במיוחד בשבילך איילת
זה משום שאת אוהבת אותי אהבת חינם: פרופסור עוזי בלשן: "צריך לתלות את החרדים על עמודי חשמל!" "חדשות" 30.12.92 מרואין בתכנית "ערב חדש": "צריך להיכנס למאה שערים עם זחלמים ומקלעים אפס חמש ולרסס אותם" "ערב חדש" 22.12.85 יהונתן גפן: "גנבו לי את המדינה, אם החילונים רוצים לחיות פה אין להם ברירה אלא לפתוח באינתיפאדה. כן, אני מוכן לזרוק את האבן הראשונה!" "מעריב" 8.5.98 "חבל שלא נשרפתם בשואה"! ("מעריב" 11.5.00) כך צעק מעיין שיינפלד חבר המשק של קיבוץ "כפר חרוב" לעבר קבוצת חרדים, ובנוסף ירק על אחד הרבנים. מוטקה יחזקאלי: "יכולנו לאהוב אותם אילו סגרנו את החרדים בשמורות טבע, ומעבירים ביניהם תיירים תמורת תשלום" במילים אחרות- נכניס אותם לגטאות!!! "החרדים יונקים מאותם יצרים אפלים שינקה הזוועה הנאצית-פשיסטית " "דבר" 24.12.84 "צריך לטאטא את הרבנים" "דברי הכנסת 7.10.86 "השיטה היחידה שהחרדים מכירים היא שיטת האלימות" שולמית אלוני דברי הכנסת 16.6.86 לראות ולא להאמין שהיא קיבלה פרס ישראל. וכאן הוא המקום לצטט את דברי ראש עיריית ירושלים, אהוד אולמרט, על שולמית אלוני: "מי שקורא את דברי אלוני, לא יכול להישאר אדיש ללשון הבוטה הזו שיש בה לא אחת סממנים מובהקים של שנאה שמזכירה ספרות מסוימת מאוד" "קול ירושלים" 11.1.85 שר החינוך, יוסי שריד, יו"ר סיעת מרץ: "יש להקים יחידה למאבק באינתיפאדה של החרדים כמו שהקימו יחידות מיוחדות בשטחים" דברי הכנסת 23.9.97 מ. ר. סיעת "מרץ": "הקמנו סיירות אנטי-חרדיות שיורידו לחרדים את הראש" "זמן ת"א" 5.6.98 פרופ' עוזי אורנן, בלשן: "לזרוק את כל הדתיים לים" תכנית "פוליטיקה" 30.8.99 מפקד כיתה בצה"ל לחייליו: "בואו נהרוג בן ישיבה" "ידיעות אחרונות" 20.6.86 השדרן א. מ.: "יש לסגור את החשמל והמים במאה שערים, כמו שעושים בלבנון" גל"צ 27.11.98 בתוכניתו של מולי שפירא נשיא בימ"ש ה"שלום" בב"ש, עודד אליגון: החרדים 'טפילים' ו'עלוקות' "הארץ" 29.11.99 בכפר סבא חולק כרוז בו מצויירים ילדים חרדים ובו כתוב: "צריך לחסל אותם כשהם עוד קטנים" ספטמבר 1988 הכרוז חולק לאחר סדרה של הפגנות של "מרץ" ו"עם חופשי" נגד הקמת מעון דתי במקום נו מה יש לך עכשיו להגיד איילת????