מכל
פ פנינה המקורית New member 6/7/03 #21 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifמכל../images/Emo23.gif
ר רויטלילה New member 6/7/03 #22 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
P pickit New member 6/7/03 #25 ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ששק ! מזל טוב!!!!
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ששק ! מזל טוב!!!!
ד ד 2003 New member 6/7/03 #26 יום הולדת שמח,../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif
L liat ליאת New member 6/7/03 #27 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif אומנם באיחור, אבל ברכות ואיחולים תמיד מתקבלים אז איחולי שתזכי לשנים רבות של אושר, עושר, בריאות, פרנסה, וכל מה שאת מאחלת ומייחלת לעצמך - אבל בכפלי כפליים
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif אומנם באיחור, אבל ברכות ואיחולים תמיד מתקבלים אז איחולי שתזכי לשנים רבות של אושר, עושר, בריאות, פרנסה, וכל מה שאת מאחלת ומייחלת לעצמך - אבל בכפלי כפליים
ע ענקיתי New member 6/7/03 #28 המון המון../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif היום יום הולדת היום יום הולדת שכל בוקר תפקחיעיניים ותזרח בפנייך ה שיהיה לך את כל הטוב האושר והעושר {כי בלי זה אי אפשר כמובן} שבעולם כולו. אז שוב המון המון המון
המון המון../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif היום יום הולדת היום יום הולדת שכל בוקר תפקחיעיניים ותזרח בפנייך ה שיהיה לך את כל הטוב האושר והעושר {כי בלי זה אי אפשר כמובן} שבעולם כולו. אז שוב המון המון המון
ל לישר New member 7/7/03 #29 המון המון מזל טוב אושר אושר אהבה והצלחה וכל שתבקשי לו יהי. שווה גיוזה אין ספק ובקרוב.
E effyba New member 7/7/03 #34 וואווו..רק הרגע נכנסתי וראיתי|נשיקה ששקית חמודה, המוני המוני ברכות למזל טוב,ושתרבינה שמחות. מקוה שאתם חוגגים ונהנים. ד"ש מדוד.
וואווו..רק הרגע נכנסתי וראיתי|נשיקה ששקית חמודה, המוני המוני ברכות למזל טוב,ושתרבינה שמחות. מקוה שאתם חוגגים ונהנים. ד"ש מדוד.
S shir26 New member 7/7/03 #37 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ששק! המון המון המון המון שתהייה לך אחלה שנה, אושר ובריאות (עם בנזוגך כמובן) הצלחה ושמחה ושכל משאלותייך יתגשמו, מאחלים (ניס יולי ואני...) לך רק דברים טובים, שיר
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ששק! המון המון המון המון שתהייה לך אחלה שנה, אושר ובריאות (עם בנזוגך כמובן) הצלחה ושמחה ושכל משאלותייך יתגשמו, מאחלים (ניס יולי ואני...) לך רק דברים טובים, שיר
T theהל New member 8/7/03 #38 אימאלההההההה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מה, אחרתי ביומיים????? כפרות, אחותי להתחרפנות אלפ נשיקות וברכות לאור וטוב עד השמים יחד נכבוש ת'עולם תאמיני לי בובה פרח כמוך מזמן לא ראיתי אני יעשה אותך סנדי בר אני כמו אח אני
אימאלההההההה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מה, אחרתי ביומיים????? כפרות, אחותי להתחרפנות אלפ נשיקות וברכות לאור וטוב עד השמים יחד נכבוש ת'עולם תאמיני לי בובה פרח כמוך מזמן לא ראיתי אני יעשה אותך סנדי בר אני כמו אח אני