צילומי עירום של מרשה (עב"נ) קרוס דלפו לרשת

gadgad0

New member
צילומי עירום של מרשה (עב"נ) קרוס דלפו לרשת

מישהו מצא אותן בפח האשפה שלה.

assafTV

New member
הכותרת צ"ל

הוט בהיסטריה ורצה מהר לעיתונות (דמיינו חלוק חצי פתוח עם כל המדלדל למטה וכרס שעירה, שמפו על הראש ובאמצע הגילוח) להכריז "גם לנו יש HD! גם לנו! כלומר יהיה, אוטוטו, בדיוק קנינו ממירים וזה אז בינתיים תשתמשו בממירים הישנים מהניסוי ולא יהיה לנו ערוץ סרטים או סדרות, זה יגיע.. אה.. מתישהו כזה ואה, רגע, לא באמת יש לנו עכשיו HD, אנחנו רק מתחילים לרשום אנשים לשירות. אבל תשימו בכותרת שיש לנו HD, טוב? פליז? פריטי פליז??" "יוסי לובטון, סמנכ"ל השיווק של HOT מודה שרק ביום רביעי ניתן יהיה להזמין את השירות מהמוקדים ואז יידרשו מספר ימים נוספים עד שיגיע טכנאי להתקנה שלו"

unb®eakable

New member
אהבתי

זה בדיוק התיאור של מה שקורה הוט ממהרת להכריז "גם לנו יש ולפני המתחרים" בתכלס אין להם כלום. הסברתי את זה לכמה חברים ולקוחות.

בחייך,הוא לא הציע לנו איזה ליהוק קטן בסדרה..

אבל ניתן לסדרה שלו צ'אנס.. לגבי כל שאר הפקות המקור - ח-ב-ל על הכסף.

mattttan

New member
קודם כל, יס משקיעה בתוכן...

שנית, הוט לא משקיעה בכלל בתוכן.. רק בתשתית הטלפוניה שלה.. אין מה להיות מחובר בטלויזיה להוט.. פשוט שיממון...

gilriv

New member
דני הוליווד ..קודם מתחיל בyes5

ועכשיו לעיקר למישהו יש תונה בעירום אפשר רק תציצי של אנה בוקשטיין היא יכלה להיות הדמות {של דני הוליווד ולא רן דנקר חבל שלא שינו הזה לסידרה לסבית אניה גרה בישראל

gilriv

New member
?

אני בטוח ש-SHOW ME THE MONEY יסכים איתי על דרך מחשבתי ליצירה ישראלית לא מבוזבזת ,

הייתי מסכים איתך

אם רק הייתי מבין על מה אתה מדבר...
מההודעה שלך אני קלטתי רק את הציצי (שזה אחלה) ואנה בוקשטיין .

gadgad0

New member
מה לא ברור פה?! הוא רוצה לראות לגברת אניה את

שתי הפקות המקור שיש לה. וכמנהל הפורום (ומומחה להפקות מקור
) אתה חייב לספק לו את מה שביקש.

עכשיו הכל ברור ../images/Emo13.gif

אבל היא עדיין לא ישבה על הפיילוט של הבמאי ככה שההפקות שלה עדיין לא יצאו לאוויר העולם.

mattttan

New member
אז בטח שזה לא בגלל הסדרות מחו"ל שהם לא קנו...

כמו גיבורים, נמלטים, העשב של השכן, דקסטר, סמולוויל, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, קוראים לי ארל, הסופרנוס, אהבה גדולה, צהוב, שארק, רוק 30, בטלסטאר גלקטיקה, על טבעי, הלוחשת לרוחות, עד המוות, כריסטין הישנה, בניחוש חוקר, סקרבס, איש משפחה, בשולי החדשות, מספרים, מחשבות פליליות, משמרת שלישית, עיר מקלט, פשע מן העבר, מגרש ביתי, נשות קבע, נשות הכדורגלנים, לילות יום שישי, הפמליה, המשרד, טורצ'ווד... ועוד המון סדרות שאני לא זוכר כרגע... כל אלו סדרות טובות.. שלא תגידו.. זה המיטב האמריקאי כיום... ומי שמחפש ריאלתי יש לו עונה חדשה של הישרדות, המרוץ למיליון, בעזרת השף, מטבחי הגהנום, אמריקן איידל, ככה לא מעצבים, הרווק, סופרנני, אמא מחליפה, יורדים בגדול, I Love New York ועוד מלא... (ואני לא רוצה יותר להרחיב שלא תחשבו שאני עובד בשבילהם בטעות חחח) מה הוט קנו? אבודים..? נו טוב.. 24..? בסדר... הישרדות? איזה עונה אתם..? וניקיטה עוד משודר?
ומה עוד יש בהוט? סדרות י ש נ ו ת בערוץ ביפ שנחמד לראות מדיי פעם כמו חברים, סיינפלד, ועונות ישנות של סוות'פארק וסימפסון. אבל כל החיים נשארים עם אותה סחורה מאובקת? איפה החידוש פה? למה הוט תקועים בעבר?? למה הם עובדים רק עם שני אולפנים אמריקאים ויס עובדים עם 7 אולפנים. ממתי שהוט תביא סחורה חדשה ותרענן איתה קצת את המסך ואז אולי באמת תהיה קצת תחרות, אני אשקול להביט בהם כמתחרים שווים.

אל תהרוג אותי מצחוק,בבקשה ממך

הוט ממש ממש אבל ממש טובים,פחח למה לכם יש V.O.D? יש לכם את האפשרות שאתם רואים מאמצע התכנית ואז לוחצים על הכפתור הכחול ואז זה מריץ להתחלה?בלי כל תוספת מחיר? יש לכם CSI? אפילו לא אחד.(מתה להדחף ולומר ש-CSI מיאמי היא התכנית הנצפית בעולם השנה) ויש מדינות באותו קצב שלנו. יש לכם "קשרים אפלים"? לאא. סדרה מצויינת כל-כך. יש לכם את העונה ה-2 של אאוריקה? סדרת המד"ב המצליחה באמריקה? יש לכם את עונה 10 של סטארגייט? יש לכם גולשים בזמן? יש לכם אחים ואחיות? יש לכם את הסדרות שגורמים לילדים להתמכר בשניה כמו ה"שמיניה" או "האי" (שאמנם אני לא אוהבת אבל זו דוגמא מצויינת) ומה אתה כל-כך מתלהב מסדרות הרכש?ליס אין כסף לעשות סדרות מקור?? אוי לי,כל הזמן רק רן דנקר ואניה בוקשטיין,כללל הזמן,כמה פעמים אני באה לכיתה ושומעת:"ראית אתמול בובות?",אותו דבר קרה שראו האלופה. ולהוט יש מוקז תמיכה מצויין,לא כמו לכם

למעלה