ציפי שני מגיעה להתארח ביום חמישי 14.11

zippa11

New member
תעסוקה

שלום לך דליה,
את אישה בעלת עוצמות אדירות וצורך להתקדם. אנשים שנולדו ב-22 לחודש הם בעלי יוזמה ויכולת ביצוע של דברים גדולים.
מבחינת הזמן את נמצאת בשנה של התחלות חדשות. אם אינך עובדת זה הזמן לשנס את כל כוחותייך ויכולותייך כדי למצוא עבודה.
כפי שכבר אמרתי בפורום זה את צריכה למקד את עצמך למה שאת רוצה לעשות ולהכין עצמך לראיונות עבודה.
אין לי את שמך המלא כך שקשה לי לכוון אותך ספציפית למקצוע מסויים. את מוזמנת ליצור איתי קשר באמצעות קו היועצים של אלטרנטיבלי שולחה 107 בשעות הבוקר והצהריים.
בהצלחה

דנ120

New member
תודה

forum guest

New member
שאלה לציפי שני

קוראים לי דיאנה נולדתי בתאריך: 6-10-1981

האמת שקיבלתי המלצות על הוספת שם כי השם הנוכחי שלי לא מתאים לי, אני לא ממש יודעת עם החלפת שם תגרום לשינוי משמעותי.

השאלה שמעניינת אותי היא מה יהיה עם הזוגיות שלי?בנתיים אני לבד.היה לי קשר ארוך של כ- 8 שנים ולפני כשנתיים הוא נגמר ביוזמתי.האמת שפיזית הצלחתי להתגבר על הפרידה אבל בתוך תוכי אני עדיין קשורה לבן אדם הזה וזה לא נותן לי מנוחה.אנחנו לא נמצאים בקשר כלשהו מאז הפרידה ולא התראינו גם.זה לא העניין שאני אוהבת אותו עדיין זה משהו אחר שאני מרגישה שקושר אותי וזה משגע אותי.מאז גם לא הייתי בקשר עם מישהו אחר.

עוד שאלה שמטרידה אותי מה עם העבודה שלי?כרגע אני לא ממש מצליחה בעבודתי.
תודה רבה.

zippa11

New member
שם

שלום לך דיאנה,
מקריאת שאלתך נראה לי שאת לא ממש סגורה על הוספת שם. מקובל הוא שהשם ניתן לפי רצון הנשמה והושמה בפי הורייך שנתנו לך את שמך. החלפת או הוספת שם לא יוסיפו ולא יגרעו דבר אם השינוי לא יבוא מתוכך. שלא לדבר ששינוי שם הוא תהליך ויש לבדוק הרבה פרמטרים לפני שעושים פעולה מאין זו.
לגבי זוגיות - אני מאמינה שהקדשת לא מעט מחשבה לפני שהחלטת לסיים זוגיות שנמשכה 8 שנים. פעמים רבות במקרים כאלה ישנו תהליך פרידה כמו אבל על מה שהיה. כדי להכניס אנרגיה של זוגיות חדשה יש לפנות לה מקום ולכן כל עוד שאת עדיין שם יהיה לך קשה מאוד להתחיל קשר חדש. לכן אני מציעה לך לקבל יעוץ מקצועי ולראות למה את עדיין שם ולשחרר את המקום הזה ורק אז תהיי באמת פנויה וחופשיה לחפש את המיועד לך.
דרך צלחה לך

Tustusit

New member
שלום ציפי

סיימתי לימודי תואר ראשון, אני מחפשת עבודה כבר זמן רב ומתלבטת לגבי המשך דרכי.
הייתי רוצה לשאול אותך על הכוונה תעסוקתית, תחום המתאים לי? ובנוסף, האם צפוי לי מעבר דירה בזמן הקרוב?

תודה רבה :)
מיתר 9.9.1987

zippa11

New member
הכוונה

שלום לך,
אתחיל מהסוף את נמצאת בשנה 6 שהיא שנה שמוקדשת לכל מה שקשור במשפחה או מסמל משפחה. ומשפחה זה גם מעבר דירה.
לגבי הכוונה מקצועית על תאריך הלידה שלך פיך הוא כלי העבודה שלך. יכולת הביטוי שלך מובילה אותך לטוב ולרע. את גם טובה מאוד בהקשבה לאחרים וזה יכול להוביל אותך לעבודה עם אנשים בתחומים טיפוליים.
כדי לקבל תמונה מדויקת יותר אני צריכה את השם המלא. את מוזמנת להתקשר לקו היועצים של אלטרנטיבלי שולחה 107 בשעות הבוקר והצהריים ואשמח לעזור לך יותר

כרישונת

New member
שלום ציפי

שאלתי בנוגע לזוגיות..
אני בת 44 רווקה. רציתי לדעת אם יש מסר בתחום.. מתי אכיר את המיועד לי?

שאלה נוספת ברשותך, בעניין העבודה. אני רוצה לפתוח עסק של קונדיטוריה. האם כדאי? האם זה הזמן המתאים?

