החלטתי לחזור בתשובה אני מתחזק
ג גוטה 76 New member 1/4/15 #68 אתה חמוד אתה אין על הציצים שלך חחח תשלח לי גם בפרטי? אבל צבע אותם בשחור קודם טוב?  
B bartzvi New member 1/4/15 #73 אז מה אם אני אשכנזי ... זה אומר שהפיטמות שלי חומות פחות ? נ.ב איך משיגים פיטמות וורודות?
מ מחפש עיר מקלט New member 31/3/15 #24 נאה דורש נאה מקיים ככה אותי לימדו נראה אותך ובלי ממני כוס מיץ אומץ על חשבון הברון
ק קסם 82 New member 1/4/15 #29 שקופה..וורודות .. אל תתחיל איתי אני אוהבת אותם .....זה לא אומר שאני שחומה (ושחום זה סקסי )
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 1/4/15 #34 עכשיו אני סקרנית במיוחד! זה כולל סטרפטיז, כן? אני לא אבוא וישר אראה אותך ערומה.  
ד דניאל35אי New member 1/4/15 #35 ברור אתפשט לאט לאט     בעצם אם תבואי אלי הביתה אני יכולה לפתוח לך עם מגבת  
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 1/4/15 #36 נהה אל תהרסי לי את הכייף. אני אוהבת לראות אתכן מתפשטות לאט לאט, שלב שלב.
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 1/4/15 #40 את בטוחה? אני אעשה את זה כל כך לאט, אבל כל כך לאט שאת תצאי מדעתך מרוב המתח והציפייה.
מ מחפשת את האומץ Member מנהל 1/4/15 #43 את תשלמי על ההתנהגות החצופה הזו אבל בסוף....           את תודי לי מאוד!:- P