אז בטח שזה לא בגלל הסדרות מחו"ל שהם לא קנו...
כמו גיבורים, נמלטים, העשב של השכן, דקסטר, סמולוויל, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, קוראים לי ארל, הסופרנוס, אהבה גדולה, צהוב, שארק, רוק 30, בטלסטאר גלקטיקה, על טבעי, הלוחשת לרוחות, עד המוות, כריסטין הישנה, בניחוש חוקר, סקרבס, איש משפחה, בשולי החדשות, מספרים, מחשבות פליליות, משמרת שלישית, עיר מקלט, פשע מן העבר, מגרש ביתי, נשות קבע, נשות הכדורגלנים, לילות יום שישי, הפמליה, המשרד, טורצ'ווד... ועוד המון סדרות שאני לא זוכר כרגע... כל אלו סדרות טובות.. שלא תגידו.. זה המיטב האמריקאי כיום... ומי שמחפש ריאלתי יש לו עונה חדשה של הישרדות, המרוץ למיליון, בעזרת השף, מטבחי הגהנום, אמריקן איידל, ככה לא מעצבים, הרווק, סופרנני, אמא מחליפה, יורדים בגדול, I Love New York ועוד מלא... (ואני לא רוצה יותר להרחיב שלא תחשבו שאני עובד בשבילהם בטעות חחח) מה הוט קנו? אבודים..? נו טוב.. 24..? בסדר... הישרדות? איזה עונה אתם..? וניקיטה עוד משודר?
ומה עוד יש בהוט? סדרות י ש נ ו ת בערוץ ביפ שנחמד לראות מדיי פעם כמו חברים, סיינפלד, ועונות ישנות של סוות'פארק וסימפסון. אבל כל החיים נשארים עם אותה סחורה מאובקת? איפה החידוש פה? למה הוט תקועים בעבר?? למה הם עובדים רק עם שני אולפנים אמריקאים ויס עובדים עם 7 אולפנים. ממתי שהוט תביא סחורה חדשה ותרענן איתה קצת את המסך ואז אולי באמת תהיה קצת תחרות, אני אשקול להביט בהם כמתחרים שווים.