צימחונות- על שום מה ולמה?

george12

New member
השאלה היא

את מבינה את נקודת המוצא של הצמחונים אבל את לא אומרת שלא אכפת לך, האם אכן לא אכפת לך? אני מניחה שאם היה לך אכפת היית צמחונית, אולי אכפת לך מספיק כדי לתת למחשבה לחלוף במוחך אבל לא להתיישב ובאמת להיות צמחונית? את מתביישת לומר שלא אכפת לך?

כי אנחנו אכן

חיה בשרית אוכלת כל . אני גם בספק לנוגע נכונותם של המחקרים האלו שממומנים ע"י אותם אירגונים צמחוניים. אנחנו לא מוותרים על זה כי זה מקור הרבה יותר שופע של מינרליים וחלבונים(חשוב!) מאשר ירקות ונקלט יותר טוב בגלל שזה טבעי מאשר תוספים מלאכותיים. תוסיפי את הדת אשר מינהגיה קשורים במאכל מן החיי , חינוך , הטפה בפירסומות והכי חשוב - אנשים רגילים לזה מאז ומתמיד .

Lady In Blues

New member
אנחנו אוכלי כל, זה לא הופך אותנו לחיה בשרית.

השיניים שלנו לא בניות לאכילת בשר, במקרה שלא שמת לב. הטענה הראשונה שלך היא לא נכונה, כי בקיטניות וירקות יש יותר ויטמינים מאשר בשר מעובד, הגוף סופג אותם יותר טוב והם יותר בריאים במדד השומן הרווי, השמן, הקלוריות ותוצרי הלוואי. איפה, בשם רגל ימין שלי, אתה מוצא מינרלים בבשר? O.ס ויותר חשוב- מה גורם לך לחשוב שהבשר המעובד, מלא בהורמונים ודחוס בחומרים טיבעיים ממכרים הוא טיבעי, ויותר מכך- בריא לך? הו כן, המבורגר של מקדונלס. זה שמן שמטפטף ממנו, לא בריאות.

לא דיברתי על בשר מעובד

בבשר ? יש המון ברזל ואני מאמין שעוד הרבה דברים אחרים. אני נגד תעשית המזון הבשרית והזילזול בחיי החיות אך לא באכילת בשר כשלעצמה.

בשר הוא חלק מהתפריט המוצע לאדם

אם אני לא טועה האדם הוא חיית אוכל כל בהדגש על בשריות , זאת ניתן להסיק ממבנה הלסט והשניים החותכות הקדמיות. למה אני תומך במערכת הזו ? - מי אמר שאני תומך? , אני לא צימחוני אבל אני כמעט ולא אוכל בשר , ולא מהסיבה הזו :\

asmati

New member
איך נראה לך מגדלים ירקות ופירות?

טונות של חומרי דישון, טונות של חומרי הדברה. ממש בריא

leeshes

New member
../images/Emo24.gif

אם יש נושא שאני לא אגיב לך עליו, וכניראה שלא נסכים עליו לעולם זה הצמחונות
. אבל אני גאה בך על הרצון לשנות :}. והאמת שמעניין לשמוע אנשים שהם לא אנחנו בנושא.

Lady In Blues

New member
../images/Emo23.gif

אותך אני לא אטריד, כי את עלולה לבעוט בי בפעם הבאה שניפגש. (מתי זה יהיה באמת, נביילה?)

מאותו סיבה

שהאנושות לא הפסיקה לזהם את הסביבה, הסיבה היא כסף ושליטה. ודרך אגב, אנושות זה לא יישות אחד שאת יכולה להיתיחס אליה כיחיד זה מיליונים וביליונים של אנשים שעושים מה שהם רואים לנכון. אני לא צימחוני או טיבעוני, אני חולה בשר מושבע, פשוט אוהב את זה. אני לא מפסיק כי זה טעים, אני לא רואה בזה שום דבר רע. כמו שהאריה אוכל זברה וכל הקרניבורים למינהם, גלגל החיים אבל אכן נורא לראות איך מתיחסים לחיות, ואני משתדל לאכול בשר free range ואורגני, יותר בריא ויותר הומני. מצחיק שהאנושות היא אף פעם לא הומאנית (אנושית)