תודה!
ת.לידה 19.9.69

zippa11

New member
כרישונת

לפי תאריך הלידה שלך מאוד מתאים לך להיות עצמאית ותחום המזון ובמקרה שלך קונדיטוריה תצליחי.
לגבי העיתוי הייתי ממתינה עוד מספר חודשים ובינתיים מכינה את השטח כמו בחירת מיקום שזה הדבר החשוב ביותר בעסק מהסוג שלך. וכל הדברים הנוספים שאת צריכה. ורק לקראת האביב לפתוח את העסק.
לגבי זוגיות - פעמים רבות אנחנו מביעים את רצוננו בזוגיות אך לא ממש עושים את הצעדים הנחוצים כדי שזה יקרה. את צריכה לשאול את עצמך האם את באמת רוצה לוותר על העצמאות שלך שכה התרגלת אליה ואם כן לפעול בהתאם.
עלי והצליחי

Dandi44

New member
שלום ציפי,

מה שלומך?
רציתי לשאול אותך בנוגע להתאמה זוגית ביני -4.4.94 ולבין 23.6.93.

ובנוסף רציתי לשאול אותך עוד שאלה בנוגע לשינוי תפקידי בצבא-
כרגע אני משרתת בתפקיד לבורנטית, וממש קשה לי בשנה האחרונה... רציתי לשאול האם מומלץ לי לעבור תפקיד? (במסגרת התפקיד של הלבורנטית, או בכלל לצאת לתפקיד אחר בבסיס שלי?)

תודה מראש!!!
דנה:)

zippa11

New member
התאמה

שלום דנה,
לגבי התאמה זוגית אם את שואלת ע ל משהו שאת רוצה להכיר או זה משהו שאת יוצאת איתו זמן מה? כי עצם השאלה מעוררת אצלי תהיות וזאת משום שאם אנחנו יודעים במובן העמוק של הידיעה שבן הזוג מתאים לנו השאלה לא הייתה נשאלת כלל. אומר לך באופן כללי את אדם מאוד מסגרתי וביקורתי לגבי עצמך ושואפת לשלמות על פי דרכך והבנתך. בן הזוג הנו טיפוס משפחתי ואם הוא נקשר לאישה הוא יבטל את עצמו למען בת הזוג שלו ולמען שלום בית אך אם לא טוב לו במקום מסוים באמת הוא לא יהסס לקום ולעזוב.
לגבי מקצוע אוכל לומר לך שאת מאוד דייקנית יסודית, מסודרת ופדנטית ומתמקדת בפרטים קטנים ולפעמים מרוב פרטים קשה לך לראות את התמונה השלמה. חפשי משהו שתוכלי לבטא את היכולות האלו ואני מאמינה שתצליחי.

קמוש1

New member
שלום ציפי

אני רוצה לשאול על זוגיות... מתי תהייה לי זוגיות רצינית??
אף פעם לא הייתי אהבה רצינית ואני חוששת שזה לא יגיע...

שאלה נוספת... רציתי לעשות שינוי בחיים שלי. אני מרגישה שקשה לי מאוד מבולבלת ואבודה.
רציתי לעשות מעבר דירה לאיזור שבו כן אוכל להתפתח ...כבר התחלתי לעשות הכל.. אך צצו לי בעיות חדשות (בריאותיות) שמחייבות אותי להישאר באיזור.
אני צריכה לעבור ניתוח מסויים שיכול לשפר לי המון דברים.. אך מצד שני אני מרגישה שאני אצטרך לדחות את החיים שלי בכמעט שנה למען השינוי
האם ההחלטה הזאת היא טובה עבורי? או שזה לא הזמן לעבור???

zippa11

New member
זוגיות

שלום לך קמוש,
השנה את בשנה של התחלות חדשות ולכן זה זמן טוב להתחיל לעשות את כל הפעולות הדרושות כדי למצוא זוגיות. הסירי דאגה מליבך במזלך קיימת זוגיות והיא תגיע אם תעשי את הפעולות הדרושות כדי למצוא אותה ולא תשבי ותחכי לנסיך על סוס לבן.
לגבי שינויים נוספים בחייך את צריכה לעשות סדר עדיפויות או כמו שאומרים כל דבר בעיתו ואת זו שצריכה להחליט מה את רוצה להשיג קודם
בהצלחה

ליאם 05

New member
ציפי שלום

אנחנו במשא ומתן במכירת הדירה שלנו כי התרחבנו ב"ה במשפחה והדירה הפכה להיות קטנה לנו.
רוצים לעשות שינוי לעזוב את פ"ת ולעבור לעיר אחרת. מחפשים שם דירה לקנייה.
תאריך לידה שלי 20.1.79 ושל בעלי 20.10.77
אשמח לשמוע דעתך בעניין. האם מומלץ או לא? אני קצת חוששת מהמעבר כי השינוי יהיה לי ולבעלי בכל תחומי החיים (מגורים, עבודה וכו')
בנוסף אשמח לדעת האם יהיה לנו עוד הריון בעתיד הקרוב או הרחוק...

תודה מראש

תשובה לליאם 05

שלום ליאם

פנית אלי במסר מאחר וציפי לא הספיקה לענות לשאלתך כאן בפורום.

את במרכזה של שנה נומרולוגית מספר 1 שנה הדורשת מאיתנו שינויים בכול תחום בחיים מגורים, עבודה ועוד...
מאחר וגם נתיב הגורל שלך וגם יום הלידה שלך הוא 2 מספר חזק כאשר הוא באיזון. במצב ההפוך הוא יוצר בלבולים וחוסר וודאות.
בעלך לאומת זאת נמצא לקראת סיום שנה נומרולוגית מספר 9 מה שמאפשר את הבשלות שלו לשינוי די בקרוב בעוד מספר חודשים.
ממליץ לכם לבצע המעבר .

פוטנציאלית יש גם אפשרות להרחבת המשפחה.

המשך יום טוב

למעלה