היית שם? לא נראה לי שיש שרשרת של סונטה
T The Watery sky angel New member 16/9/08 #12 היית שם?../images/Emo12.gif לא נראה לי שיש שרשרת של סונטה
I inbal287 New member 16/9/08 #14 אני דווקא חושבת שיש... נראה לי שראיתי שם מתישהו. אבל זה היה מזמן... כי כבר עברו כמה חודשים מאז שנכנסתי לתומר.
אני דווקא חושבת שיש... נראה לי שראיתי שם מתישהו. אבל זה היה מזמן... כי כבר עברו כמה חודשים מאז שנכנסתי לתומר.
T The Watery sky angel New member 16/9/08 #20 אבל איך נראית שרשרת של סונטה?../images/Emo6.gif אין להם משהו בסגנון heartagram,לא?
T The Watery sky angel New member 17/9/08 #29 את יודעת איך זה נראה? מישהו פה יודע?../images/Emo12.gif
T The Ocean Girl New member 17/9/08 #31 של סונטה לא.. אבל של הימ כן.. את לא זוכרת איך היית השרשרת שלי?
T The Watery sky angel New member 17/9/08 #28 שו לא באתי איתך? בכלל לא אמרת לי אף פעם שקנית את השרשרת *מאוכזבת*
T The Ocean Girl New member 17/9/08 #30 בטח שאמרתי! ../images/Emo2.gif את לא זוכרת ששאלתי אם את רוצה לבוא איתי לתל אביב? את אמרת שאת לא יכולה אז הלכתי עם גל.. וקניתי אותה אחרי שהשרשרת הקודמת (שאותה קיבלתי) נפלה
בטח שאמרתי! ../images/Emo2.gif את לא זוכרת ששאלתי אם את רוצה לבוא איתי לתל אביב? את אמרת שאת לא יכולה אז הלכתי עם גל.. וקניתי אותה אחרי שהשרשרת הקודמת (שאותה קיבלתי) נפלה