צילומים מזעזעים מצה"ל - בכל העולם

morality

New member
צילומים מזעזעים מצה"ל - בכל העולם

כל העולם רואה עכשיו איך בישראל הורגים כלב בגז עצבים. עיתוני העולם מדווחים היום על ישראל כמבצעת ניסויים כימיים על כלבים. העיתונים מפנים לאתר של PETA - ארגון זכויות בעלי-החיים הגדול בעולם, שם מוצגים כעת צילומים מזעזעים שנלקחו מקלטת שהפיץ צה"ל ובה נראה כלב מומת ע"י גז עצבים. זהירות - צילומים קשים!

Gal-Mo0D

New member
האם הדבר היחיד שאפשר לעשות

זה לשלוח מכתבים לבוש ?!

lilithmm

New member
זה לא בוש, זה בוגי

גם ישראל וגם ארה"ב וחוץ מיזה, הצילומים הם משנת 77 לא?

לא נכנסתי לקישור

אני מעדיפה לחסוך מעצמי את הזוועה. רק שעכשיו באמת שאין לי מילים. כל החיים מחנכים אותי לאהוב את צה"ל ולהתגאות בו. ואילו עכשיו אני מתביישת בצבא הזה.

adva g

New member
תמונות קשות...

בהחלט גורמות לי להתבייש בצבא הגנה לישראל.

kasa

New member
ואני לתומי חשבתי שצה"ל שונה מהטליבן

אבל - איכשהוא מסתבר שאנחנו ובן-לאדן זה בדיוק אותו הדבר (לפחות ביחסנו לבעלי החיים) !!! בושה !!!

guruyaya

New member
שונא להיות קטנוני

אבל נשק כימי לכשעצמו זה לא דבר מוסרי במיוחד. אתם בהלם שגם עושים בו ניסויים על בעלי חיים? ואם יפסיקו לעשות ניסויים על בעלי חיים בנשק כימי, הוא יהפוך לדבר מוסרי? עם כל ההתנגדות, קשה להגיד שמדובר בדבר בילתי צפוי, ושאני בהלם שעושים ניסויים בנשק כימי על כלבים. רק נקווה שכמו ברוב המקרים, גם כאן יגלו שמה שפועל על כלבים לא פועל על בני אדם באותו האופן.

מור ד

New member
הדבר הנורא מכל זה לא הניסוי אלא היח

אלא היחס... בקלטת הקריין מדבר על הכלב שמת, שגוסס, שסובל, כאל חתיכת בצק עם שמרים שתופחת, וממש ככה, היחס הוא כמו לחומר!! יותר מזה, זה מזכיר לי ארוחות ערב של יום שישי שאבא שלי מדבר עם סבא שלי משהו שנשמע כמו- "הבשר מאד רך, יש לו מרקם מאד טוב, הוא נוח לבישול" כאילו שמדברים על בצק עלים

pazro

New member
עדיף שיעשו את הניסוי הזה בבני אדם?

אין מה לעשות חובה לבדוק את הנשק הכימי על מישהו, ולפני לכולם קופצים ואומרים לי שחיי כלב שווים לחיי אדם, תחשבו איך היה נראה הסרט הזה אם במקום כלב היה שם חייל?!

השלום88

New member
יש מתנדבים? עד כמה שאנחנו לא

אוהבים לדעת שגם לנו (לישראל) יש נשק כימי וביולוגי. זהו נשק החיוני למען בטחוננו, גם של בני האדם וגם של כל הכלבים החתולים ושאר בעלי חיים.

vegan

New member
אתה מתנדב? גם הכלבים לא התנדבו

אם אתה חושב שזה כל כך חשוב, התנדב אתה. אם אתה לא מוכן, אל תהיה צדיק גדול ותנדב אחרים. חוץ מזה, איני רואה כיצד נשק כימי מועיל לבעלי חיים לא אנושיים. המלחמה זו סטייה של האדם, בעלי חיים אחרים אינם חלק ממנה. הנשק הכימי מיוצר ומופעל על ידי בני אדם, אך פוגע ללא הבחנה גם בבעלי חיים אחרים.

