צילומים מהתערוכה

orrin

New member
לדעתי

אולי אם תתחברי למה היא מייצגת עבורך, בלי קשר לאדמה בהכרח, תוכלי לצייר. מעבר לזה- יש תקופות שלא נוגעים בזה ויש תקופות שלא מפסיקים..... ואולי אם תציירי בלי סקיצה, רק קנבס וצבעים לפי מה שמתחשק ותמרחי צבע כמו ילדה בת 5 תפתחי את זה עוד פעם. כי הציור הכי אמיתי והכי כנה- הוא לצייר כמו ילד בן 5. אין אופציה אחרת. ציור הוא לא לינארי, הוא לא יכול להיות לדעתי האישית. ציור הוא מהבטן, מהסערה, מהכאוס, מהשקט, מהבכי, מהצרחה שלא יוצאת החוצה. זה ציור. לא שכל.

shaniza

New member
הכל בא בתקופות...

לפני שלמדתי צילום וידעתי את ה"כללים" צילמתי מה שהיה נראה לי נכון... לא התעמקתי בהרבה מעבר אחרי שלמדתי קצת היתה לי תקופה שצילומים שלי היו בדיוק לפי החוקים נושא יפה, מקומפז לפי חוק השלישים, הנושא לא ממורכז, חד, מואר במידה נכונה מה שלא ככה- לא שווה התייחסות ופעמים רבות אף נזרק/נמחק באיזשהו שלב ידיד שלי שהתחיל ללמוד צילום עשה לי סוויטש בראש וניסיתי שוב לצלם פחות מכני, יותר מהלב לא הלך לי... אני רואה את התמונות שיוצאות לי ולא אוהבת כי הן מוקפדות מדי- לאט לאט פשוט עזבתי את המצלמה מוצאת את עצמי לאחרונה מצלמת רק באירועים משפחתיים

shaniza

New member
וזה עוד מה שפעם

היה מחזיר לי את הרוח... עכשיו גם את זה אין

orrin

New member
זו הסיבה

למה אני לא רוצה ללמוד אמנות, למרות שהציעו לי מילגה.......

orrin

New member
התמונה האפורה

לתמונה הזו יש אלף שמות, אבל כל אחד צריך למצוא את שלו. אז אקריליק על קנבס 50*70 הדבקות פלסטיק וחרסינה 2006

טוב...אז ככה...

בתור אחת שלמדה (הרבה שנים) גם גרפיקה וגם עיצוב תעשייתי, אני יכולה לציין ש.... א ה ב ת י אחלה...בלי הנוסחאות המשעממות שכבר דיברתן עליהן... תמשיכי..ויצירות התבגרו יחד איתך...ויביעו הרבה יותר ...
(עשית לי חשק לחזור לצייר ולפסל - תודה)

אני יודע :

אני יודע שלהוציא דבר אישי שכזה החוצה לכדי תערוכה הוא דבר קשה בפני עצמו - ובלי קשר לנושא או למה אותו ציור או יצירה מסמלת בשבילך. יכול להיות שלאותו ציור יש משמעות אדירה בשבילך והוא הגיע ממקום של כאב או צער או שמחה גדולה - ואילו לאותו צופה מהצד זה יראה שטותי... האומץ לחשוף משהו ממך, משהו מבפנים ולשתף את העולם - כי אני חושב שמגיע לעולם להנות מהיצירות האלה - אני חושב שהאומץ הוא עילאי. וכל זה נעשה במקום קטן ומוגן אצלך ליד הבית.... והנה - פרסמת את התמונות לעיני כל העולם כאן בפורום - ונתת לנו את הזכות (ואין לי מילה אחרת לתאר את זה) להשתתף ולו במעט בחוויה הזאת. את יודעת כבר מה דעתי - אב אני אגיד אותה מחדש בכל הזדמנות - כל הכבוד. אני גאה בך.

אחרי כל המילים היפות האלה ???

זה מה שיש לך לכתוב לי ????? גב' "קח ימינה... בכיכר... רגע... לא אחורה... שניה... איפה אתה ??? שמאלה שמאלה... תקשיב... לא !!! ימינה... איך הגעת לשם ??? בניין משמאל ???". כשאני מכוון מישהו לאנשהו - אני יודע איך לעשות את זה !!!!! אבל אני עדיין גאה בך

shaniza

New member
אז מתי מארגנים ביקור?

יש כאן כבר לפחות 3 (אם אני לא טועה) שרוצים לראות את התערוכה live

למעלה