ציפי שני מגיעה להתארח ביום חמישי 14.11

ציפי שני מגיעה לענות ולייעץ לכם

זה הזמן להחליף עבודה

הזוגיות שלי טובה עבורי

כדאי לי לעבור דירה השנה

שאלות משמעותיות צצות בראשנו בחיי היומיום וזה הזמן לבדוק מה אומרים המספרים על השינויים בחיינו

ביום חמישי, 14/11/2013 בין השעות - 19:00 עד 21:00 תתארח בפורום ציפי שני- מדריכה ומייעצת לדרך חיים

במסגרת האירוח תענה ציפי על שאלות בנושא נומרולוגיה ותעזור לכם בכל נושא הקשור ל:
שינוי מקום עבודה, מעבר דירה, פתיחת עסק, התאמה מקצועית, התאמה זוגית, עיתויים למהלכים שונים בחיינו וכו'.

אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם להודעה זו

קצת על ציפי שני

מטפלת רוחנית, מתקשרת, נומרולוגית, מטפלת בהילינג רוחני, מייעצת, מדריכה ומאבחנת בעלת ניסיון וותק רב.
מייעצת ומכוונת בקבלת החלטות בבחירת: מקצוע, בן/ת זוג, נישואים, תכנון הריון, גירושים, נסיעות, קניית ומכירת בית, פתיחת עסק או סגירתו, וכו'.
המייחד את דרך הייעוץ שלה זו ה"ראייה" המיוחדת שלה והמסרים שמתקבלים מהעולם שמעבר והתווית דרך מעשית המביאה את האדם להחלטה הנכונה עבורו.
בנוסף מעבירה ציפי קורסים וסדנאות, ערבי נשים וימי הולדת בנומרולוגיה ותקשור.

לא יכולים להתאפק עד יום חמישי?! בואו להתייעץ בשיחה אישית עכשיו!!!
בטלפון 012-409-03-7200-22

*עלות השיחה 9.9 ₪ לדקה. ללא כרטיס אשראי וללא התחייבות. שיחה בינ"ל

לפרטים נוספים לחצו כאן:
http://mysiteis.co.il/mentors_aff022/index.html

קאטי44

New member
שאלה לציפי שני

ציפי שלום רב,
אשמח מאוד לעזרה ולמענה ממך.
אני בת 28 , לאחר סיום של תואר ראשון, ונמצאת במצב של בלבול , אי וודאות ואף פחד לגבי עתידי.
אני נורא מתלבטת לגבי צעדי לעתיד טוב יותר. אני רוצה שינוי, חייבת אותו אך פוחדת דבר שנובע מהרבה החלטות שרצות בראש אך איני יודעת מהי החבירה לשינוי הטובה ביותר.
אני מתלבטת אם להחליף עבודה לבין להתחיל ללמוד לתואר שני או ללמוד לימודי תעודה , תחום לימודי שיעזור לי בהקשר המקצועי.
אני פשוט מרגישה אבודה ומבולבלת. האם לעזוב את העיר בה אני גרה?
מהי ההחלטה הנכונה עבורי?
אשמח מאוד למענה והתייחסות.
תודה רבה.

zippa11

New member
בחירה

שלום לך קאטי,
אני מבינה את הבלבול וקושי ההחלטה, סה"כ תאריך הלידה שלך מדבר על התלבטויות רבות בכל תחום בחיים וקושי להחליט. את נמצאת בשנה 3 שהיא שנת ההזדמנויות אך נראה לי שמרוב התלבטויות לא קל לך לראות את ההזדמנויות וזה כמו מרוב עצים לא רואים את היער. לדעתי את גם חוששת מאוד להיכשל ודבר זה מוסיף על חוסר היכולת להחליט.
אני מציעה לך ללכת ליעוץ מקצועי שיעזור לך להתמקד ולהביא אותך למצב שתוכלי להעמיד לעצמך סדר עדיפויות של מה קודם למה. אי אפשר לעשות שנוי בבת אחת בכל תחומי החיים.
אין מה לחשוש מלבקש עזרה מקצועית שתעזור לך לצאת מכל המצב בו את נמצאת - בהצלחה

קוקולה9

New member
ציפי שלום רב

מעונינית לדעת על מכירת דירה ורכישה יש דירה על הפרק אך אנני מצליחה למכור את שלי הכל נראה כאילו עוצר. אנו ממש רוצים לעבור מתי יתרחש המעבר? אני נולדתי ב26/05/72 ובעלי 09/10/1964 אודה לך מראש וגם האם עבודתי כעת כמורה היא זמנית בחיי או שמא עליי להמשיך לכיוון אחר? אני מאוד מבולבלת והכל אצלי נעשה זמני.....
בתודה מראש קרן

