צילום מצוין ליכולת הבלתי רגילה של העב"מים.

720P זה איכות גבוהה למדי.

וזה איכותי מאוד ביחס למה שבדרך כלל נראה... חוץ מזה, בבדיקה קלילה יחסית בתוכנות עריכה, תמצא לא מעט

כמובן שראיתי, גם בדקתי את זה באופן אישי.

בהחלט מעורר עניין רב. אני ממליץ לכל אדם לבדוק באופן אישי את הסרטון הזה, סרטון מצוין.

apache64a

New member
"סתם תגובה" שמצאתי על הסרט

the original video was posted by SHARKTELEVISION with the following disclaimer......This is footage I took of the plane with my mother taking off on her way back to the midwest. Warning: this video is for entertainment purposes only. If you can not appreciate sci-fi then this video is not for you. This is simply a video to entertain those who are interested in UFO sightings. Please be advised this is not real nor do we intend to portray it as real. Thank you.....Alien black bird probe?? בעמוד 3 של התגובות. זה מדע בדיוני. מה הקטע עם הקוף באמצע הסרט?!

מצוין, שים לב בתגובת הסרטון המקורי זה מופיע.

בסרטון המקורי התגובה הבאה (בתאריך 12/06/2011) : This is very REAL!!! it's traveling @ over Mach 3 (1,800MPH+),the cloud is water vapor dissapating in a ring because of the extreme low pressure behind the anti-magnetic cloak around the craft. Thus no matter-to-matter fiction (NO SONIC BOOM). Very good catch!!!

מסכימים. זה סרטון איכותי ואוטנטי לגמרי.

ומאחר וישנם זיופים בלי סוף.. אני מסכים איתך זה אחרי הכל, זהו סרטון איכותי. ומאחר ואני בדקתי בתוכנות המתאימות וראיתי שאין כל סיכוי כמעט לזיוף. בשביל כל אדם אחר - מאוד ראוי לבדוק את זה לפני שמחליטים.. תמיד חשוב לעשות בדיקה בין אם זאת תמונה קטנה, סרטון או עדות. לכאן או לכאן - לבדוק ולחקור את התמונות לפני שמחליטים על כל דבר. אתה חוקר\בודק בעצמך לפני שהחלטת בין אם לציין על זיוף או אוטנטיות?

apache64a

New member
זה לא בדיוק סרטון איכותי..

אתה רואה לחצי שניה משהו וזהו..כל השאר גם באיכות נמוכה וגם עם מוזיקה פומפוזית. ומה לעזאזל הקטע עם הקוף?! זה לא מהסרט של מתיו ברודוויק (משנות ה-80 אני חושב) או משהו כזה? את זה אתה חוקר חלופי? ומה תגיד על תגובה שקראתי לסרט שאפשר לראות את סימני ההעתקה (paste)? זה קטע בן 4 חודשים כבר דרך אגב שבכלל פורסם ב SHARKTELEVISION.

הזיוף ברור ואין צורך במומחיות כדי לזהות זאת

הדבר נראה גם לעין הבלתי מזויינת.

איך נראה לך?

את באמת סבור שאני אומר דברים מבלי שאני יודע על מה אני מדבר? אם כן, אז חבל מאד, זה לא המצב.

אתה סותר את עצמך.

לפי תגובתך להעיל: 13/06/11 23:06 "‫הזיוף ברור ואין צורך במומחיות כדי לזהות זאת‬ הדבר נראה גם לעין הבלתי מזויינת"

זו לא סתירה

כנראה שאינך מבין מה אני אומר. אין בדברים כל סתירה - נהפוך הוא. גם בבדיקה רפואית למשל, מסתמכים לא מעט על תסמינים חיצוניים המאובחנים באמצעות ראיה ללא כל מיכשור: כגון גוון האור, מהירות הנשימה, גודל אישונים וכו'. אני חוזר על המלצתי ללמוד את הדברים לפני שאתה מאשים אחרים בהאשמות שווא מתוך אי הבנה גרידא.

למעלה