ציפוי עוגה ומילוי

Aטלי

New member
ציפוי עוגה ומילוי

אני רוצה לצפות עוגה בקרם שוקולד, וגם לחתוך אותה באמצע ולמרוח קרם....על העוגה אשים סמל ונרות שהכנתי מבצק סוכר
אני מכירה גנאש מ:1 שמנת מתוקה+200 גרם שוקולד מריר
עם הקרם השה אפשר לצפות למעלה
ובתוך העוגה? האם להכין גנאש ולהקציף אותו? רוצה להכין בשבת שיהיה עד יום א' בצהריים.....

תודה
 
אני מכינה גנאש מוקצף ביחס של 1 ל 4

ז״א שמנת 1 על 400 גר׳ שוקולד מריר... מכניסה למקפיא ל 15-20 דק׳ או למקרר ללילה ומקציפה עד שהופך להיות בהיר יותר. חותכת את העוגה באמצא, מורחת קרם ואז מצפה.... שיהיה בהצלחה :)
 

Aטלי

New member
לגבי הציפוי

גם את הציפוי את עושה עם גנאש מוקצף?
או שאת הציפוי כדאי מהגנאש לפני ההקצפה...(אשמור בצד לפני ההקצפה מעט)
 

Aטלי

New member
שאלה אחרונה...


הכנתי גנאש עם 350 גר' שוקולד ושמנת מתוקה, חלק ממנו הקצפתי ומרחתי בין 2 שכבות העוגה...יצא טעיממממ, עם החלק שלא הקצפתי ציפיתי מבחוץ. האם העוגה צריכה להיות במקרר? העוגה מיועדת למחר בצהריים ליחידה של ביתי.
המון תודה
 

Aטלי

New member
לא מצופה בבצק סוכר

העוגה מצופה מבחוץ בגנאש לא מוקצף, עליו יש את סמל היחידה ו-9 נרות מבצק סוכר עם פרצופים חמודים
 
למעלה