צילומי עירום של מרשה (עב"נ) קרוס דלפו לרשת

LeRanch

New member
אאוריקה סדרת המד"ב המצליחה באמריקה?

על גיבורים שמעת?
גולשים בזמן? סטארגייט? אם אלה מבחינתך סדרות שצריך להתגאות בהן אז מצבך לא משהו..

assafTV

New member
בטלסטאר גלקטיקה, דוקטור הו, טורצ'ווד

ובזמנו הפרנצ'ייז המצליח בהיסטוריה - מסע בין כוכבים (וויאג'ר) וסדרות כמו 4400 והחצי האפל בוטלו השבוע עקב היותן הסדרות הכושלות ביותר של רשת USA.

רק אני רואה בחתימה שלך אבודים?

לא כי יס גם קנתה או לא שמעתי טוב? ומה אכפת לי אם המצב שלי לא טוב,יש המוןן מעריצים לסטארגייט שלא ידעת עליהם בכלל

LeRanch

New member
מה הקשר שיס לא רכשה את אבודים?

זה אומר שזו הסיבה שאני מוריד אותה? זו פשוט סדרה טובה! יש להוט סדרות שאני באמת מקנא שלא הגיעו ליס (אבודים, מד מן, יריחו, כולם שונאים את כריס, צ'אק ועוד לא מעט). זה לא שבעיניי כל הרכש שלהם מחורבן. יש גם כמה סדרות טובות.

mattttan

New member
קודם כל...

את מדברת איתי על הV.O.D.. חח ממש משעשע. רק תשלום על ממיר הזה עולה תוספת של 12.90 לחודש דמי שימוש, ואני קורא לזב 12.90 של חוצפה! אבל מילא... כל תוכן שהוא לא תוכן מקורי של הוט המנויים צריכים לשלם עליו, ולמה?? אם הפסדתי את נולד לרקוד או את הדוגמניות או סידרה כל שהיא בערוץ מסחרי זה נראה לך הגיוני שאני אשלם על זה 5 שקלים!? כי לי ממש לא.. וזה עוד הזול ביותר, יש תוכניות שעולות בהרבה יותר וגם משודרות בהוט ואני צריך לשלם עליהם אחר כך? אני ביס מקס שלי מקליט סדרות בלחיצת כפתור ולא משלם עליהם שקל יותר! המכשיר מקליט לי מצויין עד 120 שעות של סדרות בלחיצת כפתור. הלכתי לדקה? גם אני יכול לעצור את השידור! וכל שידור! בכל הערוצים, וגם להעביר אחורה.. זה הרבה יותר מתקדם ומתוחכם מהV.O.D המעאפן הזה.. תאמיני לי פשוט חוצפה בעניי. את מדברת איתי על תוכן ישראלי? יס משקיעה בתוכניות המקור שלה הון! יס השנה שמה דגש על התוכן הישראלי, עם סדרות ועונות נוספות ל"אולי הפעם", "לא הבטחתי לך", "פעם בחיים" האגדית (הריאלטי הישראלי הטוב ביותר שיש!), וואי בעשר שנותן פייט רציני לגיא פינס. וסדרות חדשות כמו "דני הוליווד" דרמה מוסיקלית בסגנון שנות ה70 בסיגנון אסקימו לימון עם רן דנקנר, נשמע כמו אחלה הבטחה ואחלה עונה. יס ממש משקיעה ושמעתי שהוט החליטה השנה להתמקד בטלפוניה ולשים על זה את כל הכסף, אז יס שמה את כל הקופה על התוכן, ומפציצה!! ואמרת מוקד תמיכה ושירות? וואלה אני אגיד לך שהמוקד של יס פתוח 24 שעות ביממה. ואני אגיד עוד משהו.. פעם הייתה לי תקלה בכל הממירים בבית ביום שישי, והודעתי על זה בצהריים בסביבות ארבע... בסביבות השעה 9 היה אצלי טכנאי ישר לארוחת השישי וקבלת השבת, סידרה הכל, תיקן ושוב ראינו כמו מלאכים. ואמרו לי גם חברים שלי שהטכנאים של יס מגיעים שיש תקלות גם בשבת בבוקר ובאותו יום שיש את התקלה, לא משנה מתי. אז אל תדברי איתי על השירות של יס שזה השירות הכי טוב שיש בארץ לדעתי. רק חברת אורנג' מגיעה לרמה כזאת בארץ.

mattttan

New member
אני שמח שלפחות שגיאות הכתיב שלי משעשעות אותך

אני מתנצל שאני לא מושלם. וכמובן הכוונה למלכים. בטעות השתרבבה לה א.

