאמין שהבחור מלא האנרגיות והמרץ נהרג. אם הייתי יכול לתקשר איתו עוד בעבר, הדבר הראשון והכי חשוב שהייתי רוצה להגיד לו זה תודה ענקית על תרומתו הרבה, על עזרתו לבעלי - חיים רבים ועל כך שהוא לימד הרבה אנשים בעולם על בעלי-חיים רבים ושונים ועל עוד עזרה רבה שהוא תרם לאנשים ברחבי העולם. גם אני, כמו חלק או אוליי רוב החבר'ה פה, לא ציפיתי שדווקא מדג הוא ימות... יהי זכרו ברוך.

למעלה