ציפיות מכתה "קטנה" או בשמה

Diana M

New member
לא תמיד זו הסיבה,

לעיתים פשוט אין די ילדים לפתוח מספר מסגרות. והרי לא ניתן לפתוח מסגרת לשלושה ילדים. לא רק שאין זה נכון תקציבית זה גם לא נכון לילדים. ומשום כך לעיתים ניתן לפגוש מסגרות שהן יותר הטרוגניות מאחרות. ולענין בעיות התנהגות, נדירות הן המסגרות הן בחינוך המיוחד והן בחינוך הרגיל שהינן חפות מבעיות התנהגות.

bis fd

New member
יבוא ילדים

אספר לך מעשה שהיה לפני שנתיים פה בעירי
אילת משרד החינוך לא רצה לפתוח כיתת אוטיסטים ביגלל שיש רק 5 והתקן הוא 6. יש בצפון אחד להשאיל? לא מצחיק ביאטריס

Diana M

New member
bis זה משונה למדי,

כתה יכולה לפעול גם בתקן חסר של 5 ילדים. אמנם זה נותן פחות שעות תקן אך עדיין ניתן להפעיל כתה. ושוב, חשוב להבין כי תקנים הם לא רק תקציבים. בעירי פעל השנה גן עם חמישה ילדים (פיגור קל עד בינוני) זה היה גן עצוב למדי. בגלל מיעוט ילדים.

bis fd

New member
זאת מצאות

בשטח אני מורה ורואה לצערי את הדברים האלה .ובגלל זה הכנסתי את הבת לכיתה רגילה.

SHIRITA13

New member
בהרצליה מפרידים בין ילדים

עם בעיות התנהגות לבין ילדים עם בעיה שפתית. יש גן טיפולי, גן משולב, וגן שפתי. בשנה הקרובה נפתחת כיתה שפתית, למי שמעונין.

oritush5

New member
../images/Emo51.gif אני מקוה שאני אכן ראויה ../images/Emo9.gif

גליה את ממש צודקת לדעתי, בכלל לא ביקורתית (דאגנית זה דווקא חיובי בעייני). קשה לי להאמין שמורה דברה אלייך כך, זה ממש עצוב. אני חושבת שכל מורה חייבת לנהל דיאלוג יעיל ואמיתי עם כל הורה, ולהיות קשובה לבקשותיו ולשאלותיו, בית ספר הוא לא שלטון דיקטטורי! (אגב, אני החלפתי השנה באמצע השנה שיטת קריאה לתלמידה אחת בעקבות בקשה ההורים שפנו לאבחון פרטי, וגם הלכתי להדרכה אצל המאבחנת עבור ילדה זו...) בכל אופן, תודה על המחמאות, זה מאד מחזק!

דליה.ד

New member
ציפיות?!?

מה זאת אומרת? בוודאי שיש להורים ציפיות, חלקן לא ראליות וחלקן אמיתיות עד כאב. אני מתכוונת לתת לזה מקום בישיבת הורים הראשונה עם הורי כיתתי החדשה (זוכרים? א´ cp).

למעלה