zippa11

New member
מכירה וקנית דירה

שלום לך קוקלה,
לגבי מכירת הדירה: את ובעלך נמצאים על ציר זמן שמעכב את התהליך כלומר את בשנה של התחלות חדשות ולכן יש לך צורך בשינוי וזה זמן מצויין עבורך לעשות שינוי.בעלך לאומת זאת, נמצא בשנה של התכנסות פנימה ועשיית חשבון נפש ולאו דווקא התחלה של דברים חדשים. ואני קולטת שהוא באמת קצת מהסס בקשר למהלך הזה. והמערכת הגורלית שלכם ביחד שמצד אחד דוחפת קדימה נתקלת גם בעיכובים. לגבי מכירת הדירה ניתן לעשות כל מיני מהלכים שיקדמו את מכירתה אך זה לא המקום לפרט. אם תרצי לשמוע פרטים את מוזמנת להתקשר לקו היועצים של אלטרנטיבלי שלוחה 107 בעיקר בשעות הבוקר והצהריים ואשמח לעזור.
בכל אופן אני מציעה להתמקד במכירת הדירה הנוכחית קודם שאתם קונים דירה חדשה.
לגבי מקצוע: יש לך יכולת ביטוי מאוד טובה ונראה לי שאת מאוד אנרגטית ויכולה לעשות הרבה דברים בעת ובעונה אחת כווני עצמך בהתאם לתכונות אלו. את בהחלט יכולה לעסוק בהוראה אבל שיווק ומכירות יכולים להתאים לך גם.
בהצלחה

sa1978

New member
שאלה לציפי שני

ציפי שלום
אשמח לייעוץ לגבי מקום העבודה , להחליף למקום עבודה אחר באותו התחום או להחליף לתחום אחר בכלל ,לשנות ?
אשמח גם לבדיקה לגבי הזוגיות שקצת מתעכבת במעבר לדירה יחד ובכלל בהתקדמות קדימה
23,06,78 ושל בן זוגי 29,10,75
תודה :)

zippa11

New member
יעוץ

שלום SA,
לגבי עבודה: במזלך קיים עיסוק בהדרכה או הוראה הכרוכים בתנועה (נסיעות) ובפנימיותך צורך באיזון סדר ואסטטיקה.
מבחינת העיתוי את נמצאת בשנה שמצד אחד דוחפת אותך לקידום והתפתחות בחיים ובעבודה ומצד שני את עלולה ליפול למצב של כאילו עמידה במקום. אם מקם עבודתך מאופיין בתכונות שציינתי לגבי אופייך הייתי ייעצת לך לך לנסות להתקדם באותו מקום. ובאופן כללי אני לא ממליצה לאף אחד לעזוב מקום עבודה, אלא אם את ממש אומללה בו, לפני שתמצאי מקום חדש.
לגבי זוגיות בן זוגך נמצא במקום של סגירת מעגלים והחלטה לגבי המשך עתידו. עצתי לך שתיזמי שיחה ולבנו את העניינים ביניכם. זכרי רק כלל חשוב אחד תהיי חכמה ולא צודקת על תתני לפיך להוביל אותך כי הוא עלול להכשיל אותך.
בהצלחה

שאלה לציפי

שלום רב
ת.ל שלי 5.2.1973
כרגע בהלם, אולי גיל המעבר - השאלה שלי
אני מאוד רוצה ללמוד משהו ומבולבלת מכיוון
האם לדעתך יתאים לי תחום הסטייליניג או עיצוב הבית
נושאים שמעניינים אותי אבל אני לא סגורה כעקרון רוצה לכוון ללמוד משהו כדי שיהיה לי משהו נוסף אופציה לשילוב עם מה שאני עושה היום

בתודה מראש

zippa11

New member
עולם ומלואו

שלום לך,
כאשר אנחנו מחליפים "קידומת" לעתים קשה לנו לקבל את העובדה שהתבגרנו ואנחנו שואלים את עצמנו לאן פנינו מועדות כי הזמן חולף מהר ויש סוג של חשבון נפש. כך שתגובתך היא בהחלט טבעית ואופיינית להמון אנשים כמוך.
בתכונותייך יש מן הרגישות והאמפטיה ויכולת ביטוי מילולית מאוד טובה. תחומים כמו יעוץ והדרכה והכוונה בהחלט יכולים להתאים לך וזה יכול להיות בהרבה תחומים שכוללים גם סטיילינג מכל סוג. לגבי התאמה מקצועית יותר מדויקת אני זקוקה לשם מלא. את מוזמנת להתקשר לקו היועצים של אלטרנטיבלי שולחה 107 בשעות הבוקר ואשמח לכוון אותך ביתר דיוק.
בהצלחה בבחירתך

Mandy18

New member
שלום ציפי

מעוניינת לשאול אותך בקשר לעבודה.
אני מרגישה תקועה בעבודה שלי ויותר משנה מחפשת משהו חדש, שולחת קורות חיים וכלום.

מתי אמצא עבודה חדשה?