זה רק עשר ש"ח,לא 13

וכן אני אומרת רק,כי 10 ש"ח לחודש לכל הדבר הנהדרים והחינמים שמציעים שם זה ממש משתלם,וגם הקו טלפון של הוט. ועוד דבר,כמה ערוצי סרטים יש לכם,4!? לנו יש שבע! והשבוע הוט משיקה ערוץ סרטים חדש עם יותר מ-25 בכורות טלוויזיוניות,אז יש למה לחכות

mattttan

New member
יפה.. הגיע הזמן להתחיל להשקיע קצת בלקוחות..

באמת מקווה שזה שיפורים שיובילו את הוט לדרך יותר טובה.. מאחל מכל הלב. ובאמת נראה שמישהו שם התעורר וגילה שצריך להפגיז גם בסרטים. ובשורה התחתונה זה לא משנה כמה ערוצים הוט פותחת של סרטים. האיכות משנה. וחברה כמו יס שנותנת בחבילת הבסיס את MGM (מה שאצל הוט זה בתוספת תשלום) ואת TCM אחלה ערוץ עם סרטים נוסטלגים, ולא קיים בהוט - שניהם בחבילת הבסיס. אז עכשיו נזכרה הוט והקימה כמה ערוצים חדשים... וגם עכשיו עם הוט קידס שזה מתחרה ישיר ליס סבבה שקיים כבר חמש שנים.. בכל מקרה יס סגרו על בלעדיות עם המפיץ של דיסני ל7 שנים.. אז תכנים של דיסני (מיותר לציין ספק התוכן הכי גדול לילדים בארה"ב) לא ממש יהיו בערוץ...

חחחח בסדר בסדר../images/Emo6.gifאני שילמתי

יותר נכון אמרתי להורים שיותר טוב הוט,בגלל החבילה המשולשת שכוללת אינטרנט וטלפון,טוב האמת רק רציתי את עונה5 של CSI מיאמי
אז אני לא מתווכחת איתך,יס מדהימים,יש סדרות שפשוט אפשר להזיל ריר עליהם

gilriv

New member
לגדול בלי בושה העונה4 ביום חמישי הזה

ב21.40 מיד אחרי מספר7ים ביס סטארס2

gadgad0

New member
על התסריטאים נאסר לכתוב לאוסקר ולגלובוס הזהב

האיגוד השובת אסר על חבריו לכתוב את המונולוגים (ג'ון סטיוארט, מנחה האוסקר הקרוב, הוא חבר האיגוד ויתכן שלא יוכל גם להנחות את הטקס), או להראות קטעים מטקסים קודמים. כמה מהמועמדים לפרסים בגלובוס הזהב הודיעו כי לא ישתתפו בטקס אם השביתה לא תסתיים עד אז, וכך (סביר להניח) יקרה גם באוסקר. תסריט בלהות של מפיקי גלובוס הזהב, למשל, הוא הודעה גורפת על החרמת הטקס מצד רבים מהמועמדים, מה שהוא בוודאי בגדר האפשרי, עם החרפת הסכסוך. סטיוארט, אגב, הוא היחיד מבין מנחי תכניות האירוח המובילות שלא מתכונן לשוב אל המסך (כמו לנו, לטרמן וקונאן למשל) בתחילת ינואר.

Lady bug24

New member
נצל"ש- מי הזוג המפורסם שנפרד?

לילה טוב אנשים! ראיתי היום באתר של E הישראלי כתבה על זוג (נשוי) מפורסם שנפרד לאחר שהאישה בגדה בבעלה עם מישהו מפורסם אחר אבל הם טוענים שיש איפול על הפרשייה ולכן הם לא יכולים לפרסם את השמות.... האם מישהו יודע על מי מדובר? ואם לא- נשחק משחק הניחושים? קישור לכתבה

gilriv

New member
כל כך הרבה סלבס התגרשו

{שהם זוגות שחיו בעושר ועושר {ופתאום הם מחליטים להתגרש שיש להם ילדים כבר {זה הכי כואב הלב והבשורה היותר חדשה זה באה מצרפת הנשיא הנוכחי סקרוזי {התגרש לא מזמן מאישתו .,והוא מצא לו חברה מפורסמת וצעירה ממנו קצת קרלה ברוני

gadgad0

New member
שודר ביום א' בארה"ב, והביקורות מצויינות

מסתבר שג'ארוויס (ומרצ'נט, שותפו לכתיבה), לא הלכו על הצחקות קלות, אלא עשו מין הרהור מלנכולי על הרדיפה העיוורת אחרי התהילה. וזה עבד, מסתבר, ובגדול.

למעלה