ציף או FLOWERBOY - זקוק לעזרתכם

Shakty

New member
ציף או FLOWERBOY - זקוק לעזרתכם

קיבלתי בוטלג בשם "The Black Knight featuring The Fishermen" עם סיפור מאוד מוזר מאחוריו : מדובר בופעה שהפלויד עשו בקופנהגן 1988. ב1 באוגוסט אחרי שב31 ביולי (ערב לפני) הם הופיעו בגנטופה סטדיום (זה נכון) לפי הסיפור כמה מהחברים שהיו בטור עם הפלויד הוזמנו למסיבה במועדון Annabels בקופנהגן שאורגנה עי ידי הסניף הדני של EMI (ככל הנראה מסיבת יום הולדת לבארי נייט - הקב"ט של הפלויד. הליין-פ אמור להיות : Jon Carin, Guy Pratt, Gary Wallis, Scott Page, Durga McBroom פלוס גילמור ורייט וכניראה עוד זמרת מהטור - ריצ'ל פיורי או מרגרט טיילור. הפליסט מוזר עוד יותר: קוורים של מוטאון וRNB כמו RESPECT או Can’t Get Enough of Your Love ו SUPERSTITION את גילמור לא שומעים למעט פעם אחת שהוא מדבר אל הSOUNDMAN במיקסר, כך שאי אפשר לזהות אם זה גילמור או מישהו שדומה לו בקול... בכל מקרה אם מישהו יכול לאמת או להפריך את הסיפור - זה יהיה סבבה... כי או שיש לי משהו נדיר בטירוף ביד או שקיבלתי FAKE משובח.

Shakty

New member
פשששששש (והרבה זמן לא אמרתי פששששש)

בטח לא על בוטלג. תודה נשמתי.

זה כנראה ה*הקלטות*

ש-flower דיבר עליהן פעם... ביקשתי ממנו שיביא לינק והוא לא מצא. הנדירות של זה היא בעצם העובדה שזה הפלויד - או שניים מהם + נגני ליווי - מבצעים שירים של אחרים. בהופעות של הפלויד מעולם לא בוצע קאבר לשיר שכתבו אחרים. עוד יותר מעניין הבחירה שלהם: R'n'B וסול. זה לא מפתיע מאוד - שימו לב לפאנקיות (ב-F) ב-Dark Side of the Moon, גם ב-WYWH כמדומני.. ומלבד זה, השורשים שלהם הם במוסיקה שחורה. אבל בכ"ז זה צריך להיות מרתק לשמוע אותם מבצעים את Superstition (שהוא שיר גדול, אגב).

Shakty

New member
מצאתי לא סתם לינק אלא את כל הסיפור

של הרוכש של אותה קלטת באיבי EBAY :) תבלי

Shakty

New member
משום מה הPDF לא עלה - עוד פעם

בעצם הPDF הוא 600KB זה מעבר למה שאפשר - אני אעלה לאתר שלי ואתן לינק: http://www.livni.com/pf/annabel.pdf

flowerboy69

New member
אתה מדבר על ההופעה ההיא

של גרסאות שירי בלוז.איכות מאוד נמוכה אבל הדיסק נחשב לנדיר-ראיתי אותו רק פעם בחיים.מעניין שאתה קונה בebay-היה שם מישהו שמכר 10 דיסקים באמת באמת נדירים שלהם וקניתי את כולם-חלק אצלי וחלק בדרך... וגם הופעה בבוסטון בשנת 73 וגם את ההופעה הידועה בוושינגטון ב 71

flowerboy69

New member
מה שמזכיר לי...

עזוב אותך משטויות-קח את הגרסה החדשה מיפן של pouls אם יצא לך לראות באינטרנט...משהו מדהים שלא ראיתי כמוהו-מחר אני יראה את זה ואת שאר ההוצאות במציאות-זה נמצא אצלי בבית ואני יהיה שם מחר

איזו גרסה מיפן?

האם זו גרסה חוקית? כי אם לא, אאלץ למחוק את הודעתך, אתה יודע. כבר דברנו על זה.

flowerboy69

New member
כבר דיברתי על זה

כל אלבומי הלהקה יצאו ביפן בגרסה מוגבלת באותו מבנה שבו היה התקליט המקורי.לאחרונה יצאו האלבומים האחרונים -momentery lafs division bell delecate sound ו pouls וגם 3 אלבומי הסולו של ווטרס.הם בעטיפת ניר כמו תקליט ובנויים ממש כמו התקליט.pouls נעשה כמו התקליט שלו-קופסא של כאילו 4 דיסקים עם ספר גדול ועטיפות פנימיות נפרדות-אחד הפריטים הכי מרשימים שיצאו ללהקה באופן רשמי

Shakty

New member
לא יודע על מה אתה מדבר איכות SBD

ממש איכות מעולה... ואני לא קונה בוטלגים !!!! זה נוגד את כל העניין!!! דיברנו על זה כמה וכמה פעמים גם ציף וגם אני - בוטלגים לא קונים!

flowerboy69

New member
אז אולי זה לא זה

מה זה לא קונה הרי הדיסק שקנית הוא בוטלוג.ההופעה ההיא הוקלטה באיכות נמוכה וזה גם מצויין בארכיון ה roio של הלהקה

הוא לא קנה, הוא קיבל

וכל עידוד לרכישת בוטלגים או הורדתם ברשת הוא בלתי חוקי. הודעות כאלו ימחקו. דיברנו על זה כבר. אנא שמור על כללי הפורום.

flowerboy69

New member
עוד טיפה מבט

שורה אחת למעלה-"קיבל"-ממשהו שקנה אותה מאיביי-אסור להזכיר פעילות קניה שכזו בפורום.מעניין שלא ראית דווקא את זה.

מניין לך שהוא קיבל ממנו?

אני לא הבנתי את זה מההודעה שלו. וכן, לא היה בהודעה שלו עידוד לרכישה כזו, מאיביי או ממקום אחר. בהודעה שלך, כן.

flowerboy69

New member
אז תקראי שוב

תחדדי את העיניים לשבת בהאה. "עידוד רכישה"?חחח אין סיכוי...ככה ישאר יותר לי...

הוויכוח הזה מיותר

ועדיף שנסיים אותו כאן. אני רק מבקשת ממך, שוב, להזהר בניסוחים שלך לפורום.

Shakty

New member
אם היית קורה את הסיפור מאחורי

הבוטלוג לא היית מדבר כל כך הרבה שטויות ;-> המקור הוקלט על קלטת ומי שקנה את המקור עשה זאת באיביי. לאחר מכן זה מופץ בדיסקים. אני לא קניתי ולא אקנה שום בוטלג. בוטלגים מחליפים או מקבלים!

holo

New member
אז איך אפשר לצבור אוסף של בוטלגים?

אם רק מחליפים אותם.. ואם מקבלים, אז איך? פשוט אין לי מושג בכל העסק הזה..

למעלה