Lady In Blues

New member
בני אדם הם לא חלק משרשרת המזון ../images/Emo46.gif

שרשרת המזון קיימת כדי ליצור איזון בעולם. מין טאוכל מין וככה מונע את ההתפשטות של אותו הזן. ברגע שבני האדם התחילו להרביע את מזונם במקום לצוד אותו, השמידו זנים לא מתוך אינטרס טיבעי ובכך גרמו עירערו את האיזון הטיבעי של מארג המזון, הם יצאו מהשרשרת. אתה לא הולך לערבות הסוואנה כדי לצוד את הזברה שלך לארוחת הצהריים, נכון? אם תנסה לעשות זאת בלי כלים חיצוניים אלא רק עם גופך, תגווע ברעב. בני אדם לא בנויים לטרוף. תסתכל על מערכת השיניים שלך, היא דומה לזו של אריה או לזו של כבשה?

asmati

New member
שכל, זה הנשק העיקרי של האדם

אם להסתכל מנקודת מבט אבולוציונית, אולי בגלל נחיתותו הפיזיולוגית, התפתחה אצל האדם תבונה, בשביל שיוכלו לצוד.

asmati

New member
חם ואין לי כותרת

אם את קוראת לכליאת חיות וגידולן בחוות אך ורק לשם איכלתן גרגרנות את טועה. זו יעילות.

antreprize

New member
בני אדם הם לא חלק משרשרת המזון? ממתי?

יכול להיות שהפסקנו לאכול ואף אחד לא הודיע לי? מערכת השיניים שלנו דומה למערכות שיניים של בע"ח אחרים שאוכלים גם בשר וגם צמחים, זה מה שהופך אותנו לאוכלי כל. בני אדם כן בנויים לאכול בשר, הם עושים את זה כבר מליון שנים. אם אני אנסה לצוד רק עם היידים שלי ובלי עזרה של כלים חיצוניים אני לא אלך לצוד זברות, אני אצוד חיות קטנות.

Lady In Blues

New member
חיות כמו...?

אתה לא תצליח ללעוס בשר חי, לקרוע את העור. שלא לדבר עם שבירת מפרקת עם השינים. אכילת בשר כיום לבני אדם היא לא טיבעית. אנחנו לא אוכלים בשר מרקיב כמו טורפים בטבע ואנחנו לא מסוגלים לעכל בשר חי. אנחנו מסתמכים על עזרים חיצוניים כמו בישול ומשחטות, וזה לדעתי מה שהופך את העניין ללא טיבעי ולכן גם לא נכון. אבל עזוב, בסופו של דבר תבחר בגישה האנוכית ותגיד "בשר זה טעים לי ואני לא מתכוון להפסיק", כי אין נימוקים רציונלים למה לאכול בשר. אז בוא נסיים את הדיון הזה כאן.

antreprize

New member
ארנבות, תרנגולים, צבים וכו'.

נכון, אני לא אצליח לאכול את הבשר(וגם אם כן, הוא מלא בחיידקים), אז כדי לאכול אותו אני אדליק אש. אכילת בשר היא כן טבעית, יש לנו מערכת עיכול שיכולה לעכל בשר, יש לנו שיניים שמיועדות לאכילת בשר, בזכות החלבונים בבשר יש לנו מוח מפותח, אנחנו אוכלים בשר עוד מהתקופה שבה לא היינו בני אדם, איך אפשר להגיד שאכילת בשר אינה טבעית? אין נימוקים רציונליים לאכילת בשר? אם מתעלמים מטכנולוגיות מודרניות, בשר הוא מרכיב תזונתי חשוב. מה לא רציונלי בלאכול אותו?

טעים לי

זה לא רציונלי מספיק? ולמה אנוכי? אם זה טעים לי, למה אני צריך לחפש סיבות אחרות? זה כל הסיבות שאני צריך, ומה עם סושי, זה לא בשר חיי?

למעלה