ציפי לבני בתפוז
אנשים

ציפי לבני בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

רגע לפני הפריימריז, היום בשעה 16:30, תגיע ציפי לבני לתפוז ותתארח בשידור חי בבלוג TV. זו ההזדמנות שלכם לשאול אותה כל מה שרציתם לדעת, רגע לפני הבחירות, בפורום מפלגת קדימה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=345&MessageId=121592195
פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים להופעות של ארז לב-ארי, דני רובס ועוד. מהרו להרשם... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=121585138

יש לי שאלה../images/Emo12.gif אשמח מאוד אם תעזרו../images/Emo3.gif

כולם מדברים של זה שהשרשרת של הימ נמצאת בחנות שקוראים לה תומר בדיזינגוף,אבל באיזה שער היא בכלל? וכל הזמן יש שם את השרשרת? ואיך מבטאים את heartagram? heart a gram?
ויש בעוד מקומות שמוכרים את זה? קצת קשה להגיע לדיזינגוף

או או ועוד שאלה../images/Emo6.gif

יש מצב גם שיש חולצות של הימ בדיזינגוף? איזה שער? וגם השם!

inbal287

New member
תשובות [לפחות ננסה]

1. אין לי מושג איזה שער, כי אני לא זוכרת בע"פ. זה כשנכנסים מקינג ג'ורג, ויש "נו ניימ" ובעבר גם "בורגראנץ"... ויש את הכניסה של הלמטה לחנות של קסטרו. אני מקווה שזה נתן לך קצת יותר כיוון. 2. אם הבנתי נכון, אז כן, ככה מבטאים את זה
. 3. אין לי מושג לגבי עוד מקומות... אני מכירה רק שם. וכמובן, יש גם באינטרנט [ויותר יפים]. 4. חולצות של הימ יש גם בתומר. אני קניתי שם אחת. ואם אין שם, אז יש את "המטאל שופ", שזה בבניין השני של הדיזינגוף סנטר בקומה של "יער הפיות" רק קצת יותר למטה לכיוון היציאה.

inbal287

New member
אוקיי סבבה,

א. יש מקומות שזה יעלה בהם יותר. ב. זה בטח קשור לגודל של הפיה. ג. זה מיובא... ואני בטוחה שלא תמצאי את זה בעוד הרבה חנויות בארץ. ד. בשביל דברים יפים נאלצים להשקיע לפעמים.

ראיתי את אותן פיות בחנות קטנה במושב ב26 ש''ח

והגודל היה בינוני,אבל 500 לפיה לא משנה מה הגודל זה ממש ממש מוגזם. פעם קניתי פיה גדולה ב40 ש''ח. מסכימה שבשביל דברים יפים צריך להשקיע,אבל זה כבר הגזמה.

inbal287

New member
הממ

אני אישית לא קונה שם פיות, אלא יותר אלבומים וספרים וכאלה דברים. כך שלא אכפת לי להשקיע, ולא חושבת בכללי שהמחירים של הדברים האלו מוגזמים במיוחד שקשה מאוד למצוא אותם במקומות אחרים. את הפסלים האלו אפשר אולי לקנות בהרבה מקומות, לא בטוחה אם הם באמת אותה תוצרת, אבל לדעתי החנות הזו מיוחדת ושווה את הכסף... תלוי מה את מחפשת בה...

inbal287

New member
בכללי, תריצי חיפוש בגוגל לגבי מוצרים של הימ

ותראי בעצמך שיש אופציות יותר יפות. בתומר יש רק אופציה אחת או במקרה הטוב, שתיים.

The Ocean Girl

New member
פשוט תשאלי איפה זה תומר..

זה מין חנות שחורה כזאת
אהה ותשאלי בשבילי עם יש שם של סונטה

למעלה