אביתר777777777777777
New member
מה עם "דן" ????????????????????????
מה עם "דן" ????????????????????????08 צילומים : צבי ויצחק ל.
מה עם "דן" ????????????????????????08 צילומים : צבי ויצחק ל.
תכף...מה עם "דן" ????????????????????????
אביתר מספיק להציףמה עם "דן" ????????????????????????
אתה נעלב אינגל'ה ? שתה סודה ולךאביתר מספיק להציף
זה מגעיל, זה מיותר, וזה מאוד מאוד מעליבוהייתי מעריך מאוד את מנהל הפורום אם היה מוחק את הודעות ההצפה וההשמצה של אביתר. כי לאחד שמתנהג כמו ילד קטן כנראה אסור להכנס לפורום הזה ולכתוב בו הודעותRaminec
לא נעלב וסודה לא טעים ליאתה נעלב אינגל'ה ? שתה סודה ולך
לישון. אני חושד שיש לך אינטרסים מסויימים באחת מהחברות החדשות. די לקנא ותן נשיקה לביל גייטס ! מה אתה כל כך מתחנף אליהן ? יש לך משהו נגד אגד ? כתוב מכתב תלונה לדובר אגד ותקבל מהם יופי של תשובה.
לך תראה מי מתקן ל"קווים" את האוטולא נעלב וסודה לא טעים לי
אכן כתבתי מכתב תלונה לאגד, ואחרי חודש גם קיבלתי תשובה: "תלונתך בטיפול תעודכן בהמשך" (עם שתי שגיאות כתיב דרך אגב) עד עכשיו שנתיים אחרי לא עודכנתי בהמשך, יש לך הסבר לעניין? באמת יופי של תשובהכן, יש לי משהו נגד אגד השירות שלהם בקנטים מחירים בשמיים ושליטה בשוק בלי פרופורציה. נמאס מהמונופול הזה שמחפש לעשות לעצמו חיים קלים ורווחים קלים על חשבון הנוסעים ואף אחד לא יכול לגעת בוהנוסעים הם לא שבויים של אגדוסף סוף אנחנו ניפטר מהמונופול המגעיל ביותר בישראלנשיקה לביל גייטס אני מבטיח לתת בפעם הראשונה שאני אהיה בארה"ב, רק תגיד שאני לא בסדראינטרסים בחברות החדשות? אולי אפשר לומר שכן, הן לא אגדוזה מספיק בשבילי. Raminec
09 צילום : יצחק וצבי ל.צילומים עדכניים. 01
האוטובוסים של קויםצילומים עדכניים. 01
הלו ילד תביא תמונות יותר טובות12 צילום : יצחק ל.
אהלן אהלן יא מוסטאפה ! וואלה אתההלו ילד תביא תמונות יותר טובות
וואלה נכון.אהלן אהלן יא מוסטאפה ! וואלה אתה
סודק ! הטמונות קסת מטושטאש וסריח לחדד עת האדשא של אילד הנחמאד הזה.
סוף סוף תמונה לעניין14 צילום : יצחק למפרט
15צילום: יצחק ל.(האטובוס בשירות דן)צילומים עדכניים. 01
15צילום:יצחק ל.(האוטובוס בשירות דן)15צילום: יצחק ל.(האטובוס בשירות דן)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.