לא כל ציפוי שוקולד חייב להיות גנאש
אפשר לבשל קרם מקקאו,סוכר,מים/ברנדי, שוקולד ומחמאה...
1. שמים בסיר 2 כפות מים ו-2 כפות סוכר, ומחממים עד הרתחה
2. מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות, או כף קקאו ו-50 גרם שוקולד.
3. מחממים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל השוקולד ניתך.מוסיפים 50 גרם חמאה, או מרגרינה, ומערבבים עד התכה מלאה.
4. מסירים מהאש, מוסיפים 2 כפות שרי ברנדי (אם רוצים). מצפים את העוגה כאשר הציפוי עדיין חם.