morality

New member
יש לי חדשות בשבילכם ../images/Emo70.gif

במרכז המחקר הביולוגי של צבא ארה"ב בפורט-דטריק, במסגרת תכנית פיתוח מערכות הגנה מפני נשק כימי וביולוגי, נעשו ניסויים כאלה בשבויי מלחמה גרמנים ובילדים נורבגים. תמיד ובכל מקרה מבצעים ניסויים בבני-אדם כדי לדעת את התשובות האמיתיות, ובמיוחד כשמדובר בטוקסיקולוגיה שהמינון הוא שם המפתח בה וחייבים לנסות על הדבר האמיתי.

m_shy

New member
אכן, אפליה היא מדרון חלקלק

אלה המרשים לעצמם לנהוג באפליה באולוסיה אחרת, ולשלול את זכויתיה הבסיסיות ביותר - חסרים הם את המעצורים המוסריים הבסיסיים ביותר..
הלך רוח זה ממש, ש"צריך לבדוק את זה על מישהו - אז נבדוק את זה על מי ש´נחות´ מאיתנו", משרת באותה המידה את ההצדקה לכאורה של ניסויים בבעלי חיים אחרים, ובבני אדם אחרים: שבויים, אסירים, או...סתם עם נחות ומיותר המנסה להשתלט על העולם כלכלית
על השחתה מוסרית משלמים כל מיני בעלי החיים - גם אנחנו. הגיע הזמן להתבונן במציאות הקשה נכוחה: אפליה פסולה באשר היא, ולהדבירה מן העולם. שי משולם

guruyaya

New member
נשק כימי הכרחי?

איכשהו, אני די בטוח שעולמינו יכול להיות יפה יותר בלי נשק כימי. אפילו עולמם של אוכלי הבשר שביננו. עצם זה שמערכת הביטחון מחזיקה בנשק כימי, זה לא אומר דבר על ההכרחיות שלו לבטחוננו.

גולדי2002

New member
פזרו, אתה שומע את עצמך מדבר?

אין מה לעשות? בטח שיש מה לעשות! לא לפתח נשק כימי. פשוט מאד, וכל כך גאוני! איך אף אחד לא חשב על זה? לא מפתחים נשק כימי מלכתחילה ואז לא צריך לנסות אותו, לא על בני אדם ולא על בעלי חיים. זה כל כך חיוני, נשק כימי? למה? שנוכל להרוג אחד את השני יותר ביעילות? אני בטוח שאפשר להסתדר בלעדי זה.

pazro

New member
אני מסכים כי היה עדיף אם לא היה נשק

כימי, אני גם חושב שבלי מטוסי קרב, משחתות, טילים בליסטים ושאר כלי נשק העולם היה נראה הרבה יותר טוב. אבל זה לא מציאותי! ועם לצד השני יש את כלי הנשק האלו, גם לנו צרכים להיות. גם ככח מרתיע וגם כדי לחקור ולפתח שיתות הגנה יותר טובות. זה למה "אין מה לעשות" זה אולי משפט שאתה לא רוצה לשמוע, אבל הוא כורך המציאות.

מור ד

New member
למה אנחנו יוצאים מנק´ הנחה ש...

צריך לבצע את הניסוי? שאין מספיק נשק גם בלי! או בכלל למה צריך נשק או מלחמה?

adva g

New member
נשק כימי זה דבר שלילי

ויש להימנע ממנו- אם זה על בני אדם או על בעלי חיים אחרים. נשק כימי הוא הרסני ומיותר ואין שום סיבה מדוע כלבים ימותו על מנת שבני האדם יקדמו את ההרס בעולם. זאת דעתי.

למעלה