צלחות. חרוטות וצרובות.......

yulevi

New member
תיקון טעות

לאחר שהתגלתה הטעות של אריה,ערכתי מחדש את המאמרים ועד שאריה יכתוב מאמר חדש הם מופיעים בהתאם לתיקונים,האחד במדור כללי והשני בהדפסי עץ.

artagel

New member
ליהודה

אני מציע להעביר טיפים וטריקים לאחד הלוחות שיהיו נעוצים שם לתמיד ושלא ניצטרך לחפש בעתיד הודעה זו.

yulevi

New member
ישנה הודעה

כנראה לא קראת את כל השרשור,הטיפ הועתק כמאמר במדור מאמרים

artagel

New member
מיצטער אולי לא היבחנתי אך בכל

זאת המאמר מופיע תחת תאריך 26/11 ואני כתבתי ב 25/11 .

yulevi

New member
מאמר

ראשון פורסם ב 25 לחודש לפני ששאלת, מה שמופיע ב26 אלה מאמרים שנערכו מחדש

אריה........איך אני מעתיקה-

פורטרטים? מאוד פשוט. מעתיקה, ושמה מולי את הדוגמה. וצורבת דרך צפיה בלבד. הנה דוגמה מלפני (!)6 שנים לערך ... וזה, מתוך תמונה בעיתון.... האלבום נמסר למוזיאון שהוקם במיוחד עבורו לא מזמן בתל אביב, והוא אוגד בתוכו מאות דפים של חברי פורום אומנות שימושית בווי-נט שהקימו פרוייקט במיוחד לאיש היקר והמוכשר הזה.

yulevi

New member
מעוונותי בצריבת פורטרים

העתקתי והעברתי לדיקט עם נייר העתקה,אלה היו נסיונות ראשונים שלי בצריבה ומאז לא נגעתי בצורב חוץ מחתימה על עבודותי,לא תזיק לי קצת ביקורת אולי זה ידרבן אותי להתנסות שוב

yulevi

New member
צ'ארלי צ'אפלי

במקרה זה הדיקט ליבנה צבוע בוארניט לבן ועליו צרבתי

יודה'לה, יקר........../images/Emo9.gif

אתה עובד לא רע(!), וכפי שהסברתי לכל תלמידי - עובד לא רע, משמעו אינך משחית את העץ בצריבה אגרסיבית מדי. זו התחלה מצוינת. עוון זה, בהחלט הצליח לך, למרות שלמעשה צרבת רק מה שהעתקת. אולי תתאמן על לוגו שלך בצריבה, (שיהיה חלק מהחתימה שלך...)וכך תחוש יותר בטחון עם המכשיר.

arsar

New member
אני פיתחתי שיטה זו לחיתוך בעץ

של הפורטרטים! אין אפשרות לעשות כפי שאת עשית. ובצורה זו - ההעתק(מהציור) מושלם!!!

אריה, אתה מצחיק!!!../images/Emo6.gif

איך אני מעתיקה? כמו שפעם העתיקו מפות בבית ספר.
מצמידה את הדוגמה, כשהדיוקן, או הפרח וכו' למעלה, למטה נייר קופי ועוברת עם עט דקה על קווי המיתר. כמו שציינתי, את כל התכנים אני מוספיה לאחר מכן. זה אתגר נפלא, גם למי שלא יודע לצייר, ומתקבל, בכל השיעורים שלי ברצון להמשיך בדרך זו.

arsar

New member
וכיוון שכך - גברת חמד - באה השיטה שהצעתי

אבל רק כהצעה! איש הטוב בעיניו יעשה...

zvika f

New member
"מת,מת,מת" על העבודות שלך

וכל פעם שרואה אותם,"מת"מחדש

arsar

New member
שרית - כל פעם שאני רואה את השימוש שלך בצבע -

אני מבין עוד פעם עד כמה הרגישות שלך לצבעים מרנינה את ליבי. איזה אנינות טעם... ממש תאוה לעיניים! ראיתי עבודה שאיצקו עשה אצלך - השקעת בו בתבונה. חבל שאת ואישך כל כך רחוקים. רק שתזכי להעמיד עוד דורות של תלמידים.

אריה../images/Emo22.gif

ההשקעה באיצקו היא כייפית, כי הוא תלמיד משובח. ולגבי הצביעה - זו מלאכה נעימה מאין כמותה. הכרת הצבעים היא תורה בפני עצמה, והתוצרת היא הגמול המידי. המרחק אינו אמור להוות בעיה. הכל די קרוב במדינה שלנו. איזו שבת - נפתיע

למעלה