תודה לך,
פרטים שלי - אולגה 13.12.1985

אהובה1232

New member
ציפי שלום

אודה לעזרתך בנוגע לזוגיות במשבר. האם יימצא פתרון?
כמו כן מרגישה שהבית עם אנרגיה מכבידה. האם זה קשור?
תודה רבה,
אהובה 15/8/1961

zippa11

New member
זוגיות

אהובה יקרה,
בתכונותייך את מאוד משפחתית ומסגרתית אך יחד עם זאת את אוהבת שדברים יעשו על פי דרכך ולא תמיד הצד השני מוכן לקבל זאת. את נמצאת בשנה של שיתוף פעולה שקשורה בין היתר לזוגיות. הדבר יכול להתבטא בהידוק הקשר או לחילופין בניתוקו. אין את תאריך הלידה של בן זוגך כך שההכוונה היא לגבייך בלבד.
לגבי הבית: כאשר האוירה בין האנשים בבית מתוחה הדבר משפיע אנרגטית על הבית כולו ולכן ישנה תחושה של כבדות. הבית רק סופג את מה שמשדרים לו. ישנו כלל ידוע: אם אנחנו רוצים שהסביבה שלנו תשתנה אנחנו חייבים להשתנות קודם בררי אם עצמך מה את יכולה לשנות בעצמך ואני מאמינה שהאנרגיה תשתנה בהתאם ודברים יתחילו להסתדר.
בהצלחה רבה לך

zippa11

New member
עבודה

אולגה היקרה,
השנה בה את נמצאת מאופיינת יותר בהתבססות בקיים ותכנון מהלכים עתידיים. ולכן הצורך שלך לחפש מקום חדש. להחליף אוירה ולהתחיל משהו חדש. עלי גם לציין שאת יצירתית מאוד וצריכה לבטא את עצמך בכל תחום בו תבחרי לעסוק.
אני מציעה לך לרשום לעצמך מה בדיוק את מחפשת ולהכין עצמך בהתאם לראיונות עבודה ואולי אף ללכת ליעוץ מקצועי כי כשאנחנו לא יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים אנחנו משדרים זאת למראיין והתוצאה ידועה.
אני מאמינה שתוך זמן די קצר תמצאי עבודה שמתאימה לך ותהני ממנה מאוד אך עלייך להתמקד בכיוון שתבחרי.
כל טוב לך ובהצלחה

itaf10

New member
הודעה לציפי - זוגיות

שלום ציפי
התאלמנתי לפני 10 שנים. היתה לי זוגיות כשנתיים, היתה זוגיות די יפה עד ש.....התפרקה עקב "עקיצה"...
אני כבר לבד כ-5 שנים ופוחדת להתחיל בזוגיות חדשה.
אני רוצה להשתחרר מהמצב, אני גם לא כל כך צעירה בגיל, נראית טוב ונהנית מהחיים ללא זוגיות.
פרטים אשמח למסור דרך הפרטי.
בתודה מראש
24.8.46

zippa11

New member
זוגיות

שלום לך,
את אישה מאוד משפחתית רגישה ויחד עם זאת זקוקה לעצמאות. מבחינה רגשית למרות ואולי בגלל רגישותך קשה לך להפתח רגשית ולבטוח באחרים למרות שאת יכולה לשמש כותל לאחרים. הפחד שלך מובן אבל כמו שאומרים אם לא מנסים אז לא יודעים. את נמצאת בשנה 2 שזו שנה של התלבטויות לגבי כל תחומי החיים אבל גם יכולה להיות שנה נפלאה למציאת בן זוג.
אני מציעה לך להתחיל בלירמוז לסביבה שאת מעוניינת להכיר בן זוג לצאת ולהפגש לבדוק ולראות מה את רוצה. אני חייבת לומר לך שלאהבה אין גיל ולא מראה אז אם את באמת תחליטי שאת רוצה זוגיות אני בטוחה שתמצאי את האדם המתאים שידע להעריך את תכונותייך הנפלאות
אם תרצי לשוחח איתי את מוזמנת להתקשר לקו היועצים באלטרנטיבלי לשלוחה 107 בשעות הבוקר והצהריים.
מאחלת לך מכל הלב שתמצאי את מבוקשך בהקדם

itaf10

New member
תודה רבה על תגובתך

אשמח ליצור איתך קשר בהקדם.
אפשר לקבל את הטלפון של קו היועצים באלטרנטיבלי?
בתודה מראש

itaf10

New member
לא ברור לי מה פרוש שנה 2 בהתלבטות...

שלום ציפי
"רשמת שאת נמצאת בשנה 2 שזו שנה של התלבטויות לגבי כל תחומי החיים"...
מה המשמעות הדבר?
בתודה מראש

דנ120

New member
שלום לציפי שני ,

מעוניינת לשאול בנוגע להכוונה בנושא תעסוקה / מקום עבודה
ומצב כלכלי .
דליה - 22.9.1957

למעלה