צילומים מזעזעים מצה"ל - בכל העולם

דדי שי

New member
אני חושב שיש כאן אי הבנה

הניסוי המדובר הוא היה מיועד לפיתוח נשק כימי, אלא להדגמת אמצעי התגוננות כנגדו. ברור שהוא היה מיותר לחלוטין, שכן צה"ל עצמו החליט שלא להשתמש בקלטת ההדגמה יותא לאור התגובות המזועזעות להם היא גרמה. מה חבל שלא לא היה שם אף אחד שיתחיל להזדעזע עוד לפני שהניסוי בוצע, ואז הוא היה נמנע מלכתחילה.

hospital_food

New member
אני גאה לא לשרת בצהל!!!!!

גועל נפש הפסקתי את הסרטון אחרי דקה. גם הביאו קריין מיוחד לזה, מה זה כאן?!!! בושה בושה בושה

תסלחו לי מאוד אבל מאיפה הביטחון הזה

שזה אכן ניסויים של צה"ל? לא מצולם שם שום חייל, זה יכול להיות כל אחד. ותאמינו לי שהיום, אנשים יכולים להגיד הרבה דברים מזעזעים על ישראל רק כדי להסית את העולם נגדנו. אני לא אומרת שהמעשה הזה הוא לא נורא כשלעצמו אני אומרת שאסור לכם ללכת ככה אחרי כל כתבה באינטרנט... אין שום הוכחה שזה אכן ניסויים של צהל. ולפי מה שכתוב בגלובס, הכתבה התמקדה על ישראל כדי להראות כמה "אל קעידה" לא היחידים שמתעללים... במילים אחרות, כדי לחפות עליהם. עם כל הכבוד לצער על הכלבים, הכתבה הזאת ממש נראת לי מפוקפקת...למה שמישהו מישראל,מצה"ל,שעובד בנשק ביולוגי כימי, שזה אחד הדברים היותר סודיים פה במדינה, יילך ויביא לאגודה באמריקה קלטת על הרעלה של כלבים?! מה נסגר איתכם זה לא נשמע לכם מוזר? העולם שונא אותנו. וסליחה שאני מכניסה פוליטיקה לפורום אבל ככה אני רואה את זה. סתם עוד ניסיון צדקני מתחסד של אמריקאים לרחם על המחבלים ולהבראות כמה שישראל נוראה. תפתחו תעיניים!!!

pppliat

New member
אז נניח שהניסוי הספציפי הזה

הוא לא ביוזמת צה"ל. אבל מה עם אין ספור הניסויים שצה"ל כן עורך? ואין כל ספק שצה"ל עורך ניסויים רבים מרובים וזוועתיים לא פחות על בעלי חיים. אני לא רוצה להתחיל לגולל פה את מה שאני יודעת על צה"ל, אבל תתענייני קצת לגבי הנושא, אני מבטיחה לך שתגלי הרבה דברים שלא ידעת על הצבא שלנו. אני רק יכולה להגיד שאם הייתי יודעת על כל הדברים האלה בגיל 18, לא הייתי מתגייסת. ואני מצטערת שלא ידעתי על זה, כי אז לא הייתי צריכה לתרום לארגון שעושה דברים כאלה מזוויעים. אבל מה לעשות שהביאו אותי לשם במרמה תוך הסתרת עובדות חשובות...

pazro

New member
מציאת תרופות נגד נשק כימי לא מוסרי?

אין בעיה בפעם הבא שמיהוא יתקיף את ישראל (חסוחלילה) עם נשק כימי או ביולוגי אתה מוזמן כאות מחאה לא לקחת את התרופה.

pppliat

New member
ל-pazro תקרא בבקשה את הקישור הבא:

תקרא בבקשה את הקישור הבא. זה לבעלי לב חזק בלבד. תגיד לי אז אם כל מה שכתוב שם נראה לך הכרחי. לי אישית, זה מיותר לחלוטין. http//community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7114999

למעלה