"באמריקֶה..."
זה אחד הטיעונים הכי לא משכנעים (בלשון המעטה)! אמריקֶה, על מה שחוקי ולא חוקי בהּ אחראית על לא מעט חולירות שבאו על העולם (כמו גם על הרבה נפלאות שבאו לעולם) בלי קשר לעניין הזה ספציפית, בהרבה תחומים, אני אישית, מעדיף ת'גישה של היבשת הישנה והמנוונת! (אגב, זה מצחיק שזו "גיש אירופאית לגמרי"! - נכון שזה סטריאוטיפי, ואנשים הם אנשים, וילדים הם ילדים בכל מקום - באמריקה, באירופה באסיה... אבל תנסו לדמיין לעצמכם איך מתנהגים "ילדים בריטים" שכאלו, בתוך צימר בחופשה משפחתית!!!
) אבל בדבר אחד אני מסכים איתכן! לא בדקתי (ולא מתכוון לבדוק) את שיעור המקומות שדוחים או לא דוחים ילדים, אבל נכון, מעבר לעניינים מעשיים, קיימת תחושה של מש'ו לא ענייני, לא'דע איך להגדיר, מתנשא... פלצני... לא'דע מה... אגדיר את זה ככה - חוקי/לא חוקי, פוליטקלי קורקט או לא - מקובל שתיהיה איזו נישה מסויימת, איזה מיעוט מסויים, שבוחר להגדיר ת'עצמו בצורה כזו או אחרת. (נגיד - צימרים רומנטיים, לזוגות אוהבים שרוצים להתבודד בהרים....) אבל זה שכל אחד שפתח צימר במרתף של הבית, פתאום יש לו דרישות... (כן - אני יודע אני סותר ת'עצמי) מצד שלישי - זה עניין של היצע וביקוש - (כמו שאמרתי קודם - שיקולים עיסקיים) בקיצור - מי שלא מוכן לקבל אותי ואת משפחתי, שילך להזד... בשקט ובשלווה בצימר שלו, אני כבר אמצע מקום אחר לעשות את זה (לעשות ת'חופשה המשפחתית והרועשת שלי!)